Tillbaka i gamla spår...

Åkte snålskjuts med Emmy in hit idag. Men nu är jag här, det vill säga att jag får ta tag i mig och plugga igen nu efter en veckas ingenting. Kommer bli jobbigt, har räknat med en och annan läxa eftersom vi kanske kommer missa lite lektiner pga STORSTADSDJUNGELN.
Imorgon ska jag till SSS på studiebesök (psykologin), kommer bli intressant! Eller, ja, det tycker jag iaf...
Idag har jag gjort så att min "varg"-tröja blir mer passande, hoppas jag på, och på fredag börjar det. Jag är så peppad! På onsdag ska jag till Älmhult på visit också - danstävlingen i Grease ska fixas... Gud, nu börjar allt det roliga! Härligt!
Träffade Robin idag också, mys var det!

Puss<3
/Frida

"You can see it through my chest
That I’m terrified but I’m not leaving"
- Russian roulette, Rihanna.


To-do-list...

Kvart i tolv. 23.45... Man kan hinna mycket under en dag. Jag är nästan klar med linnet; jag ska bara sy dit två saker till och två knappar, sen är den finito! Har bara klännignen till i sommar kvar med. Hoppas den blir någorlunda bra nu då! Men, men, imorgon ska jag in till V igen, och då kommer jag ha mycket packning, för jag ska stanna där i fyra veckor nu. That's right - fyra veckor. En månad. Men det kommer gå fort, det är STORSTADSDJUNGELN för fulla muggar, så det kommer bli kul. Mitt in allting är det två födelsedagar, så det kommer bli kul.
Idag fyller Hanna och morfar år, grattis, grattis! Alla som firade morfar idag samlades och kollade på smalfilmer, riktigt kul, faktiskt. Att se allting, till och med morfar när han var liten... Det var så kul! Men det var läskigt - man såg hur lik Emmy är mamma! Jätteläskigt, men aja...
Nu ska jag försöka göra lite nytta innan jag lägger mig, för jag känner mig ganska lat... Hemskt fet mat, fika och en drink idag. SUPER!
Ska försöka städa lite nu, börja packa och sen klippa ut tygbitarna till klänningen till i sommar. Får se hur det går...
Imorgon ska jag träffa Robin, iih!

Puss<3
/Frida

Today is our day...

Fika idag i Älmhult. Alltid lika mysigt att träffa tjejerna! Eller, ja, det var ju inte alla idag, men totalt var vi fem stycken...Helt lagom, om du frågar mig! Men, men, efter en fika på derés bar det av till vissa butiker, och vi bara pratade och umgicks. Skönt när man tar sig tid att bara sätta sig ner och prata med människor man inte träffat på väldigt lång tid i någon timme. Att känna att man har tid. Jag kom för sent - såklart. Men jag tror dom förlät mig, haha. Nu jagar mitt förflutna mig och jag ska somna ifrån det.
Morden i midsomer med familjen framför tv:n är alltid lika mysigt, och imorgon ska jag sy och träffa en kompis. Mamma köpte nya skor till mig idag. Kom på igår att det var hål rätt igenom skon och jag behövde nya.
Mamma: Nu ska vi till skoaffären! Frida ska köpa nya skor!
Jag: Men jag har inga pengar...
Mamma: Jag betalar, för du måste ha hela skor att gå i!
Victory! Men jag känner mig lite smått skyldig... Men det var halva priset, det är ju en sortes tröst...

Nu ska jag sova, för jag är sjukt trött!
FÖRRESTEN! Robin och jag "firar" (nej, vi firar inte tillsammans. han är i fjällen och jag är här hemma helt ensam och saknar honom för mycket, som det ska vara) en månad idag. Säg grattis? :)

Puss<3
/Frida

IKEA.

IKEA och syskonen Bengtsson är ingen bra kombination...Emmy delade ut små maskeradhattar och bad Isak och mig att ta på oss dom och jaa... Resultatet är ju självklart. Vi ser ju... Snygga ut!
Emmy - tårta. Jag - blomrabatt. Isak - frukthatt.

Mamma ropar - gotta go!

Puss<3
/Frida

Hiya, I'm back!

Efter en dag i V sitter jag i soffan och irriterar sönder mig på tagentbordet som inte gör som jag vill. Men, men!
Träffade Sara lite snabbt, och hon följde med mig och tog en kopp te på Broqvists när jag läste läxan till körteorin. Men det var som alltid lika trevligt att träffa henne igen, och vissa saker blev gjorde, andra saker kom ur mig. Alltid lika skönt att prata av sig, även om man får lite dåligt samvete för det känns som om den andra personen blir till en klagomur... Men, som sagt, det var alltid lika mysigt och vi fick några saker gjorda, vi ska fixa en sak nästa vecka, skönt.
Vi får se vad som händer ikväll, men just nu står tv: på. Crocodile Dundee. Vi får se hur lång tid den står igång sen...
Imorgon ska jag till Ä och träffa mina girlies. Kommer bli jättekul, har saknat dom jättemycket!

Puss<3
/Frida


Status..?

Vi får skriva in ett litet fint inlägg nu innan jag ska börja hoppa runt på mitt rum och städa!
Status: om en timme åker jag till V, och där ska jag träna och läsa läxa. Körteori. Vid halv 5 är det dags för lektion och Sedan bär det av hem. Egentligen skulle jag stanna och vara med några kompisar, men jag bröt mer eller mindre ihop igår, så jag känner att jag behöver vara hemma så mycket som möjligt. 
Måste hinna städa, packa och klä på mig nu (belive me - städningen behöver tid!).
Just det - jag klippte mig igår, ju! Håret känns fräshare nu när det slitna är borta. Yeeha! Nästa gång jag fixar håret blir det troligen blont.

Puss<3
/Stressad Frida.

"I am torn to do what I have to"
- Your call, Secondhand Serenade.


A dream is a wish your heart makes.

Idag, efter detta inlägg och lite uppdateringar ska jag stänga av datorn och telefonen. Jag behöver slappna av från all elektronik! Eller, ja, förutom kameran. Jag behöver en paus från allting. Först imorgon får jag sätta igång allting igen, och på onsdag ska jag till V igen på teori. det blir träning och sen ska jag ha teori. Men jag ska stanna kvar och vara med Sara bland annat. Kommer bli kul!
Igår träffade jag Sara och Hanna för första gången på väldigt lång tid, och gud vad kul det var! Kunde inte sluta le, alltså! Snacka om glädjerus! Var hos mormor och morfar och gjorde tacos, åt, pratade och senadre kollade vi på "allt för min syster". Vad hemsk den var! Men ändå var den fin och väldigt bra. Duktigt!
Jag längtar tills Emmys bok är klar. Längtar efter att få se resultatet.
Annars ska jag städa idag, får se om jag hinner sy lite med. Verkar som om tröjan inte kommer bli som jag vill ha den, så jag blir inte så pepp av det... Men, sånt är livet! Får sy idag och se hur det blir.
Har börjat drömma igen. Men ingen av dom har varit speciellt lyckliga. Det är som en tunnel utan slut, ni vet? Det finns inget slut. Det existerar inte.
Känns som om jag gått up 5 kg sedan jag kom hem. Jag måste börja röra på mig nu när jag är hemma, annars känner jag mig tjockare än vad jag är!

Puss<3
/Frida

"My everything depends on you
And whatever it takes, I'll sacrifice"
- Think twice, Celine Dion.


Let it snow...

Nu har jag varit kreativ (eller barnslig, det beror på hur man ser det) och börjat på en snökoja i trädgården. Den kommer bli jättesnygg, haha.
Passade på att ta några kort när jag var ute, och bara för skojs skull fixade jag till dom lite... Här är några:

Blir till...Blir till...Blir till...


Bara kul grej, inget speciellt.
Nu får vi se om mamma kan hjälpa mig ikväll med håret. Då ska vi snacka! Jag ska plöja igenom körteorin med... Sen hinner jag förhoppningsvis nåla ihop och börja sy lite, åh vad kul! Mamma kom hem från affären idag, och hon gav mig en ask med nya knappnålar! Gosh vad lycklig jag blev!
Alla har perioder, eller hur? Jag är inne i en ganska kreativ period, om jag får säga det själv. Men det är kul!

Puss<3
/Frida

"I tried so very hard not to loose it"
- Haven't met you yet, Michael Bublé.

Sömnbrist och snökojor.

Efter ca 6 timmars sömn väcks jag av mamma som säger att jag ska vakna, och när jag till slut lyckas se något i rummet står Leya bredvid min säng och väntar på att jag ska vakna. Det bara strålar lycka om henne, och hon vill att jag ska vakna och kolla på teater inne i Emmys rum. Ja, det är ju bara att lyda, så jag följer med och kollar på en teater, och en cirkus. Hon är för söt den tjejen! Hon blev jättesugen på att åka traktor igen när mamma berättade att pappa ("Hansen") var ute och snöplöjde idag igen, så det blev bara för mig att klä på mig och följa med ut i traktorn. Nu, en timme senare (tror jag) sitter jag här och väntar på att mamma har flätat klart Leyas hår. Vi ska ut och "kasta på varandra", som Leya sa själv. Och sen ska vi börja på att göra en snökoja, tror jag. om en halvtimme ska hon hem, men det räcker för att jag ska bli så otroligt insatt i bygget för att sedan göra det klart helt själv.
Undrar hur mycket snö det kommer bli...
Imorgon kommer Hanna! Vad kul! Hihi

Puss<3
/Frida

Today was a fairytale.

Leya ville åka med pappa när han skulle snöploga med traktorn. Jag vet, men bor man på en gård så gör man... Grejen var den, att jag har inte åkt traktor på ett flertal år och när jag satt där bredvid pappa och med Leya längst bak i hytten så kände jag mig så liten. Det kändes bara så skönt att kunna sitta där som när man var liten igen. Det är vid såna tillfällen då man får vissa instinkter. Nu var ett sånt tillfälle. När man förstår vad många betyder för att man ska orka. Pappa är inte bara en person som jag kallar för "pappa", han är mer än det, och jag blev påmind om det idag.
Får bli ett kort inlägg - måste gå ner och vara med Leya och alla andra.
Massa att göra på lovet - så ska det inte vara!

Puss<3
/Frida


Leya och Zack!

Leya kommer hit idag. Mysigt! Jag vill egentligen börja fixa, nåla, klippa och sy nu! Men jag hittar inte knappnålarna! Åhh! Surt! Men, som sagt så kommer Leya hit idag. Jag skojar inte, det är världes sötaste tjej! Vi får se om det blir någon bild från dagen...
Isak och jag kollade på Die hard igår. I can't get enough! Bruce Willis passar så sjukt bra som John McClane, och dom musklerna är inte att leka med! Haha, och filmens ironi är så otroligt klockren! "Oh my God, oh my God! the quarterback is toasted!" Haha jag dör!
Så nu ska vi se dom andra tre någon annan dag också! Mysigt!
Ska snabbstäda nu lite innan den lilla sessan kommer, tror hon kommer om typ en kvart...
Zack är otroligt söt - oja!

...tror han ville vara med när jag klippte mönster igår...


Teknisk katt!

Puss<3
/Frida

"Yippie-kai-yay motherfucker!"


Everythig changes.

Sara kommer inte hit, det blev ändrat. Men vi får se om vi kan fixa någon helg eller något! Sitter med papper, symönster och två sortes tyg - ett för mall och det andra är det "riktiga". Lyssnar på den bästa versionen av Savages från Pocahontas.


Rösterna är perfekta, fins ingen version som är bättre enligt mig.
Men nu ska jag börja klippa och klistra med både papper och tyg. Wish me luck!

Puss<3
/Frida

"Bakom bleka skinn är tomt, finns ingenting
Jag undrar, har dom blod och själ?"
- Vildar, Pocahontas.


Sportlov!

Ligger hemma i min alldeles egna säng och ska snart sova. Ju mer jag är borta, ju mer uppskattar jag mitt rum här hemma. Det är ju dubbelt så stort än det där inne, och allting är så "jag". Känns bra. Känns tryggt. Myskväll med mamma och Isak. Eftersom det är min namnsdag idag åt vi lite tårta och kalasade på det även om varken Emmy eller pappa var hemma. Men gott var det! Nytt tyg inköpt, och det är vad jag ska ägna morgondagen åt; sy och fixa kläder (förhoppningsvis). Och sen ska jag städa - Sara kommer hit imorgon! Wih! Kommer bli super, jag saknar henne jättemycket! Och det var jättelängesen vi träffades!
Jag måste sova nu snart - galen som jag är ska jag upp vid 7 imorgon, för annars vaknar jag vid middag och är så otroligt orkeslös och inte kommer någonstans...
Pepp inför storstadsdjungeln!
Pepp inför Grease!
Pepp inför att träffa Sara!
Pepp på att träna!
Saknar Robin...<3

Puss<3
/Frida

"Varför ska sanningen alltid vara så svår?"

It's no point.

Nu när jag kom hem längtade jag efter att slänga mig över datorn och blogga om något viktigt. Men nu, när jag sitter här, kommer jag på att det finns inget intressant att skriva om.
Allting rullar på. Just nu känner jag mig ganska passiv; att börja dagen genom att komma någon minut försen på grund av att jag glömde matteboken hemma är ingen hit. Men efter lekarna på teatern var jag på topp! Kanske var det för att jag skulle träna, kanske var det för att det bara en skoldag innan lovet kvar, jag vet inte.
Efter träningen var det snabbnudlar, körteori och lite våldgästning på Norrtull för att musikarna hade ensemble-uppspel. Kul? -Ja, faktiskt! Estetare är så underbara, och dom är så duktiga! ...vilket resulterade i att jag gick därifrån en halvtimme efter jag hade tänkt mig. Duktigt, Frida. Duktigt!
När jag kom hem? Dörren är öppen - alltså, står på glänt - och den andra "riktiga" dörren är vidöppen fastän det var tomt här. Läskigt!

Imorgon ska jag hem. Det vill säga:
- Skola.
- Hem och packa riktigt FORT!
- Tillbaka till skolan.
- Köpa tyg.
- Köpa toning.
- Hem.
Hinner jag? Det är frågan! Så jag ska börja packa lite nu, och göra lite matte... Skönt att komma hem i alla fall. Som sagt; jag känner mig helt passiv och allting bara rullar på. Barnteatern. Storstadsdjungeln. Skolan. Grease. Allting. Känns som om jag bara driver runt just nu. Vet varken ut eller in. Bara ett "något", ni vet? Inget speciellt, bara "något". Trött, hängig, ofräsch, ful, äcklig sak, liksom.
Önska mig lycka till med packningen!(y)

Puss<3
/Frida

"Silence
Tells me secretly
Everything"
- The flesh failures (let the sunshine in), Hair.


Sommarfrisyr?

Hjälp mig!
Skulle det passa till sommaren? Vad tycker ni?

Själv tycker jag det är riktigt snyggt, men skulle det passa mig?!

Imorgon är det skola, träning och körteori som gäller. I like! på torsdag ska jag hem. :) Ih!<3
Nu är jag riktigt trött - godnatt!

Puss<3
/Frida


Två veckor!

Efter en runda i skolan (att lyssna på redovisningar på sin enda lektion är väl härligt?!) och på gymmet är det dags för mig att hoppa in i duschen.
Jag går fortfarande runt och skrattar lite för mig själv för att mina boxor sitter löst... Verkligen inte beredd på det! När jag satt mig och startat upp datorn ringer mamma, och vi planerar in vår lilla turnering med barnteatern. Blev dessvärre bara två skolor som vi ska spela för, men kul kommer det bli! Veckan efter storstadsdjungeln, hur kommer det gå? Får repa manus lite under tiden...
Bara två veckor tills vi startar på riktigt med storstadsdjungel, förresten! Jag måste ragga upp en tröja som skulle passa till en uteliggare... Någon som har?! Inget speciellt, bara något som kanske är liiiiiite för stort och väldigt slitet?!
Nu ska jag in i duschen iaf, och ni får en (jätte)fräsch bild på mig nu, svettig och äcklig...


Puss<3
/Frida

"How could you leave me?"
- Wuthering heights, Kate Bush.


Chock!

Det blir aldrig lika tydligt att man gått ner som när gamla kläder som borde sitta tight sitter löst...Jag blev väldigt chockad! Byxorna sitter löst vid rumpa och låren... Kul, men läskigt att jag inte ser någon skillnad när jag ser mig i spegeln! :o

Puss<3
/Frida

Good morning sunshine!

Ligger och sträcker ut mig i sängen när klockan piper och klockan är åtta, för idag börjar jag vid 11.40. Och det bästa av allt är att jag slutar en timme senare! Skönt! Träning med Stasse idag, jodå! På kvällen är det troligen matte och körteori som ska fylla mitt huvud. Läxor, gah! Jag började med teorin igår, väldigt skönt att ha kommit igång med det, och inte bara "väntar" på att det ska hända... Att jag blir 18, då. Jag vill ta körkortet på min födelsedag, hoppas!
Tre dagar kvar, sen är det sportlov! Då är det dags att träffa min kusin Sara igen! Åh, vad jag saknar dig! Det är inte bara att ta det lungt på lovet, för jag ska ha körteori (två lektioner) och jag ska plugga barnteater så jag inte glömmer texten och repetera vissa steg och stämmor till storstadsdjungeln. Jag ska också sy mina Greasekläder! Ihh! Allting bara rullar på nu; det går så fort! Nu är det snart mars. Det vill säga vår. Det vill säga storstadsdjungeln. Redan på fredag efter lovet börjar vi med extrarep och fortsätter så två veckor i sträck! Så kul! Men det kommer bli jobbigt om vi missar mycket lektioner.
Men hur det än blir kommer det bli grymt kul! När vi gjort det är det turnering med barnteatern som gäller, och sen (i maj) är det Grease! Gasen i botten, liksom! Jag älskar det!
Men nu ska jag snart börja göra mig i ordning, för jag ska vara i skolan vid halv 11; ska äta med några kompisar, så det så!
...härligt att mitt nya internet glappar!

Puss<3
/Frida

"Dagarna du tog betydde inget för dig"
- Sommaren du fick, Helen Sjöholm.


Tiderna förädras.

Kollade på barnteatern idag. Gud vad vi skrattade! Erika är så otroligt härlig! Och Evelinas små gester, haha, helt underbart! Med Mickis efter skolan och sen var det körteori som gäller. Nu ska jag ringa till mamma och pappa och tigga pengar så jag kan fixa håret och köpa tyg till lovet.
Vad sägs som brunt (nästan svart) underhår och blont över det till sommaren? Och uppklippt, så det mörka syns ganska mycket. Eller hur låter det? Har inte så långt hår, så... Hjälp mig! Jag vet, det är lång tid kvar, men det gäller att vara ute i tid, haha.Tiderna förändras...
Ja, jag gillar bilden.

Puss<3
/Frida

""All I want to do is be more like me and be less like you"
- Numb, Linkin Park.

Make-up...

Att sminka sig kan vara så kul! Bilder ifrån i fredags...
Jag säger bara:
watch this....
Känner sig fräsch med ssminkrester och inte iordning alls...
Störd bild, I know.


Done!

Puss<3
/Frida

Will you be my Valentine..?

Dagen som måga älskar, dage som måga hatar; valetine's day. Alla hjärtans dag.
I år spenderas den för mig själv med mobilen och datorn som mina bästa kompisar. Om jag kommer upp ur sägen kanske jag går till gymmet med. Vi får se.
Måste göra matte och psykologi idag med. Kul, faktiskt, men inte på en söndag...

Kollade på Valentine's day igår med Robin.

Jag gillade den iaf. :)

Fick två presenter av honom, och jag kände mig lite elak, eftersom jag inte hade något åt honom... Stackaren<3
Idag var den första dagen på länge om jag ite satt alarm, och sov fram till 11 då jag fått några söta sms. Någin timme senare fick jag något jag var beredd på; jag fick höra låten Robin spelat in till mig. Jag har sagt det innan, och jag säger det igen: jag har världens sötaste pojkvän!
Här har ni låten;


Extra mycket puss<3
/Frida


Give me my strength back.

Nästan fyra dagar utan bredband; tiden går fort... Men nu vill jag inte ha mer snö, för nu är det dags för solen att titta fram! Bara en månad kvar till premiären på storstadsdjungeln, I love it! Men då är det mitten på mars, och då hoppas vi det är lite mer värme än vad det är nu...
Sara sov här inatt, kul var det! Mickis, Gsson, Sara och jag röjde i Växjö igår. Kul! Och idag var det bara för mig och Sara att gå ner på stan och bara vara... Fam tills hennes buss gick. Vi är så jäkla bra, alltså! Menmen, vid 3-tiden rullade Robins buss in på stationen och vi umgicks och kollade på valentine's day. Myys. Och filmen var bra med. Se den om ni har chansen, tycker jag!
Får se vad som händer imorgon?
Nu ska jag i alla fall bädda ner mig själv i sängen med ett glas vatten inom räckhåll och en bra spotify-lista...

Puss<3
/Frida

"What is this feeling taking over?
Thinking no one could open the door
Surprise, it's time, to feel what's real"
- Miss independet, Kelly Clarkson.


Pain in the ass...

En dag kan innehålla så mycket. Rädsla, mod, glädje, aggresivitet, osäkerhet... Allting. Jag menar, hur lyckas man?
Jag längtar till helgen!

Vill bara säga förlåt till alla människor; jag har varit jättejobbig idag, förlåt för det. Men från och med imorgon är det som vanligt. Promise. Och då ska jag träna. Härligt! Får se om det blir något kul, typ tygköp imorgon? Hoppas på det, jag är sjukt pepp! :)

Puss<3
/Frida

"Someone to count on, someone who cares;
beside you wherever you'll go"
- Gift of a friend, Demi Lovato.


Förbättring!

Idag, efter en skoldag som slutade två timmar tidigare än vanligt stack jag och Mickis och kollade på tyg. Hittade ett ljusrosa med vita prickar till min Grease-utstyrsel. Wih! Men det kostar ju, så... Mamma och pappa bidrar med lite pengar så länge. :) Men det blir troligen den rosa. Prickarna var dessvärre inte så stora, men det funkar. Hoppas jag... Åh, vad jag är sugen på att börja klippa, nåla, sy, ja, allt möjligt! Sen ska vi se om jag hittar tyg till den klänningen som jag ska göra. Hihi
Vi slog följe med Julia och åt lite pommes, och när hon åkt hem stack Mickis och jag och åt sushi. Har aldrig ätit det, och jag kan säga att det var en speciell smak. Väldigt speciell. Men det var gott, så om ni har chansen att prova sushi, så tveka inte! Ta den! Satt och snackade i X antal minuter, och vi gick tillbaka till stationen där vi hittade lite andra människor. Trevligt.
Jag gick och kollade upp lite priser till att klippa håret och tona det. Jag går runt med en risbuske på huvudet! Och herregud - jag måste göra något åt min utväxt! För nu börjar lockarna gå ur, och jag behöver en klippning. Jag skojar inte. Jag känner mig jätteofräsh...
Så nu, efter engelskaplugg här hemma och lite rostade pumpakärnor och choklad (nej, jag äter inget godis... Det är 85%-ig choklad!) är det datorn. För nu har jag inget mer att göra. Åh, jag är så stolt över mig själv att jag gör saker istället för att bara skjuta det framför mig! Iiih, vad jag är duktig nu! haha
Shit, vilken tråkig uppdatering, men ni får dras med det. ;)
Vilka ska till BG's på fredag?!

Puss<3
/Frida

"Do you remember when we didn't care?"
- Another heart calls, The All-American Rejects.

Here I go again...

Lycka! Bara en vecka kvar! Jag längtar! Sen ska jag bara köpa tyg till Grease-kläderna. blir troligen att jag ska sy det helt själv (eller, ja, mormor kommer nog göra kjolen, men jag ska göra tröjan iaf)! Iihh! Jag är så peppad! Blir nog att jag köper extra mycket tyg och gör en klänning nu till sommaren. :)

Nu ska jag börja röra på fläsket - bussen går om två timmar och jag måste göra lite andra saker innan. Nu är det två veckor innan jag kommer hem igen!

En extra tanke skänker vi till min gammelfarfar Sture som skulle fyllt 96 (?) idag. Jag ville verkligen träffa dig<3 Mamma säger att 21 år går fort. Varför fick jag inte träffa dig i livet?

Puss<3
/Frida

"It's not unusual to be loved by anyone"
- It's not unusual, Calle Kristiansson.


Sunday.

Jag ser framåt, men jag vill inte att den här dagen ska gå för fort. Jag ska ut till mormor och göra en mall på min blivande Grease-klänning. Åh, mormor är bäst!<3 Härligt att träffa mormor och morfar, och härligt att vara hemma. Lite jobbigt på söndagar, för det slutar med att jag drar en tung väska hem från stationen i Växjö. Jobbigt! Visst, det är kul, och så, men hemma är ju hemma. Inget kan slå det.
Dagen är bara massa "måste-göra" saker:
~ Mall till kjol (, blus?).
~ Skriva ut ett cv och skicka.
~ Göra psykologiläxan.
~ Packa.
~ Städa.
~ Välja kurser.
~ Hälsa på farmor och farfar.

Blä. Men aja. Så är det.
Another week begins.

Puss<3
/Frida


I need a hero.

Efter ett styck revy ikväll ska jag gå ner till alla andra och kolla på melodifestivalen som börjar om 20 min. Lovely!

jag försöker, okej?! Jag försöker stänga dörren. Väldigt omsorgsfyllt virder jag om nyckeln och jag slänger iväg den. Men det räcker inte, för dörren bryts upp av det som finns där inne. Det kommer till ytan, det viskar "nu har vi dig". Jag vill inte ha det, jag vill inte att det ska ha mig i sina händer! Jag vill springa bort från det, men det går inte.
"Försvinn! Du har inget här att göra. Du kan inte göra något, för vi har dig. Ingen kan hjälpa dig. Du är ingenting."

Puss<3
/Frida


High Chaparrall?

Nu har jag sökt. Håll tummarna! Hoppas jag får jobbbet, åh! Känns som om detta kommer bli en sommar utan jobb, vilket jag tycker är jättesegt. Jag vill ha pengarna, ju. :o Jag behöver det.
Ikväll ska jag kolla på revy, och träffa lite släkt. Mysigt. Imorgon ska jag ut till mormor och morfar och, förhoppningsvis, tänka ut min utstyrsel till Grease. Toppen! Kanske ska jag ringa och prata med Magnus om sånglektion med? Vi får se. :)

HOPPAS NU!

Puss<3
/Frida

"So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you"
- To be with you, Mr. Big.


KLAR!

Klar med uppsatsen! Nu är det psykologin som gäller! Och sen ska jag packa lite snabbt, och skriva ett CV. Kul att jobba under stress. (y)
Haha
Känner mig lat, har haft på mig sedan kl 10 idag, men ändå blev jag klar först nu, och har bara skrivit två sidor.(y) HAHA
Men ja, nu ska jag fortsätta jobba! Work, work! Med mysig musik och mysiga människor som company blir det awesome! Och har vi inte ett underbart väder idag?!

Puss<3
/Frida

"Its harder to walk on your own"
- Gift of a friend, Demi Lovato.


Ready, set, go!

Jag är snart klar med kulturhistorian, känns det som. Fingrarna går, och det är toppen! Efter en dusch idag på morgonen är jag pigg. Eller, ja, piggare än vad jag var igår i alla falll. Och det ät toppen! Nu har jag haft en redovisning, som gick ganska bra. Kanske därför jag är på bra humör? Jag vet inte, kanske bidrar det nog lite att det är FREDAG! Härligt, I love it!
Men, jag ska skriva två sidor till och reflektera om besöket på V.Art09, kommer gå bra, tror jag, och sen har jag bara att skriva ihop engelskan, lite matte och några psykologifrågor att svara på. I'm gonna do this! Jag börjar bli ltie hungrig med, knaprade i mig en ruta av min 85%-iga choklad innan också, men nu får jag snart äta något. Och eftersom jag får middag ikväll blir det nog bara mackor, eller knäckebröd. Så sjukt gott!
Men nu, med världens mysigaste spotifylista igång, ska jag fortsätta och skicka iväg kulturhistorian! Skönt att ha den gjord sen!
Bäst är det att min barnteatergrupp kanske ska ut och "turnera" sen, hihi. Mysigt!

Puss<3
/Frida

"Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye"
- Goodbye's (the saddest word), Céline Dion.

Skola?

Nu ska jag sova...
Efter en dag med att jag varit passiv, otroligt trött, och varit som en pms-ig gammal tant så ska jag sova av alling och göra en redovisning imorgon på naturkunskapen om GMO. Kommer gå bra, tror jag, och efter det ska jag nog hem och plugga; jag hinner verkligen inte med skolan imorogn. Och om jag mår som idag kommer jag inte orka med skolan. Jag behöver en paus. Och det är fredag imorgon. Jag menar; alla behöver pauser?! Jag måste, hur som helst, skriva en uppsats i kulturhistoria imorgon och göra matte och psykologifrågor till måndag... GAH! Vill inte sitta med det i helgen, precis. Men vi får se hur det blir...
Nu måste jag sova!

Puss<3
/Frida

Tiden rinner iväg.

Jag har ingen tid att skriva längre! Ahhhh! Läxor och anndra saker ska hinnas med... Hur har jag tänkt här, egentligen?! Jag ska försöka planera bättre och börja med läxorna i tid, för nu ska jag göra en uppsats imorgon. Jag HAR börjat på den, men dessvärre bara skrivit en halv sida... 1/6 av vad som ska göras, alltså... Jag måste lära mig att planera! 
Och eftersom jag försovit mig en halvtimme två dagar i rad nu ska jag lägga mig nu. :) Och Robin planerar något, jag vet inte vad. Hmm, varför ville du veta..? ^o) Ska bli mysigt att komma hem i helgen. Och kolla på revy. Mys. Och helgen efter ska jag träffa Robin. Och kolla in några kompisars nya lägenhet. MYS!
Nu säger jag godnatt, alltså!

Puss<3
/Frida

"he's the song in the car I keep singing"
- Teardrops on my guitar, Taylor Swift.


Nithya.

Jag riktigt känner hur jag luktar teatersmink. Sprang hem nu lite snabbt - ska skriva en uppsats om mina intryck när i var i Värnamo på V.art09. Så... Ja. Om två timmar ska jag tillbaka och spela ytterligare en barnteater. Bilder kommer förhoppningsvis ikväll, vi får se om det blir någta kort tagna...
Man blir så glad, för alla är så duktiga! Så, nu är jag hemma och äter lite glass (blev SÅ sugen på det nyss!), pumpakärnor och dricker vatten. GOTT!
En uppsats på 3-4 sidor ska bli skriven nu, så CIAO!
Tänk på mig vid typ 18... Då ska jag spela! Break a leg, liksom!

Puss<3
/Frida

Reaching, screaming...Jag känner mig... Splittrad. Och orkeslös.
Men samtidigt finns en längtan efter allt jag vill.

Puss<3
/Frida

Längtan efter... parfymer?!

Åh, jag vill så gärna köpa nya parfymer! Och eftersom alla säger att doften är så mycket "jag" håller jag hårt i mina pengar och tänker köpa "min" kära parfym Christina Aguilera Signature...


MUMS!

Och sen, i sinom tid, ska jag ochså inhandla Victoria Beckhams parfym intimately.

SWEET!

Puss<3
/Frida


Nytt liv, del 1.

Började läsa om nevropsykiatriska störningar idag på psykologin; nu startar allt det intressanta! Det bästa av allt var nog att när jag kom in i lektionssalen - stressad och varm - sitter Lina där! Blev jag glad, eller?!
På lunchen hann vi inte äta, eftersom Lina skulle till SYVen väntade vi på henne. 20 minuter gick... 30 minuter gick... en timme gick... SEN! DÅ var det Linas tur, och vi hann inte äta något. Lovely! Men vi blev lediga från teatern tidigare än vad vi brukar, så jag och Eve, Madde, Jossan och CC gick till 88an för att köpa mat. Det vill säga en french hot dog, snacka om påkostad middag, haha. Men, det bästa av allt, och jag är så stolt över det, är att Eve skulle in och anmäla sig på en körskola, and so did I! teorin börjar den 15e, wiih!
Det vill säga att jag bokat körskola som jag bara hade kunnat vara i x antal månader till... Men I did it! Så stolt! Nu blir det till att köra! För jag ska helt enkelt ha körkortet under oktober månad! That's it. Allltid lika skönt när man gjort något som man inte 'orkat med' eller 'hunnit göra' innan!
Efter psykolgi, lunch, teater och röst&rörelse-lektion (allting var ganska 'flumm' idag) slutar skolan. Det vill säga två timmar tidigare än vad jag brukar. Madde och jag tar sälle och traskar tillbaka hem vid halv tre.. 
Kul att jag är motiverad med pluggandet idag - sammanställt mitt om GMO (nu är det bara att lära sig det) och ska skriva över anteckningar till psykologin. Sen är det en uppsats i kulturhistoria som ska skrivas... Och ett CV som ska skrivas.
Nu är det bara Grease-kläder och jobb som ska fixas!


På så sjukt bra humör idag - ni får dras med en färsk bild!

Puss<3
/Frida