Kikärtor med avakadosallad.

Dagens middag blev kikärtor med avakadosallad. Gott eller?!
 
 
Fräscht, 100% hemmagjort och mättande. (Och FYI, peston är s-v-i-n-g-o-d!)
 
2 portioner
1/2 kruka färsk basilika
(1/2 dl pinjenötter)
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
Lite svartpeppar
 
Ett paket/en burk kikärtor.
 
2 avakado
2 tomater
1 msk olivolja
 
Gör så här:
Så. Börja med att mixa basilika (pinjenötter) och vitlök i ca 30 sek. Häll i lite av olivoljan i taget samtidigt som du mixar in den med basilika-blandningen.
Skölj ärterna och blanda ihop med peston. Låt kikärterna vila lite med peston.
Skär avakado och tomater. Häll på olja, peppra och salta lite.
 
Lägg upp fint på favorittallriken och njut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback