Morgon.

Idag är det så gott som nystart, och vi börjar med att gå upp vid halv nio, fixa till naglarna och efter det fixa en übergod smoothie till frukost!

Men, såklart, så har jag knappt hunnit till naglarna... Haha, vilken vilja jag har! kan inte låta bli facebook. ;) Så, får se...

Dagens att göra-lista:
- Naglar.
- Gå runda med Melissa.
- Duscha Melissa.
- Göra iordning mig själv för någon timme med tjejerna och för att fira min fasters födelsedag.

Ja, ja, men DET klarar jag! Tummen upp!

Puss<3
/Frida


Friday night.

Klar i rummet - nu ska vi se hur resten av familjen ska spendera kvällen...


Måla naglarna på något kul vis kanske? Kanske det, kanske. Imorgon ska jag träffa tjejerna som jag inte träffat på riktigt lång tid - säkert ett halvår utan att träffas - kommer bli kul. :)
Långpromenad med Melissa imorgon, kanske? Och boka klipptid. Minst!  

Puss<3
/Frida

"I tried to be all that you need
tried not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough"
- What can I say, Dead by april.

Nya tag.

Jag är så inspirerad! Nu ska jag allt städa på mitt rum innan jag ska ner och hjälpa mamma med maten.
På söndag ska jag börja ta tag i mig själv. Så pepp! Och ska börja packa ihop lite saker så jag har lite tills jag ska flytta in till mitt rum igen. Känns som om det kommer bli en bra höst. En bra början på ett nytt liv.
Nu ska jag städa! Ciao!

Puss<3
/Frida

Home, sweet home.

Hemma igen, efter tre veckor i stugan. Händelserika veckor!
Test hela tiden... Snillrikhet, tålighet, envishet. Känslomässig berg-och dalbana; mer än vanligt är jag rädd för. Svåra val, lätta val, lika många av varje. Gjort saker jag ångrar, saker som jag älskat. Sagt saker jag mått dåligt av, tagit steg jag inte kunnat göra tidigare. Men ändå känns det som om jag lärt mig lite nu i sommar. Som om jag växt.
Jag har förvånat mig själv. Jag har träffat människor. Gjort saker.
Jag tror jag för en gångs skull kommit till rätt adress - här hör jag hemma.

Puss<3
/Frida

Muppisar?

Sara och jag har precis varit och doppat oss och nu sitter vi och planerar morgondagens resa...
Vem har någonsin sagt att vi är normala?

Enjoy. :) 


Puss<3
/Frida

Ängelholm!

Ja, jag lever fortfarande. Nej, jag är inte hemma, vilket förklarar att jag inte bloggar så som jag brukar.
Är nämligen nere hos min kusin Sara och hälsar på nu i några dagar, wiie!


Igår var det mest chill i stan, och idag kanske det blir stranden (vem har sagt att Sverige inte är varmt?!) med Sara och några av hennes kompisar. ...man nästan bara väntar på åskan, så det inte är så kvavt...
Vad händer imorgon då? Jo, då drar smålandstjejerna (eller ja, före detta blir det ju på Sara) till Köpenhamn för att vara på Bakken med Saras kille och hans kompis. Det kommer bli kul, jag tvivlar inte på det. ;)
Kommer bli en supertid med Sara, helt otrolig tjej!<3
Bilder kommer bli tagna på Bakken, no doubt about it. ;)


Morgontrött..?

Puss<3
/Frida


Shutdown.

Jag känner mig tom. Ensam. Tråkig. Men ändå har jag människor omkring mig. Människor som bryr sig - människor som älskar mig. Men samtidigt tänker jag; varför skulle jag vara så speciell och förtjäna något bättre än det jag har? En familj som älskar mig är nästan för mycket begärt, känns det som. Det känns som om jag tar, men inte ger något själv. Bara känsla eller på riktigt?
Det kommer bli skönt att försvinna i tre veckor. Glömma allt, och försöka börja om. Från noll. Sakta men säkert bygga upp mig själv på nytt. Jag ber för att hitta rätt nu, och förstå allting på nytt. Att lära om, se allting ur ett nytt perspektiv. Jag ska komma ner på jorden, drömmar är inte verklighet.

Puss<3
/Frida

"jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå"
- Vem lämnade vem, Melissa Horn.

Stay with me.

Är vi verkligen så rädda för att vara ensamma? Nya intryck för mig varje dag, nya erfarenheter varje dag, känns det som. Nu är det verkligen berg-och dalbana, håhå jaja! Men jag hoppas jag kommer rätt till slut?
Jag är rädd att göra en repris.

Färdigjobbat idag, och är rädd att min hals håller på att göra ett break. Hes! :o


Puss<3
/Frida

"If I had you, life would be a party it'd be ecstasy"
- If I had you, Adam Lambert.

Believe.

Jag vill, jag vill, jag vill! Prata med mig, se mig, gör vad du vill förutom det som finns i dina tankar! Tro på det bättre. Tro på mig. Jag ljuger inte för dig.

Om du väljer det kan jag svära på att det jag lovat slår in.

Du betyder mycket för mig, och många andra. Bara att du inte vet det. Vad var det du sa till mig? "Då är dom idioter"? Och "du förtjänar någon som älskar dig tillbaka!"? Var det inte det? För det är just det dom är. De som inte ser dig är idioter. Du är den kompletta människan. Snäll, omtänksam, rolig. Varför?

Tårarna rinner för mig också nu.

Puss<3
/Frida


Bed and breakfast?

Tänka sig - under kan ske! Isak och jag skulle, som sagt, sova i tält inatt... Vaknade idag vid fyra och kunde inte somna om, men tänkte ligga och halvsova tills klockan blev 6, då jag egentligen skulle upp. Men Isak vaknade med ett ryck vid fem och började citera Stefan och Kristers fars Där fick du. Klart att vi inte kunde ligga där och flumma när mamma och pappas sovrumsfönster var öppet, så vi sprang in... Och nu hade jag tänkt överraska mamma med lite pannkakor på morgonen. Och smoothies. Yum<3
Så, nu ska jag gå och hitta en tröja att ha på mig för dagens arbete och sedan ska jag för stunden bli lite matmor. Tycker det är lite synd att väcka mamma en halvtimme innan hon skulle vakna, så... Varför inte? Vad snäll jag känner mig!

Puss<3
/Frida


Pics.

Tänkte bara ge er lite bilder, eftersom först idag var jag duktig och fixade över bilderna till datorn... :)


Vi firade Amra förra söndagen som fyllde 19. Grattis!


John, jag och Bo stack upp i kyrktornet precis innan middag. Quasimodo? Känner man sig liten?


...lite högt är det ändå!


Provade också att göra lite amerikanska pannkakor. Yummie!<3


John och jag har hittat på ett fin-fint sätt att ställa skottkärrorna när vi ska äta. :)

Och idag har Isak och jag ställt upp tältet. Varför inte ha en vecka när man sover i tältet nu när det är så varmt? Det röstar jag ett klart JA för!
Men nu ska jag sticka och städa bilen innan jag ska duscha... Övningsköra senare, kanske?


Puss<3
/Frida

"Å jag tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt"
- Jag finns kvar, Jimmy Jansson.

Zindy-zone.

Jag måste bara göra lite reklam för tjejen som målar helt underbart. Hon har en sådan känsla bakom bilderna, och hon har oftast en större mening bakom dem.
Jag har varit där inne mer eller mindre och bara kollat på Zindys bilder de närmaste tre-fyra åren, och hon är min absoluta favorit när det gäller att måla.

Lite smakprov på hennes bilder;
You won't get disappointed!

Puss<3
/Frida

"Jag vill något mer än leva småstadsliv..."

Kommer ni ihåg när man var liten? När man trodde att livet var lika bra, dramatiskt och lyckligt som filmerna visade? Hur många önskade inte en lika romantisk framtid som i Skönheten och Odjuret? Vem drömde om ett lika spännande liv som Pocahontas hade? Eller det lilla pirriga nyfikna känslan som kom fram när man kollade på Lilla Sjöjungfrun, och såg Ariels kungarike under vattenytan? Och var det bara jag som var avundsjuk på alla prinsessorna för deras underbara röster?
Fantasi är bra, det är det verkligen. Men det finns en gräns. Livet blir inte alltid lyckligt, det är inte som i filmerna. Ödet är något man själv skapar, genom val man gör. Vad man gör, och inte gör. Saker man gör och säger. Allting formar. Allting ändrar framtiden.
Hur kunde jag veta att något jag gjorde innan sitter kvar nu? Hur kan vi någonsin veta vad som kommer vara avgörande?

Puss<3
/Frida

Be right back...

Hemma igen, och sugen på att göra något. Men vad gör jag? Sitter hemma och lyssnar på när Anton Zetterholm sjunger you raise me up. Blir troligen att fly in till symaskinen och spendera en del av min tid där... Nu ska jag sy om lite kläder och så. :)
Vill dock sola lite, men jag orkar inte ikväll. Imorgon. Och resten av veckan.
Måste bara klaga och säga att jag hatar när planer ändras hela tiden. :)

Puss<3
/Frida

13.54

Efter en sovmorgon som varade till klockan blev 9 har jag diskat, städat och gjort allmänt fint här hemma. :) Nu ska jag bara göra mig själv i ordning för att gå på mitt kusinbarns dop. Mysigt. Söt är hon också! :)
Så nu blir det klädjakt och lite fix med sminket...

Puss<3
/Frida


Broken.

Jag vet inte vad jag ska tro längre. När man tänkt på ett sätt under en så lång tid, hur ska man tänka sen? Jag är så förvirrad. Vilken väg är rätt, vilken ska man ta? Det är otroligt förvirrande allting. Varför jag? Men ändå, det är ju roligare när det händer lite.
Men det som är sorgligt är att jag tar alltig fel väg. Mina val verkar alltid vara fel. Hur lyckas jag? Kan man inte få guidning?!

Puss<3
/Frida

"Screaming, deceiving and bleeding for you -
And you still won't hear me."
- going under, Evanescence.


Tragiskt.

Ensam hemma. En fredagkväll.
Lite tragiskt är det. Men jag ska nog sy lite - vilket är kul. Och städa. Yay... Men med gamla låtar på mp3:n så blir det lite lättare. :)
Steg 1: laga mat. Kyckling, mums!

Puss<3
/Frida

Bestämd.

Nu är det dags igen. Tack, säger jag bara. Tack. Jag orkade verkligen inte med detta egentligen. Jag föredrar lögner. Det gör mindre ont. Men jag går nu. Jag ska försöka, men det kommer ta lång tid. Ett steg i taget. Kanske har jag redan tagit ett stort steg redan genom att bestämma mig för att ta steget?
Nu är det make-over.

Puss<3
/Frida

"Its safe to say that i'm ready to let you leave"
- Without you, Hinder.


Invinsible.

Ibland önskar jag, att någon såg mig. Jag känner mig så osynlig, så liten. 
Det känns som om människor ser igenom mig, att jag är "bara Frida". Inget speciellt. Jag är här, jag är alltid positiv, och alltid glad. Men jag är också människa. Det finns många som aldrig sett mig nere. Aldrig sett mig ledsen, arg eller sårad. Jag har också känslor, jag är ingen som  "bara finns". Det finns det ingen som gör. Men varför tror vi det? Varför tar vi människor för givet att vi vet hur en person är? Det är inte precis att läsa en manual, utan man lär sig lite åt gången. Vi är inte programmerade. Vi lär oss under livets gång.
Nu ska jag lära mig.
Allt jag önskar är att människor såg mig.

Puss<3
/Frida

"When you are with me, I'm free"
- My sacrifice, Creed.