Centrumhets? Nej, vardagshets!

Tillbaka, och ska snart lägga mig och hoppas på en god nattts sömn... Håller på att dö; det kliar så otroligt vid mitt sår! Men, men, vill man vara fin får man lida pin, antar jag. Så, nu ska jag krypa ner i sängen med mitt kamomillte och one tree hill. Mysigt.


Puss<3
/Frida

"And I know I'll end up being your sacrifice"
- Lie to me, The Poodles.

Tid för blogg? Njaeh...

Eftersom min första lekiton idag är inställd är det snart dags att dra sig mot skolan. Matsäck packad till Ä senare idag, och jag ska bädda min säng och fixa till mig lite.... Eheheh... Så jag ska skynda mig lite nu va. :)

Puss<3
/Frida


Onsdag.


Vad har hänt, vad har hänt? Nu är det på väg att bli som jag vill i alla fall.
Så, nu får jag höra era gissningar! 

Puss<3
/Frida
 

Break.

Jag kommer ha träningsvärk imorgon!

Tillbaka från träningen som var ett pass Functional Moves. Är nyduschad och nyfixad. Ska snart tillbaka till skolan då det blir min enda lektion för dagen; matte. Sedan ska Frida med mig hem, och slinga mitt hår. Och jag tror jag ska låta håret växa ut igen. Faktiskt.
Men! Nu ska jag cykla! Ciao!


Puss<3
/Frida


Morgontrött.

Morgon igen, och sovmorgon igen. Har ju ingen religion, som sagt... Så jag har dragit mig upp ur sängen, ätit frukost och bara varit allmänt trött... Men, det ska ändras snart! Ska snart dra mig mot simhallen där det vankas träning! Åh, underbart!


Puss<3
/Frida

Kvällsunderhållning...


Efter en tepaus med rostad macka är det tillbaka till skrivbordet som gäller, och nu ska jag börja renskriva min religionsuppgift! Känner jag mig duktig, eller? ;)
Upp tidigt imorgon också, skriva det sista och träna. Sen kommer Frida hit och sover över. Då gäller det att slinga mitt hår. Så... Precis. Mysigt.
Skriva, skriva, skriva!
Och, förresten! Jag vill utbringa ett fyrfaldigt leve för min kusin Sara som fyller 18 idag! Hipp, hipp, hurra!

Puss<3
/Frida


"Turn off this confusion"
- Master of illususion, Gotthard.

Religion.

Nu är det religionsarbete som gäller, så nu sitter jag och gör något jag inte gjort på flera år... Sammanfattar en text skriftligt för hand. Ovant, men det blir lite roligare eftersom det är så längesen man gjorde det.
Men! Som sagt, ni vet kanske vid det här laget att jag börjar skolan sent idag, och slutar sent. Efter skolan blir det gymmet och sen ska jag handla lite mat.
Så, nu ska jag återgå till mina studier!


Puss<3
/Frida

Självständig.

Är det fel, att tänka på saker som var? Att tänka "om". Om det hade varit på något annat vis. Gör ni någonsin det? Om man vågade, om man var på ett annat vis. Är det något man kan göra något åt? Är det fel, att vilja något man vet att man aldrig kommer få?
Jag kanske behåller det i mitt minne för att påminna mig om det som hände, eller är det som jag inte vill att det ska vara så?
Människor är så skära. Är det rätt att vara rädd då, när man aldrig vet om man tar farväl? Ska man istället hålla sina kära upprättade med sanningen? Om man hade fått allt man velat hade det varit bra. Men det hade varit för lätt. Man får inte allting man vill ha, och det vet vi alla. Men, om det inte var så, skulle vi varit de personer vi är idag?
Ibland saknar jag dig för mycket för vad som är bra för mig. Sluta hemsöka mig.

Puss<3
/Frida

"Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright, beacuse I like the way it hurts"
- Love the way you lie, Eminem feat. Rihanna.

Slö.

Inget bloggande i helgen... Hur har det kunnat bli så?! Anyway, dagen spenderas i sängen med lite jordnötter och te (i alla fall för tillfället) och one tree hill. Vila är bra en dag som denna. Det behövs ju ibland. Men nu är det söndag. Ny vecka, nya uppgifter...
Ska nog börja på ett religionsarbete senare idag. Skola, skola, skola... Just have to do it...

Puss<3
/Frida


Thank God it's friday!

Okej, mina fredagar kan knappast bli bättre! Har sovmorgon och min första lektion börjar vid 10, och sen slutar jag kvart i ett och åker hem. Mysigt? Ja!
Nu ska jag halvsova och kolla serier i en halvtimme innan jag drar mig upp ur sängen... Ciao!

Puss<3
/Frida

Ska vi älska, så ska vi älska till rock'n'roll!

Har precis kommit hem från tåget, gjort lite te, ätit en macka och tvättat av sminket och gjort mig allmänt klar för att sova... Nu ska jag bara kolla upp lite busstider och så, innan jag ska mysa ner mig med ett avsnitt one tree hill. Imorgon blir det sovmorgon, jajemän!<3
And - by the way - jag har haft en otrolig bra torsdag! Var bara tvungen att säga det. Mitt liv är bra.

Puss<3
/Frida

Träning.

Full rulle idag med träningen. Idag vid 12 var det dags för Zumba... Oh, boy, vad kul det var! Sen träffade jag Annie och cyklade med henne till samarkand, där det blev två impulsköp. WHOUPS! Men ändå. Det behövdes. Och sen bar det av till simhallen igen för att ha step i 55 min.

Det var kul - som vanligt - men om man tänker på att jag ätit slarvigt under hela dagen, så var jag väldigt orkeslös. Men efter kände jag mig stark och duktig när jag kom hem. Jag gjorde det!
Nu blir det popcorn och One tree hill.

Puss<3
/frida

Trött.

Ibland har jag dom drömmmarna. Ni vet, dom som inte är någpt speciellt, men ändå sitter kvar. Som ett plåster. Det är då man börjar tänka, analysera. Hitta på. Fantisera. Tänk om det kunde vara så? Att låta det gå. Att finna sig i drömmen och försöka förstå hela dagen? Man kan inte få ur den ur huvudet, hur man än försöker?
Jag hade en sån dröm inatt. I enjoyed it, I really did. Men jag vill inte vara kvar. Jag går nu. Jag är påväg bort. Jag har valt vilken väg jag ska ta.

Puss<3
/Frida


"Choices, and when I have to make a decision, what I always think about is with every choice, so many roads are left untravelled. And I want to drive those roads, beacuse ultimately, I think its true what they say. That life is a long jurney made up of a million little road trips. Do people say that? If not, then I will say it."


Skolbesök..?

Nu drar jag iväg till skolan för att träffa Julia och äta (?). Får se om det blir så, jag är mest inställd på att äta något här hemma, och börja plugga. Ja. Jag vet. Jag har inte börjat. Men sängen såg så skön och inbjudande ut, så det blev ett avsnitt one tree hill. :) Kunde inte låta bli!

Puss<3
/Frida


Träningsvärk!

Yes, det har jag idag! Så, även om jag såg otroligt korkad ut, hade noll i balans och vighet var det bra träning och jag planerar att komma tillbaka dit även om jag inte kunde allting.  
Eftersom jag inte har en lektion förrens vid halv 2 idag, så ska jag börja plugga på ett religionsarbete om sekter, skicka iväg papper till min praktikplats (det börjar närma sig!) och läsa lite ur Skådespelarens skapande process. Härligt!
Eftermiddagens planer är att träffa Sofia, och träna sen vid 7. I like!

Puss<3
/Frida


Nytränad!

Hemma efter ett yoga-pass och har ätit lite bär, nötter och vaniljyoghurt. Och lite toast som Julia fixade. Så nu väntar duschen och sedan följer ett avsnitt av One tree hill. Mysigt!

Puss<3
/Frida

"Now I must gather all the pieces, of a shatterd dream."
- The luckiest people, Jill Johnson.

Hej och hå!

Om ungefär en kvart ska jaug dra mig iväg för att träna. Eller, ja. Yoga. Kommer bli kul, hoppas vi på! Har aldrig gjort det innan, men man dör inte av att prova på något nytt, right?
Hurtig jag känner mig!


Puss<3
/Frida

"ingenting kan förändra det som ingen annan förstår"
- Det är vi som ska älska ikväll, Freestyle.

Forgive me.

Pratat med Sara nu och blev som vanligt jätteglad när jag pratar med henne, och längtar riktigt mycket tills vi ses igen! Är riktigt peppad inför idag, som börjar om en timme. Eller, ni förstår väl att jag menar skolan? Att det är den som börjar om en timme? Den här veckan är den veckan mitt hälsoprojekt börjar "på riktigt". Pepp!

Jag är inne i en jobbig period just nu, så förlåt om jag är jobbig, grinig, tjatig, PMS-aktig, eller någonting... Men det kommer troligen att fixa sig. It usally does. Det är bara det, att människor påverkar ibland mer än vad som är meningen. Eller hur?


Puss<3
/Frida

Valvaka.

Pappa sitter framför tvn och är otroligt intresserad över politiken för tillfället. Han är som jag när det gäller politik. ;)
Sitter och smått dreglar över kläder från Rut m.fl och önskar att jag hade pengar så jag kunde frossa i rean på Nelly.
Pippi Cardigan SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COMPrice Frill Blouse SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
Paris Tube Shawl SEK 129, Rut m.fl. - NELLY.COMAngel Printed Top SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
3Pinups Top SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COMDenim Basic Leggings SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
Girly Leggings SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
MUMMA!

Puss<3
/Frida

Chokladmys.

Sitter och kollar på Leila bakar och blir så otroligt inspirerad! Jag vill med baka! Cupcakes och tårtor, mums!
Åker in till mitt rum först imorgon, orkade inte med det just nu, och kollar lite bilar (!) innan jag ska ge upp och börja göra lite varm choklad, tror jag... Får se vad vi har hemma! ;)
Och imrogon börjar en ny vecka, fullt med skola, plugg och träning! Börjar imorgon med yoga, tisdagen fortsätter med aerobics och på onsdag är det ett zumbapass och step. Jag är peppad!
Nu ska jag ut i köket och hitta på lite... Typ chokladmjölk! Jag vet, jag får inte äta godis nu, men varm choklad är inte godis. Tycker inte jag i alla fall. ;)

Puss<3
/Frida

Hösten är här.


Osminkad idag. VÅGA!
Fredag. Hemma. Igen. Ett pass bokat på måndag, och fryser asset av mig. Nu ska jag äta grapefrukt och byta till varmare kläder...

Puss<3
/Frida

Svart på vitt - vitt på svart...

Okej, jag måste medge att jag känner mig riktigt duktig nu. Skickade precis in hälsoplaneringen till Hasse, jag blev klar med matten igår och tonfiskröran är gjord. Och träningen idag är klar. Jag känner mig så peppad, för nu har jag det - svart på vitt - att jag ska börja träna. Mycket. Och tänka på vad jag äter. Så nu blir det varken skräpmat eller godis för min del! Eller ja... Kakor och tårtor är ju fortfarande okej... Och glass. MUMS!
Men ändå! Skönt att ha skrivit ner det på papper och så...
Nu ska jag städa undan lite, spela och sjunga lite från Freestyles låtar och poppa lite popcorn samtidigt som jag läser lite teaterteori, eller vad man nu ska kalla det...


Puss<3
/Frida

Inte min dag.

Okej, nu är det såhär: jag måste få klaga! Hela min dag har varit fel. Felfelfelfelfelfel!
Det började med att jag försov mig. En halvtimme. KUL! Själva skolan gick helt problemfritt, och när jag väl kom hem fick slänga maten jag skulle ha ikväll eftersom det kändes som om jag åt makaroner inblandat i kattmat. Fräscht. När jag skulle göra en tonfisksröra råkade jag spilla ut tonfisksvatten över min vita (just det - vita) tröja och lite över mina byxor. ÅÅÅH! Okej, så jag blötte det. Fine.
Okej, nu var det ägg som stod på tur. Koka ägg kan man inte misslyckas med, right? Så mitt i allting spricker ett av äggen, och halva ägget kommer ut i vattnet, vilket innebär att vattnet kokar över och att jag måste koka om vatten för att det andra ägget ska kunna bli klart. Kul. Och det andra ägget - som jag kokade efter att det andra hela ägget var klart  - blev löskokt. WHAT?! Usch vad sur jag blev!
Det bästa av allt är att mamma ringde och berättade att min telefonräkning har skjutit i höjden - sisådär 400 kr mer än min systers räkning. Kul.
Och, såklart... Nu när jag tar upp ett av mina kollegieblock faller den nästan isär för att baksidan gått sönder. Åh, vilken härlig dag! Och såklart vill inte mitt indernet fungera som det ska, och vägrar samarbeta med spotify.

USCH!

"There was nothing in sight
but memories left abandoned"
- New divide, Linkin park.

End of the day.

Läser lite träningslära och är otroligt nöjd över mig själv efter att ha dragit iväg mig själv på ett Aerobics-pass när jag mer än något annat ville stanna hemma. Men det var klart värt det! Visst, jag var ensam (men vem är inte det ibland? Hallå??) och hade inte varit på något speciellt pass på väldigt lång tid, men I came, I saw... Typ. Visst, jag kunde inte alls alltin precis så som det skulle vara, men jag är ganska seg när det gäller att lära sig rörelser. Men det var så kul, och efteråt känner man sig så stolt, så glad! Åh, mer av detta till mig, jaja! Yummie!<3
Och jag handlade idag också. Visst, blev kanske lite mycket pengar jag spenderade på mat, men det blev massor med frukter och sånt... Så det var värt det!

Nu ska jag lägga mig - ögonlocken börjar bli tunga nu - med en ogjord läxa, två läxor som är klara och säkert två timmars pluggande körteori totalt under dagen...

Puss<3
/Frida

"Have you ever said `I'm sorry´?
Have you ever said `you're right´?"
- What's wrong with you, Jill Johnson.


Källarspindlar...

Sååå, nu när jag har packat upp och så så ska jag klaga lite över ingenting. :)
Visst är det underbart - när man är trött och måste gå på toa - att möta två spindlar i köket och en stor källarspindel i mitt rum ovanför skrivbordet?! Hm, det vill säga att man röjer bort de två mindre spindlarna från köket och försöker tappert få ut den större spindeln i ren skräck att få kontakt med den. Det är det som är nackdelen. Källarspindlar är snabba! Och dom ser allmänt läskiga ut också... Men jag gav inte upp, så alla är ute nu! Duktigt, duktigt, jag ger mig själv en klapp på axeln för det. ;)
Men, nu ska jag göra mig iordning för att lägga mig och kolla på film. Mysigt.

Puss<3
/Frida

Träff med släkten - släktträff!

Om en och en halv timme ska jag iväg till V igen. Troligen. Och dagen har spenderats med människorna på min morfars släkt. Det var nämligen släktträff idag. Trevligt!
Är inte riktigt säker på om jag åker idag eller imorgon, eftersom jag inte har börjat packa ännu, men men. Det kanske är lika bra att åka ikväll så är man där sen. ;)
Sååå... Nu har jag bokat in två träningspass; en på tisdag och en på onsdag, så nu ska jag bannemig komma igång någorlunda! Hälsoprojektet i skolan börjar nästa vecka, så det är ju en bra uppvärmnings-vecka... Eller vad säger ni? ;)

Nu ska jag börja packa lite sådär och se om jag hinner... Ja, jag har ju inte tänkt stressa ihjäl mig för att hinna med? ;)

Puss<3
/Frida


Lördagsmyyys!

Inte ett enda blogginlägg under dagen och gårdagen... Åkte hem igår, och sen åkte vi iväg till Danh där vi var med två av hans kompisar resten av kvällen. Idag har det varit en "köksdag", fylld med städning, disk, baka bröd och göra crepes... Så jag har inte haft en så spännande dag, är jag rädd för.^^
Får bli ett snabbt inlägg, eftersom jag kollar på Midsomer murders med resten av familjen. Mysigt.

Puss<3
/Frida

End of the day.

Ligger och har det väldigt bra genom att äta massvis med popcorn och kolla på film. Mysigt as hell! Är klar med allt jag skulle göra idag, förutom matten. Jag orkade inte med den eftersom jag inte förstod den... Inte Jossan heller. Så det får bli så att man kommer till skolan imorgon med ogjord läxa, och sen får hon allt förklara oss en gång för alla vad man ska göra! Nu kommer det jobbiga med matte c; det som man inte redan vet...
Men nu ska jag sova i alla fall, så godnatt!

Puss<3
/Frida

P.S! Imorgon är det torsdag, vilket betyder att jag ska till Ä. Så sakna mig inte för mycket. ;)

Plugghäst?

Med pastasalladen till imorgon i kylskåpet ska jag nu göra matteläxa och skriva lite på projektarbetet innan jag blir för trött... Är dock lite irriterad eftersom mitt internet håller på att lägga av överhuvudtaget nu, verkar det som, så jag har ingen musik. Kul. Men, men. Det klarar jag väl, det också...
Plugg! Nu kör vi på här. ;)

Puss<3
/Frida

De små misstagen kan bli stora.

Det är när något går fel, bara något litet, som det kommer upp. Det som man har tryckt ner, det som man önskar bara kunde försvinna. Det lilla som ligger och gnager, som huvudvärken som aldrig försvinner. Det finns där, men väl undangömt.
Men det är när man har de små, små stunderna när någon liten detalj tar slut på glöden. När det får allting att välta. När det känns som om man vill skrika, man vill gråta, man vill bara springa bort - bara lämna allting. När allting kommer till ytan. Det är det farliga. När man hör vad som finns, vad som hänt. Det är såna tillfällen man inte vill vara ensam.
När dörren öppnas lite tror man det går att reglera, även om man vet sanningen. Det går inte. Så varför försöker vi ens tro på det? Det är en lögn att vi kan stänga dörren och låsa. Den är alltid öppen. Det är när de vet att man inte orkar som de kryper fram med sina äckliga meningar.
"Du vet att du har fel. Fan vad fel du har!"
"Du är så dålig. Patetisk. Liten."
Jag vill kunna hålla för öronen och blunda samtidigt som jag springer bort från det! Jag vill till din famn, jag är trygg där.

Puss<3
/Frida


"there may be places I could go to
to keep my mind
to keep my mind off you"
- Taken (still in my blood), Erik Hassle.

Ensamtid.

Sitter och har precis tagit bort det gamla nagellacket med nagellacksremover, och ska fixa till dom lite så det ser lite bättre ut... Ska möta upp Julia sen utanför körskolan vid halv 7 och sen går vi en runda runt sjön... Blev ingen träning idag eftersom jag vaknade med den värsta halsen på länge. Så. Ja. Det blev inställt.
Nu blir det troligen svarta naglar, eftersom det var år och dar sedan jag hade det.
Sen får vi se om jag hinner med något plugg tills jag ska iväg.
Är för övrigt otroligt trött och vill bara tjocka i mig popcorn (efter att jag jag slängt mig i sängen) och kolla på några avsnitt One tree hill.


Puss<3
/Frida

Kväll!

Sitter och gör allting jag inte borde göra och funderar på att lägga mig och kolla på One tree hill... Kanske lite projektarbete innan jag ska sova med? Vi får se...

Puss<3
/Frida

"Wondering if it's me you're seeing"
- I don't want to miss a thing, Aerosmith.


Kvällen.

Sitter och dricker te med Julia och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen... Vad sägs om att skriva lite på projektarbetet och sen lägga sig för att kolla på one tree hill? Låter superbra, tycker jag!

Puss<3
/Frida

S.E.G.T.

Hade skrivit ett så fint inlägg, men blev ganska sur på datorn som laggar när jag precis ska klicka på "spara & publicera"-knappen...
Men! Jag skrev något i stil med att det är måndag igen, jag gick upp tidigt (närmare bestämt halv 6) idag för att springa en runda. Riktigt trött på mitt internet som troligen har något emot mig... Blah.
Skriver en projektbeskrivning av mitt projektarbete just nu och ska till skolan så snart som om 20 minuter.

Puss<3
/Frida

Paus.

Kommit hem nu, och spelar lite spel med Isak och väntar på att maten ska bli klar. En lasagne med aubeginer istället för lasangeplattor. Alltid kul att prova på något nytt! Mamma och jag diskuterar träning och kost, kul är det. :) Samtidigt så sitter jag och bläddrar i några av mammas kokböcker med GI-mat. Behöver förslag på lätta mellanmål som man kan ta med i skolan och så... Knivigt...
Men nu ska jag tillbaka till tvn igen för att spela ikapp med Isak på ett Raymond-spel som jag inte vet namnet på.. Något med kaniner i alla fall, och som är sjukt kul!

Men... Vad säger ni? Något förslag på något billigt och lätt mellanmål?

Puss<3
/Frida

Helgen nalkas!

Godmorgon mina vänner! Sitter och har precis lagt på lite mascara och gör mig iordning för en ny dag i skolan. Eller ja. Två lektioner. Så jag börjar vid 10 och slutar kvart i ett. Låter bra? Yeah, I know.
Mina planer för morgonen var egentligen att gå upp, äte frukost med Julia och sen mysa ner mig i sängen och kolla på one tree hill. Men så blev det inte! Här sitter jag, pigg och alert, och ska packa klart innan jag kollar igenom mitt nys träningsschema och ska skriva över lite saker från ett anteckningsblock till ett annat. Härlig morgon!
Fredag, vilken betyder HELG! Vet inte riktigt om jag får skjuts hem, i form av min syster och hennes bil, eller om det blir buss. Ska bli en riktig myshelg. Pepp!


Ja, igår ja... Det var riktigt kul, helt 100% awesome! Otroligt kul att träffa alla människor igen, och veta att jag är igång med mitt projektarbete. Startskottet har redan gått.

Puss<3
/Frida

"yesterday is over, it’s a different day"
- Love the way you lie, Eminem feat. Rihanna.

Morgondagen.

Nu blir det Fångarna på fortet efter kvällsmat. Det blir att dricka mitt kamomillte och göra matteläxan framför tvn. Ensam hemma nu ikväll. Imorgon är det skolfotografering och på eftermiddagen ska jag till Ä för att teatern (därmed mitt projektarbete) börjar. Härligt!

Puss<3
/Frida

Morgondagen.

Nu blir det Fångarna på fortet efter kvällsmat. Det blir att dricka mitt kamomillte och göra matteläxan framför tvn. Ensam hemma nu ikväll. Imorgon är det skolfotografering och på eftermiddagen ska jag till Ä för att teatern (därmed mitt projektarbete) börjar. Härligt!

Puss<3
/Frida

Onsdag.

Cyklade till skolan, och hade tre lektioner. Den andra var röst och rörelse, och Vija hade planerat in en mysövning som vi gjorde i slutet. Vi kom närmare varandra rent psykist, om man säger så... Det var mysigt att känna den gemenskapen igen. :)
Efter att jag cyklat hem, ätit och haft textil bar det av till gymmet (surprise, surprise!) där Stasse väntade på mig, och vi gymmade och gick ett varv runt sjön. Hon är en fin vän. :)
Blev lite mage och rygg idag. ...eller ja, lite smått armar också. Så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag läser på matteläxan tills imorgon och fastställer ett träningsschema!

Puss<3
/Frida

"But her dreams give her wings
and she flies to a place where she's loved"
- Concrete angel, Martina McBride.