Godis, ny parfym och ansiktsvatten.

Hur kan det redan vara lördag kväll? De har gått så fort idag; vi tog sovmorgon och drog iväg på en loppis. Där fyndade jag och sambon i en kameraväska, den är så stor så jag tänkte ordna med nytt tyg inuti väskan och sedan använda som förvaring åt filmer eller böcker.
 
Bild på denna vackra väska kan ni få imorgon, för idag ska ni nämligen få en liten kik på vad jag inhandlade på tax-freebutiken på båten! 
 
Godis, en självklarhet! Jag älskar Bountys och Rasmus favvis är Twix. Så detta var ett givet köp. ;) Dock måste jag hålla igen lite nu efter semestern... Min kropp har fått ta mycket stryk i form av socker och annan mat än vad jag är van vid under semestern så nu får det bli ordning igen!
 
Eftersom jag är fullständigt kär i Kanebo Sensai (och med tanke på att det kan kosta lite) köpte jag nytt ansiktsvatten (när jag hade chansen att få det för en billigare peng, det vill säga...). Och så köpte jag en parfym. Clean: rain. Denna har jag sneglat på under en längre tid och nu slog jag äntligen till! Har inte shoppat så mycket på senaste tiden så jag kände att jag kunde unna mig detta med gott samvete... 
 
Så, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Mysa med pojkvännen framför en film kanske? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback