Jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig.

Hello darlings! Jag stack ner till stugan över en natt, delvis för att träffa en fin vän, delvis för att koppla av. Och eftersom det är så dåligt med internet i stugan blev det en 100% internet - avkoppling på köpet (varav blogg-pausen).
 
Och visst behövdes det! 8-9 timmars tjöt hos Filip flög förbi och det var så trevligt att träffa honom igen! Sist vi träffades vad för nästan ett år sedan, helt galet?! Vi gjorde en snabb cheescake, åt sallad och spelade in youtubevideo. Och pratade. I massor. 
 
När jag sedan ankom till stugan hälsade jag på min kära mormor och morfar. Jag har inte träffat dem på evigheter heller (läs: midsommar) och då vart det passande att jag fick mat hos dem så vi hann med en del prat innan det var dags för mig att styra kosan hemåt idag igen. Men först; Titanic - the exhibition i Halmstad (ni kan läsa mer om detta om ni klickar >här<)! Jag dör lite så tagen jag blev! Helt fantastisk utställning, och jag är så glad att jag åkte trots allt. 
 
Väl hemma var det dags för kräftskiva med familjen. Jag åt massor av kräftor och räkor. Så gott. Så nu är jag mätt. Och mamma och jag avslutade kvällen med att kolla på lite lägenheter. Och nu sitter jag här. Ska snart sova. Imorgon är en ny dag, och jag tror visst att det är dags för en sovmorgon till imorgon. ;) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback