Fredag kväll och nätmobbing.

God kväll! Det är fredag kväll, här sitter jag med ett glas rött och ska äta massa glass framför en film! Eller...? Njae, tror inte det! Jag lyssnar på musik, dricker vatten och har precis börjat beta av min stora hög med viktig post som jag inte har gått igenom ännu... Har börjat betala av mitt studielån nu, ska läsa igenom mina papper om a-kassa och läsa på lite på en försäkring. Så kul har jag det. Helt enkelt. Men räknar med att beta av högen ganska fort. ;)
 
Och hörni! Vad är detta jag läser om angående nätmobbing?! Varför är detta okej på något plan? Hur kan man tro att det är okej bara för att det är på internet? Ja, det är klart att jag inte går bra ihop med alla. Det är klart att jag inte håller med alla, eller tycker att någon borde tänka innan de handlar. Men hänger jag ut någon för det? Nämner jag personen vid namn på internet om jag tycker att denne har handlat fel? Nej. Vet ni varför? För jag vill inte att någon någonsin ska göra så mot mig. Det är inte okej på några plan. Vi ger oss själva tillräckligt mycket kritik. Vi behöver inte mer press från omvärlden än den press som vi redan har på oss själva.
 
Respekt är det bästa jag vet. Även om personen bredvid mig säger blåsta saker så håller jag tyst. Eller diskuterar med personen. Men jag kränker inte personen för sina åsikter. För jag respekterar den personen. Och jag bryr mig helt ärligt inte om en främmande människa har idiotiska tankar. Det enda jag kan påverka är hur jag själv är mot människor. För visst är det så att jag inte kan kräva respekt från andra om jag inte ger det tillbaka? (Länk till en av artiklarna angående detta hittar ni >här<)
Respect me and I'll respect you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback