Never ever give up.

Det kanske inte är meningen att det ska vara lätt? När jag bara tänker ett år tillbaka, och allt som hände kan ajg bara sammanfatta allting med ett litet ord som säger så lite, men ändå så mycket. Kaos.
Kärlek, svek, rädsla, ensamhet, framgång, motgång, val, mognad, lycka... Allting finns där. Hela registret. Men vet ni? Jag är nöjd med det, även om det inte är så rosenrött och fint som i alla berättelser. För jag har en vision. Jag vet vad jag vill ha. Och jag gör allt för att nå mina drömmar. Jag ger inte upp förrens jag har det jag vill ha. Speciellt när jag vet att jag kan. Att veta att när man försöker så mycket att man svimmar är det inte förgäves. Det ger tillbaka. Karma.
Att aldrig ge upp är verkligen ett vinnande koncept. En liten motgång får inte fälla alla drömmar. Om en dröm faller kan man leva. Om kärleken kollapsar hittar man tillbaka. Om man förlorar vänner finns det andra som är så mycket bättre. Jag borde veta. Jag har gått igenom det under det senaste året. Det och så mycket bättre. Men vet ni? Jag tror på att motgångar gör en person stark. Ensam är inte stark. Men med stöd, motgångar och vilja kan en person komma hur långt som helst. Tror jag.

Puss:love:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback