@ work.

Tjenixen blixten! Är på jobbet och chillar lite. ELLER INTE! Jag sitter just nu och vilar mellan ronderna i omklädningsrummet; om några minuter ska jag tillbaka in i butiken igen. Är ganska lugnt idag ändå, antar att många har slutat sin semester nu? Känns tomt bland stugorna också. 
 
Anyway. Jag mår bra. Drog igenom ett fett helkroppspass igår kväll och 20 minuter HIIT på min cykel idag (eftersom jag inte kan springa). Svettigt, och en garanterad träningsvärk imorgon! Känner det redan, och i kombo med träningen igår blir det en underbart mör kropp. Bäst! :D 

Kvällsträning.

Sommaren rullar på i sin vanliga takt och jag har nästan bara en vecka kvar på jobbet innan jag ska iväg på nya äventyr! Det visar sig att jag och min Rasmus ska till Stockholm i höst after all. Det vill säga jobbsökningar. Bara idag blev det 12 samtal angående just det innan det var dags för jobb, och imorgon fortsätter jag.
Men! Lite träning ska jag väl hinna klämma in idag också! Så nu blir det en runda styrka på trädäcket innan jag ska slänga mig i soffan. :)

Översvämning.

Översvämningar i Jönköping. På E4an. Inte så kul, kanske! Men, jag och mina kompanjoner mamma, pappa och gps:en hittade en väg runt så nu är vi på väg upp mot Stockholm igen! :) 
 

Roadtrip.

Sådär, då var jag hemma för någa timmars sömn innan jag och mina fantastiska föräldrar ger oss av uppåt landet mot Stockholm för att kolla boende med finaste. :) Så Ja. Imorgon blir nog en bra dag. Fast lång.
Annars har jag inte tränat idag. Och så har jag jobbat. Och träffat Julia och Filip. Och köpt eltejp.
Så. Nu ska jag sova. Upp runt 6 imorgon! :) Godnatt. ;)

Bärfrossa.

Frukost, mellis och glass är bär. Hela tiden. Och jag älskar det! 

Långsamma kundvagnsförare och en första kyss.

Efter några timmar i Ullared och ett par inne på Ge-Kås är jag endast några hundralappar fattigare! Hur hände detta?! 
Det var tydligen inspelning idag också, whoups! Inte så kul, kanske... Men jag och min kompanjon (läs: mamma) höll oss ifrån kamerorna i största möjliga mån. :) 
Efter att vi kommit ut åt vi lite och sen innan vi tog bilen för att köra hemåt tog vi en liten pausglass; jag provade magnums "nya" glass first kiss. :) Cremé brullé, helt okej glass! Helt i min smak. ;) 
Men! Nu ska jag hem och ta ett träningspass tror jag! Det behövs, haha. ;)

Hejdå Värmland, hej Halland!

Nästan hemma i stugan igen efter två helt fantastiska dagar i Värmland. Det gör mer ont i hjärtat att säga hejdå var gång. Men nu är det inte länge till tills vi bor ihop! :D Jo, nu är det klart! Ska inom en snar framtid till Stockholm för att kolla in lite boende och sen ska jag flyttpacka i raketfart efter att jag slutat på mitt nuvarande jobb. Det känns bra! :) Nu är det bara jobb i storstan som fattas, sen är det bara att köra. ;) 
 

Värmlandet.

God middag! Igår hade jag fullt upp med att göra mest ingenting. :) Njöt av att vara nära min kärlek, ringde samtal om ett eventuellt boende och sen tog Rasmus och jag en tripp till deras stuga där vi också sov inatt. Vi badade, solade, grillade och var ute på sjön. Helt fantastisk dag! 
Senare idag ska vi fuskfira att vi har träffats i ett halvår och samtidigt fira 5 månader ihop. Det är först på lördag egentligen men eftersom vi inte kan ses då så får vi ta det idag helt enkelt. :)

Från ett tågfönster.

Hallåja! Fröken frånvaro har hittat tillbaka til bloggen, och denne gång sitter hon på ett tåg, på väg upp till Värmland. Är ledig nu i ett par dagar, och då får jag ju passa på? ;) 
Tåget är (som vanligt kanske?) försenat. Mitt byte i Götet är 15 minuter. Just nu är vi 16 minuter försenade. Kul, SJ! 
Får hoppas att de kör ikapp bara...
Annars då? Jo, har sovit dåligt inatt, jobbat och är hungrig. Bra kombo för en tågresa som denna! ;)

Hej jobbet!

Efter en svettig cykelrunda på 6 km och sol-och badande åker uniformen på! Hej jobbet! Nu kör vi på till stängning kl 21 och imorgon får jag ledigt efter fem arbetsdagar. Fint dä! ;) 

Båstad.

Tar det chill i Båstad med fina Elin och Filip! 
Ska snart iväg för att göra mig i ordning för jobbet. :)

Jobbdag.

Idag är det jobb på schemat! Slutar om två timmar. Känner mig sjukt stark. Tycker om mitt jobb! :) 
När jag slutat för idag ska jag handla lite småsaker och sen äta middag. Har tänkt mig ett träningspass efter det, men vad det jag inte. Spännande! ;) 
 

...and she returns!

Förlåt bloggen! Förlåt för att ni som läser min blogg fått vänta en vecka på inlägg! 
Såhär är det på hälsofronten: jag har börjat jobba, bråkat med mitt knä, börjat räkna kalorier igen och tränat noll sedan sist. Kom 750 meter när jag skulle ut på en joggingrunda sist, det säger en del... :( Ska få till lite styrka och cykelrundor nu i alla fall!
Sedan har jag njutit. Njutit av att ha Rasmus med mig i stugan under den senaste veckan som vart tuff både fysiskt och psykiskt. 
Nu är jag hemma igen. Hämtar andan och lite saker. Nu går det undan med mitt liv verkar det som! Huj!
Kan kanske tillägga att det är noll internet i stugan, och därför väldigt svårt att blogga därifrån... Menmen! Ska försöka få till ett inlägg om dagen i alla fall. ;)