En bild säger mer än tusen ord...


...så godnatt?! (Jag menar - hur trött ser jag inte ut att vara?!)

Kan säga som så; jag har haft en jättebra dag med ett genomdrag som var lite sådär eftersom alla i gruppen var helt slut, dag x, lunch på hongkong, föreställning (som gick väldigt bra!!) och en fin måltid på max med min fina familj. :D
Blev jätteförvånad när jag såg att min morbror och hans dotter (aka min kusin) kom in i salen. Men det betydde mycket att dom kom också, eftersom jag inte hade förväntat mig det. Och mormor och morfar var där. Det var jättekul att de kom med! :D
Detta innebär alltså att jag är ledig på lördag för första gången på tre och en halv vecka! WIIH!

Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen då jag förhoppningsvis ska börja på med mitt tal som jag ska hålla på tisdag då det är dags för muntligt nationellt prov i svenska... Kul...

Puss:love:

Ladda batterierna.

Antar att gårdagen var ganska bra. Men idag kommer bli minst lika bra! Ska snart ner till Norrtull för att ha en teaterlektion. Sen är det dag x, och efter det är det återigen dags för teater. :) Denna gång är det första (och sista) gången vi spelar om sex flickor! Lite synd att det bara är två föreställningar - om man räknar med genrepet - men så är det ibland. :) Har varit en ganska lång resa, måste jag säga..!
Och vet ni vad det bästa är?! På lördag är min första lediga dag på tre och en halv vecka! Eller, förutom att jag måste skriva ett tal inför det nationella svenskaprovet jag har på tisdag... Kul. Men, det fixar jag i helgen! Ledigheten är bara för underbar ibland!
Så, nu ska jag bara packa lite innan jag går. :) Mamma och pappa tar med sig det mesta av min packning hem ikväll efter att de sett om sex flickor. Ibland har man det bra! :D

Puss:love:

Nöjd Frida.

Känns ganska bra efter genrepet idag ändå... Men imorgon sätter vi det ännu bättre! Då kommer familjen och mormor och morfar och kollar. Så mycket vet jag. :)
Sitter och lyssnar på Hinder samtidigt som jag försöker kurera min hals med honungsvatten (förkylning på väg?! Eller bara överansträngning av halsen... Vi får se vad det är. ;) ) Så jag tycker lite synd om mig själv.
Ska nog kolla på lite one tree hill nu, eller vad sägs? :)

Puss:love:

"There's nothing good about goodbye
Just say goodbye
Falling, falling harder
You're falling apart"
- Nothin' good about goodbye, Hinder.


Bland skolarbeten och datorer.

Sitter i datasalen på Norrtull och skriver ut det riktiga manuset till Erika. 53 sidor. Känns ju.. Bra (?). Börjar vid halv 2 med textil. Är ganska skönt. :) Har Mickis som sällskap, så det är ju lite bättre än om jag hade varit själv. ;)
Teater ikväll då alltså. Efter textilen (vid fyratiden, då) ska jag till teatern och sen har vi genrep vid kl 18.00. Känns ganska bra fatiskt! Och imorgon är det dag x halva dagen, och efter det är det om sex flickor på kvällen igen. Sen är det slut. Puff. Ganska skönt ändå, då kan jag ägna allting till projektrbetet. :) Men det är ju snart klart det också. :P

Puss:love:

Saker som hon gör...

Tisdagskväll, ensam hemma och funderar på att hoppa i mina mjukisbyxor, ta en kopp te och mysa ner mig i en filt och plugga matte. Beacuse I need it. Ligger ganska mycket efter nu. Ehe. Så kan det gå! :o
Imorgon är det genrep av Om sex flickor, kommer bli intressant! :D Läser på lite manus nu ikväll också och går igenom lite som jag ska göra och så. Och lite som jag ska ta med mig till teatern imorgon. Kommer vara ganska skönt när jag väl kan släppa detta. :) Även om jag tycker om pjäsen. :) Eftersom vi fixar allt själva så blir det lite stressigt med allting till slut, och det känns typ som om hjärnan slutar fungera. Eller nästa som om man har sirap i huvudet... Typ...


Puss:love:

Ett, två, tre...

Jaha. Håltimme igen. Men det är ganska skönt; har ringt lite viktiga samtal och så. Och har hunnit planera lite, för en gångs skull. ;) Ganska skönt!
Jag vet inte vad jag har lust att göra; kanske kolla lite sommarjobb? Är sugen på att göra det faktiskt! Jag vill så gärna iväg, men samtidigt vill jag stanna kvar där jag är. Det är lite jobbigt. Men jag antar att det löser sig! :D
Nu ska jag göra lite mat och söka jobb^^

Puss:love:

"Fly on, fly on past the speed of sound
I'd rather see you up
Than see you down
Leave me if you need to
I will still remember
Angel flying too close to the ground"
- Angel flying too close to the ground, Willie Nelson.

Blogg från skolan.

Sitter med Stasse och väntar på att svenskalektionen ska börja. Bara en halvtimme kvar... :) Vaknade med en väldigt negativ inställning till idag, men det kanske ändras? Jag känner mig lite mer positiv nu, men man vet aldrig hur dagen kommer bli.. ;) Förhopningsvis går teaterlektionen bra, och sen efer det ska jag på yoga för första gången på väldigt lång tid. Så det kommer bli skönt i alla fall. :D Puss:love:


Never ever give up.

Det kanske inte är meningen att det ska vara lätt? När jag bara tänker ett år tillbaka, och allt som hände kan ajg bara sammanfatta allting med ett litet ord som säger så lite, men ändå så mycket. Kaos.
Kärlek, svek, rädsla, ensamhet, framgång, motgång, val, mognad, lycka... Allting finns där. Hela registret. Men vet ni? Jag är nöjd med det, även om det inte är så rosenrött och fint som i alla berättelser. För jag har en vision. Jag vet vad jag vill ha. Och jag gör allt för att nå mina drömmar. Jag ger inte upp förrens jag har det jag vill ha. Speciellt när jag vet att jag kan. Att veta att när man försöker så mycket att man svimmar är det inte förgäves. Det ger tillbaka. Karma.
Att aldrig ge upp är verkligen ett vinnande koncept. En liten motgång får inte fälla alla drömmar. Om en dröm faller kan man leva. Om kärleken kollapsar hittar man tillbaka. Om man förlorar vänner finns det andra som är så mycket bättre. Jag borde veta. Jag har gått igenom det under det senaste året. Det och så mycket bättre. Men vet ni? Jag tror på att motgångar gör en person stark. Ensam är inte stark. Men med stöd, motgångar och vilja kan en person komma hur långt som helst. Tror jag.

Puss:love:

Perukfrissigt hår... Underbart!
Kom hem från teatern för nästa en och en halv timme sedan. Men jag satt i köket ett tag, och nu har jag precis sovit lite... Typ. Legat och lyssnat på världens finaste artist! :D:love: Är så otroligt trött, men jag vill inte sova. Kan knappt inte det heller. :( Det är liksom inte det jag behöver göra egentligen, känns det som. Men men, jag antar att det inte går att undgå perioder som denna. :) Jag får ta dagen som den kommer, helt enkelt!
Nu ska jag ta något litet att äta, tror jag. Är egentligen inte hungrig, men jag måste ju äta... Kruxet är att jag inte blir hungrig under såna här perioder, men trots det får jag försöka få i mig något liksom. Om jag inte äter glömmer jag det, liksom. Det är skumt egentligen. Men, som sagt. Mot köket! ;)

Puss:love:

Varm mjölk..?

Hemma efter en trevlig kväll (eller aja, några timmar) på Deluxe med Julia, Filip och Johannes. :) Vi ska nämligen ha projektdagar imorgon båda två (Julia och jag då). Så vi ska upp tidigt! Whoow! :D
Så, nu skriver jag dagbok och dricker varm mjölk. Nu ska jag väl ändå kunna sova gott?! Vet inte vad jag ska göra annars; sover så dåligt nu för tiden... Kan det vara som följd av stressen teatern ger mig, månntro? :O


Puss:love:

Morgonkaffe!

Ännu en fredag. Ännu en sovmorgon. ( :D ) Dricker för tillfället mitt morgonkaffe och lyssnar på supersöta Taylor Swifts musik.
Känns som om det kommer bli en bra dag, detta! Två lektioner, lite fix med början av Om sex flickor och sen kanske jag tränar en stund. Vem vet? ;) Vi får se. Helt enkelt!
Nu är det inte lång tid kvar i skolan heller! Åh nej nej. :)

Puss:love:

Vi är magi. Allt som behövs är att tro.

Ett viktigt val. Att hoppa eller att inte hoppa. Alltid samma fråga. Ofta samma svar. Förutsägbart. Men kanske är alla val vi gör inräknat i ödet? Hur allting blir? Är det resan och valen som formar oss, eller är det människorna i vår omgivning? Är det kanske lite av båda? Att vi lägger det vi älskar i en liten ask i våra hjärtan och sparar dom om vi skulle behöva dom senare i livet är kanske inte så konstigt.
Alla strävar efter något nytt. Vissa vill bli smartare. Vissa snyggare. Vissa duktigare på att måla. Vissa på att tala. Varför kan vi inte vara nöjda? Om vi var nöjda skulle kanske inte alla val vara så svåra, och frågorna skulle anses vara väldigt lätta. Om vi visste att det löser sig, eftersom man själv är en så bra människa. "Synden straffar sig själv", heter det ju. Så varför ska vi göra det värre och lägga skulden på oss själva? Jag har varit där själv, när jag såg ner på mig själv mer än vad som behövdes. Lade fokus på allt förutom det som var bra. En livsstil som kunde bli riktigt hemsk. Jag försökte skada mig. Men det blev aldrig så. Jag försökte bara. Jag ångrade mig, backade och andades in långsamt och bestämde mig för att jag var värd något bättre. Det var inte jag.
Så varför gör vi allting mycket svårare än vad det egentligen är? Varför inte se oss så som andra ser oss; som helt otroliga människor som inspirerar andra att välja rätt väg.
Jag har tappat min väg, känns det som. Jag tappade fotfästet för en sekund nu ikväll när verkligheten slog till. Men jag är övertygad om att allting kommer ordna sig. Ödet är på min sida. Jag älskar livet. Jag kommer hoppa istället för att låta bli. För jag vet att det kommer bli bra. Jag har ett liv framför mig, och vågar man inte släppa taget om grenen som man så krampaktigt håller kvar i istället för att hitta sig själv och sina drömmar kanske det finns en lösning, så du kan resa dig upp igen.

Vi är starka. Bara vi tror på oss själva.

Puss:love:


19:12Hemma, trött och lite smått uttråkad... Antar att det blir lite läxor och sånt ikväll. 
Jag hatar verkligen att vara en fattig student. Nu ska jag i alla fall göra lite te. :) Resten av mitt liv får vänta!

Puss:love:

"Looking at my own reflection
When suddenly it changes
Violently it changes"
- Down with the sickness, Disturbed.


Stress, stress, stress!

Nästa vecka är jag klar med mycket, nästa vecka är jag klar med mycket... Kom igen, stay focused!
Nu säger jag godnatt, och lägger mig och varvar ner med ett avsnitt one tree hill och hoppas på lite mer sömn inatt...

Puss:love:


Onsdag.

Idag är en bra dag. Varför? Bara att komma till skolan och ha rytmikshow (man kan likna det med en danstävling) halva dagen. Speciellt att vinna den. ;) Hade dock väldigt starka motståndare, måste jag tillägga!

Har en kväll med lite läxor och så framför mig, men det gör inget!
Just kicken när man ska upp på scenen... Den är obeskrivbar! Adrenalinet är helt underbart. Publiken är helt underbar. Energin är helt underbar. Glädjen är helt underbar!
Nu ska jag snart äta pannkakor. Kanske inte det nyttigaste, men åh vad sugen jag var! :D

Puss:love:

If fear was money you'd be a millionaire.

Känner lite hur jag kommer ha träningsvärk imorgon... Men! Jag hade rätt om dagen - den har varit jättebra! Träning, fint väder, jeansjacka istället för den tjocka pälsen, umgås med Agnes, sångkonsert... Det har sannerligen varit en bra dag! :D
Och med det sagt lägger jag mig och kollar på one tree hill. :) Tycker jag att jag är värd! ;)


Puss:love:

Våren är här?


Känns ju som om våren är på gång på riktigt nu, så jag tycker jeansjackan åker fram! ;) Kommer nog inte överge min halsduk, men att byta jacka eller inte?
Har i alla fall varit på ett pass med Functional Moves idag. Lika underbart som vanligt! :D 

Vid halv två ska klassen öva på rytmikshowen som är imorgon. Därefter är det mattelektion på g och därefter ska jag träffa Agnes och gå en liten runda, tror jag. :) Kommer bli mysigt. :) Ska också kolla på sångkonserten på Norrtull och se mina fina kompisar som sjunger! :D

Puss:love:

Planer inför morgondagen.

Åh, vad jag längtar tills imorgon! Då ska nämligen Stasse med mig på Functional Moves

Kommer bli så kul!
Och en annan sak jag ser fram emot just nu är halv åtta hos mig, då jag också hade tänkt poppa lite popcorn. Var utan igår, så jag måste ha lite ikväll... Beroende som jag är. ;) 
Menmen, imorgon kommer som sagt bli jättebra, tror jag. Varför? Jo: 
- en religionlektion
- därefter Functional Moves (
som ni vet att jag älskar! :D
- litet rep med rytmikshowen
- en mattelektion
- promenix med Agnes

Så: it's gonna be great! :D

Dock sitter jag och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen... Vi får helt enkelt se, kanske blir det lite mys framför någon film eller något? ;)

Puss:love:

Nobody said it was easy.

Ändrade planer, eftersom Agnes slutade tidigare än väntat. Och nu är jag och Julia här hemma för att äta lite. Eller, Julia ska äta. Jag har smällt i mig x antal mariekex nu i eftermiddag så jag behöver inget just nu... x) Senare blir det nog halv åtta hos mig och kanske lite rep imorgon morgondagens rytmikshowrepetition. Vem vet? ;)

Puss:love:


Nanana...

Nu sticker jag snart till skolan, så CIAO!

:love:


Monday mornin'.

(Tar några sekunder till att skriva ytterligare ett blogginlägg...! Mitt internet slutade fungera helt plötsligt och hela inlägget raderades, sorgligt nog... :( )
Men, nu försöker vi igen! Måndag morgon, och som vanligt älskar jag min sovmorgon eftersom jag börjar vid 11. ;) så nu ska jag få i mig lite frukost bestående av grönt te och knäckebröd. Därefter blir det förstås skolan och jag och Agnes ska troligen gå en runda efter skolan sen... kommer bli fint! :D Eller ja, förutsatt att vädret är fint. Men det hoppas vi ju på?! ;)
Funderar också på att simma någon timme eller så senare, men det återstår att se om det blir så! :)

Bild från igår kväll.

Puss:love:

"I just hope you know
that if you say goodbye today
I'd ask you to be true"
- Cancer, My Chemical Romance.

Infection.

Det går tydligen inte att fly från allt. Det enda som går runt i mitt huvud är om jag inte är tillräckligt bra för dig. Om jag någonsin kommer bli det. Jag vet inte, du kanske har fått nog av mig, vad vet jag? Kanske suckar du varje gång då jag hör av mig. Kanske sitter du med armen om någon annan, och säger att jag är en kompis, när hon frågar vem jag är. Kanske förnekar du att det är jag. Men kanske, kanske, kanske tänker du lika mycket på mig som jag tänker på dig? Chansen finns. Men hur stor är den egentligen?
Alla kollar snett på mig. "Hur tänker hon egentligen?!"
Men detta... Jag vet inte vad det är. Det är som en stor sjukdom som bosatt sig i min kropp. Jag kan inte styra det, jag blir helt nollställd! Det har jag varit sedan första gången jag såg dig. Nollställd. Det känns som om hela mitt liv kan bli fyllt av det liv jag vill ha bara av att mina tankar snuddar vid dig.
Ännu ett snedsteg. Ännu en felprioritering. Jag vet hur det kommer sluta. Men jag hoppas. Åh, vad mitt hjärta hoppas! Det finns ingen gräns, tror jag inte. Jag antar att jag skulle ta emot dig med öppna armar vad du än gjorde. Och jag skulle kunna göra vad som helst för dig. Det är fel. Jag vet. Men vad jag än gör finns det kvar! Den lilla sjukdomen finns kvar i mitt hjärta, mina lungor, min själ!

Puss:love:

"I know you can feel it too"
- I surrender, Celine Dion.


Dator - tv - dator - tv...

Sitter och försöker bli klok på min dator... Min msn vill inte fungera, så jag installerade det på mobilen så länge. ;)
Ska nog sätta mig och kolla på tv om 5 minuter... Så kul kommer jag ha det ikväll. :D Haha

Puss:love:

Söndagsrep...

Blogg från mobilen. Är på väg in till Växjö för ännu ett rep Ska dra igenom de sista scenerna nu mellan kl 16 och 20. Egenligen orkar jag inte; känns som om jag får huvudvärk när som helst och även om jag sov ca 10 timmar i natt så är jag helt slut.. Men, vad gör man inte? Har inte direkt något val nu när det bara är någon vecka kvar. :) Nästa gång jag kommer hem är jag klar med teatern, rytmikshowen och kanske en annan sak. Hemlis! ;) Men, det kommer väl bli kul... Är som sagt helt slut idag bara. Puss:love:


Lördagsmys.

Jag säger bara det... Knäckebröd med smör och gurka på är helt klart underskattat! Det, flingor och grönt te är vad dagens frukost består av. Så gott! :D
Well, jag är snart klarpackad och om en timme ska jag börja vandringen mot Norrtull. Där är det teater mellan 9 och 14. Så nu är jag fit for fight, så att säga. ;)
Ska bara sminka mig och göra en smörgås som jag kan ta med. Eller något. Så har jag energi hela dagen... ;) 
Bussen hem-hem går vid 20 över två, och då hämtar farmor och farfar mig vid bussen. Sen ska vi hem och äta våfflor hos dom. Mumsi! :D

Puss:love:

We could be a beautiful miracle.

Well, nu orkar jag inte sitta och klura med det mer. :) Funderar på att lägga mig och kolla på en film efter en (nästan) långdusch. Skulle vara mysigt! Funderar på att fixa till lite naglar och så. Men vi får se om jag orkar... Haha :D Måste ju ha någorlunda fina fötter nu när dom säger att det ska bli 10-15 grader nästa vecka. ;)
Duschen; here I come!

Puss:love:
/Frida

"And all I think about is how to make you think of me
And everything that we could be"
- Invisible, Taylor Swift.

Under construction.

Sitter och pillar på min bloggdesign ikväll...
Så, min blogg är under construction tills vidare. ;) Det ska bli en ny header, bland annat. Så vi får se när det blir klart... Förhoppningsvis snart! :D Nu kör vi på här, har sagt under en väldigt lång tid att jag ska fixa till bloggen, så då kan jag ju ta min tid nu ikväll. Eller hur? ;)

Puss:love:
/Frida


Kom änglar!

Blev precis uppbjuden på mat. Så snällt!
Sitter och funderar... Lockigt eller platt? Vad är roligast? bara en liten fundering.^^


Nu ska jag äta vilken sekund som helst. Så, ciao!

Puss<3
/Frida

"men det visade dagen därpå
att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria"
- Kom änglar, Lars Winnerbäck.

Idag är en annan dag.

Ny dag, nya överraskningar! Fredag. Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag packa, läsa manus, äta popcorn och kanske se en film. Och blogga. Kanske. För imorgon ska jag nämligen hem. Först teater mellan 9 och 14, och sen åker jag med bussen hem. Åker tillbaka in på söndag eftermiddag för ytterligare ett rep. Jag behöver helg! AAARGH!
Men, i alla fall. Man får ta dagen som den kommer. Min dag börjar i alla fall nu vid 10 med en svenskalektion. Det följs av en lektion idrott. Så skoldagen är inte så lång idag. ;) Funderar på att åka ut till samarkand och handla på maxi sen. Var ett tag sen jag var där. På maxi, då.


Off to school!
/Frida

Magic.

Nu är jag klar med svenskan. Lyssnade på en gammal spotifylista och the river flows in you spelades. Den är fortfarande helt magisk; allting stannar. Yiruma har några otroliga låtar.

Unbelivable!

Godnatt<3
/Frida

"And though I can not see You
And I can't explain why
Such a deep, deep reassurance
You've placed in my life

We cannot separate
'Cause You're part of me
And though You're invisible
I'll trust the unseen"
- Never alone, BarlowGirl.

Vi beklagar förseningen.

Hemma nu. Bara en och en halv timme senare än vanligt. Sitter i min säng med svenskahäftet vi skulle läsa till imorgon. Och bredvid sängen står såklart min kopp med kamomillte! Well, får läsa vidare så jag kan vara med i diskussionerna imorgon på lektionen. Ska upp runt sju - halv åtta, så det blir ju lite sömn i alla fall. ;)
Godnatt nu världen!

Puss<3
/Frida

Åh, men jag vad jag älskar sj...

Åh men ja vad jag älskar SJ... Tåget är väldigt mycket försenat, och när jag hoppat på tåget hör jag att det bara går i 80 km/h och att det bara går till Alvesta. Kul. Så det kanske blir en bussresa däifrån till Växjö. Vi får se. Lång kväll, hur som helst. Och kanske måste jag gå hem. 15-20 minuters promenad i detta vädret är väl underbart!? Kanske inte precis vad jag behöver nej... Men aja, jag har i alla fall en skön säng och kamomillte att se fram emot när jag kommer hem. VÄRME!!

Sjung om studentens lyckliga da'r...

Har en liten håltimme och gick hem, helt enkelt. Har ringt lite om sommarjobb och sitter med en kopp vaniljte i handen. Har också fått lite mer koll på mina pengar, hehe. ;)
Funderar på om jag ska hem efter skolan eller hur jag gör eftersom jag inte ska till Älmhult förrens vid 20 över 5 ikväll. Och jag slutar halv 4. Kanske ska jag ta fyratåget i alla fall? Vi får se hur det blir. 
Jag kan inte släppa tanken att det är precis 12 veckor kvar till studenten idag! Det vill säga tre månader! Det är sjukt! Helt fullkomligt sinnessjukt!
Menmen, det räddar mig inte från den kommande mattelektionen, så jag får gå och diska min tekopp och göra mig iordning för att dra till skolan igen...

Puss<3
/Frida

Hårfunderingar.

Har en sån lust att sy något! Att köpa lite tyg och sen stänga in sig... 
 
Anyway, jag saknar att vara brunett... Kanske blir det så snart igen?

Bild tagen av finaste Agnes hösten 2009.

Puss<3
/Frida


"I'm at my breaking point"
- Kiss goodbye, The Poodles.


Tisdagskväll...

Sitter med rullat hår (eller ja, ungefär...) och ska nog lägga mig nu. :)
Har haft en fin eftermiddag/kväll med Agnes och Julia i massa olika butiker, och vi fikade också en stund. Så mysigt hade vi det! Är dock ganska trött nu och får se vad morgondagen har att bjuda på... Ska dansa halva dagen, känns det som, men det kommer väl bli kul...^^


Vacker - eller hur. ;)
Nu ska jag kolla på familjefilmer i min dator för att sedan sova.

Puss<3
/Frida

"Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det"
- Kvar i något jag lämnat, Melissa Horn.


Funtional Moves.

Sitter och sminkar mig efter dusch, lunch och ett pass Functional Moves. Wonderful!

Har ni någon gång provat på det? Gör det, det är bland den bästa träningen man kan få!
Nu ska jag ta en bit kakaochoklad... Det tycker jag att jag är värd! Och sen ska jag till skolan igen för en mattelektion. Sedan ska troligen jag, Julia och Agnes träffas och gå i affärer. Även om jag inte har pengar. :)
Men, det kan vara kul även om man inte köper något. ;)

Puss<3
/Frida

Måndagskväll.


Blir man glad eller blir man glad?! Måndagskvällen är precis så som den egentligen ska vara: bekymmerslös. Imorgon kommer bli bra!

Puss<3
/Frida

Uppror.

Idag gör jag uppror mot vintern som aldrig verkar ta slut... Kom våren, kom!


...och nu går jag till skolan.

Puss<3
/Frida

Just go with it.

Hann inte blogga igår; försov mig nästan en och en halv timme (WHOUPS!) och fick kila iväg till teatern väldigt fort, så jag gick in precis när klockan blev nio. Runt halv fem slutade vi repet och Madde och jag kollade lite ljus ett tag. Så nu har vi börjat på det.
Sedan träffade jag Agnes, som jag inte träffat på väldigt lång tid, det var riktigt kul! Efter en hel del olika samtalsämnen och bio gick jag hem runt halv 12. Kändes ganska skumt att vara på hemväg först då, men eftersom jag inte börjar förrens vid 11 idag, så funkade det ju finfint! Vi planerade också att vi skulle träffas någon gång i veckan också för att kolla i lite affärer och så. Jag har dock inga pengar, men det kan vara kul i alla fall, ju!
Så, nu har ni fått en liten rapport om gårdagen, så nu ska jag fortsätta sminka mig. :)
Trailern till min låtsasfru, som vi såg igår:


Puss<3
/Frida

Melodifestival.

Efter en dag med teater och träning efter det kommer jag hem i behov an en dusch... Vad ser jag då? Jo, en lapp från min "hyresvärd", där hon ber mig komma upp. Det visade sig att hon ville bjuda på lite mat, så jag slapp sitta själv. :) Snällt! Så, en sallad, en liten glassbit och två kortspel senare sitter jag framför tvn och kollar på melodifestivalen. Undrar vem som vinner?!

Puss<3
/Frida


Fredagsmys!

Har kommit hem och ätit lite, så nu ska jag kolla lite på tv, kanske?
Hade tänkt fixa ljuset till om sex flickor helt och hållet idag, men eftersom jag är lite lat och lite smått rädd för vad som kan finnas i mörkret så valde jag ett basljus, hur det ska se ut när publiken kom in och ändrade lite lampor. Men sen räckte det för just då - sen gick jag och kollade på hur Maj kommer se ut, med linne, jacka och peruk. Funderade på smink också, så nu är det snart klart med planering?

Puss på er, mina finaste<3
/Frida


Gute nacht!


Nu ska jag sova. Väldigt trött, må jag säga (vilket kanske syns på bilden? ;) )..
Morgondagens schema:
- Körlektion
- Svenskaprov
- Rytmikshow-rep
- Ljussättning till om sex flickor
- Sova tiiiiidigt?!

Take care<3
/Frida

Språkhistoria...

Nu ska jag läsa på svenskan så jag klarar av provet imorgon. :) Språkhistoria, wiiih! (Kanske inte precis, men positiv attityd hjälper alltid till, eller hur? ;) )


Puss<3
/Frida

Mat!

En skiva klar av två! Då slänger jag in en lite lagom söt bild som lite "vinst"?! :D
Nu ska jag äta. Nomnom!Puss<3
/Frida

"Looking at my own reflection
When suddenly it changes"
- Down with the sickness, Disturbed.


Låttexter. Musik. Melodi. Rytm.

Ska bränna skivan till om sex flickor nu... Och såklart är mitt internet extra segt. Men, detta ska bli gjort, helt enkelt!

Puss<3
/Frida

Utflykter!


Äter lite och har plockat ihop så jag klarar mig hemma i några dagar nu...
Anyway, ikväll ska (de flesta) teatereleverna till Kalmar och kolla på Shtunk 123 som framför Hamlet. ;) Kommer bli awesome, och när vi kommer "hem" till Norrtull igen ska pappa hämta mig för morgondagen utflykt...!

puss på er (nu ska jag äta)<3
/Frida


Godnatt världen!Dreams they hold the key
when we need to be set free
And i know that you've been trying
Can't you see inside of me
and the things i want to be
Don't close the door you see them dying

Step by step i'll take my time
If you show your heart and i'll show you mine
I can't make your wish come true
And i cannot live my life through you


- Kiss goodbye, The Poodles.


Emmaus, och så vidare...

Sitter och kollar på tv (för tillfället Familjen annorlunda) och gör egentligen inget speciellt. Egentligen har det inte hänt så mycket idag. Efter teatern försvann Madde, Becca, Jossan och jag tilll emmaus för att fixa en lampa och lite kläder till om sex flickor. Nu börjar jag få lite smått panik! Ganska skönt att ha fixat en tröja och så i alla fall...

Puss<3
/Frida

Skolan!

Nu ska jag till skolan!

Eller ja, så fort jag lyssnat klart på Nicke Borg... Helt underbart underbart mysig låt! (Och yes, jag vet att den är otroligt lik många andra låtar, men ni måste väl erkänna att den är så mycig i alla fall?!)

CIAO<3
/FRIDA

Vårkänslor!

Vår, vår, vår ute!


Feteläppar... Vad sägs som botox nästa? ;) Haha, kanske inte.^^ Nu ska jag ringa lite jobbsamtal, så jag får något jobb till slut. x)
Sedan börjar skolan först vid 11. Superbra, ju! Jag har tid att gå och hälsa på hos min syv då också och prata hösttermin... Vad jag ska söka och så. :) Jag är så peppad - jag har hittat skolan jag vill gå på!
Kan man sakna något man aldrig haft?

Puss<3
/Frida

Vårskor!

Kollar på lite skor som jag så väldigt mycket vill ha!
Till exempel dessa sötnosar från vagabonds vårkollektion:


söta!

Nu ska jag packa upp. Kanske blir det en film ikväll? Har sovmorgon imorgon. Så skönt, så skönt!

Puss<3
/Frida

Allting som jag vill kan jag göra!

Snart klarpackad och har precis tagit på mina nya lovers för att börja gå in dom lite smått... :)

Ska in till mitt rum nu, sen ska jag stanna där två veckor, komma hem en dag och sen två veckor igen. Slutspurt på teatern! Let's do this, girls!

Puss<3
/Frida

I sit by myself, talking to the moon.

Det kanske är för att jag är så rädd. Eller så finns det någon sortes "kick" jag får när jag sårar människor. Jag vet att det är det första alternativet som stämmer. Så vad ska jag göra? Vi alla vet att man får aldrig vad man önskar. Men, jag antar att det bara är att acceptera och göra det bästa av det.. Jag ska sluta leva som jag gör, helt enkelt. Jag ska sluta med att starta upp det jag aldrig klarar. Det finns alltid rätt och fel, hur vet man vilket som är vilket? Och om man väljer fel, hur ska man då veta vilken ursäkt man ska ge? Räcker det verkligen med bara en ursäkt?
Det är så mycket jag vill kunna be om ursäkt för. Det farligaste djuret är människan. Varför blir jag inte förvånad?
Varje gång det finns risk för att hamna i sitsen skjuter jag undan tanken, som om det aldrig hänt. Jag ångrar varje steg jag tar i fel riktning, men det som är gjort är gjort. Mer kan man egentligen inte göra. Eller? Kan man? Rädslan över att bli mer ensam kvar är större än rädslan över att vara beroende av en annan person. Det är svårt att hantera när man är rädd för båda sidorna. Jag vet att det är många som är oförstående. Jag vet, eftersom jag inte förstår helt själv.  

Puss<3
/Frida

"And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go"
- Indestructible, Robyn.

Hallå i luren!

Jag är helt slut och ska egentligen på fest ikväll... Men blir det eller inte? Det är frågan... Har nämligen ont i ryggen, ont i käken/örat och är helt utmattad. Åååååh, varför ska det vara just idag?! Men aja, jag får tänka lite över hur det blir, för sånt vet man aldrig. ;)
kanske äta lite nu? Nej, jag tar en kopp vaniljte så länge! Sen ska jag kanske sova i kanske 20 minuter eller något, så jag orkar om jag ska gå ikväll. Dock har jag varit med på en liten "present" i alla fall, så något har jag gjort om jag åker hem i alla fall. :)


Puss<3
/Frida

"My tired heart 
is beating so slow"
- Little house, Amanda Seyfried.

Where do you go when you're lonely?

Steker en hamburgare som jag snart ska äta.. Yummie. ^^
Dagen har varit ganska mycket lagom, hade en lektion med arbetsmiljö och säkerhet, en röst-och rörelse lektion och sen hade jag en skön håltimme efter ett besök på körskolan. Därefter var jag på yrkesinformation (dietist) och hade textil. Efter det var det ännu en sväng till körkolan för att göra lite tester. :P
Nu ska jag äta, plugga lite och kolla lite skolor. Jag har hittat en som jag ska söka till i alla fall. :) Underbart!
Åh, förresten... Jag hatar flashbacks!

Puss<3
/Frida

"My heart is torn
just in knowing
you'll someday see
the truth from lies"
- In my arms, Plumb.

Framtidsplaner.

Åh, jag är så pepp inför hösten nu! Jag är så sugen på en fresh start, så att säga... Så är det just nu i alla fall.
Måste säga att jag känner mig jätteduktig. Har gjort allt som jag skulle idag och nu ska jag sova. Jag saknar min träning! Åh, måste få röra på mig snart! Kanske får ta en springtur på söndag?
Well, nu ser sängen vääääääldigt inbjudande ut!

Ciao!<3
/Frida

Teori, teori, teori...

Sitter och gör lite teorifrågor på datorn här hemma... Jag upptäckte att det var skönt att bara vara hemma nu.
Skrev ju prov innan. Det var det sämta jag någonsin gjort på ett prov någonsin!
Men men, det är en annan dag imorgon och jag ska bara göra det testet, läsa lite teori, sätta en koreografi med Julia till rytmikshowen och sedan ska jag bränna skivan till teatern. Och handla. Så jag börjar se ett slut på alla måste-göra! Väldigt skönt, faktiskt.
Men, som alla vet så hinner man inte blogga samtidigt som man gör något annat. ;)

Puss<3
/Frida

"oh, take me back to the start"
- The Scientist, Coldplay.