Jobb?!?!?!

Ångest. Jag vill skrika, jag vill springa långt långt härifrån! Ikväll är en sån kväll som man inte vill spendera ensam. När man längtar efter någon att umgås med, någon att prata med. Någon att ha i närheten, helt enkelt. Jag vill ha en kram, och någon som sover här inatt. Jag vill kunna känna mig trygg, känna mig som en helt vanlig person. Just nu gör jag inte det. Jag känner mig instängd, och funderar på att ta en långpromenad. Rensar tankarna, och känner efter. Vill kunna känna efter vad jag ska göra, vad jag vill göra. Vad jag vågar göra...  

Jag går till gymmet imorgon på morgonen. Måste träna! Känner mig tjockare än vanligt, och längtar till sommarlovet! Då blir det löpning minst tre gånger i veckan, och lite styrka på det också. Super! Morgonträning siktar vi på, och massa jobb, massa pengar som kommer brännas.
Hoppas också på att slinga mitt hår imorgon. Men det beror på om jag kan få tag på en person...

Någon som vet någon i Mellbystrand/Laholm/Skummeslövstrand som behöver barnpassning eller hundvakt i sommar?
Tipsa om ni vet någon! Det kan vara allt mellan att kllippa gräset och att måla något, iofs... Yes - jag är desperat...

Blir förhoppningsvis ganska mycket kul saker med Emmy i sommar, och med andra människor.
Jag håller tummarna på att vi åker till Tyskland också och hälsar på några... Fick en sån plötslig längtan dit idag när Julia berättade om förra veckan då hon var i Berlin med skolan. Så, hoppas!
Det kommer bli en bra sommar. Men det jag längtar mest till är spåret, faktiskt. Jag längtar till att komma ut igen! Den friska luften. Jag behöver den! De fria tankarna, när det känns som om man flyger fram. Lyckan och stoltheten när man lyckats springa, när man lyckats förbättra en tid. Känslan av att se klockan, och se att man har förbättrat tiden man sprang igår. Men nackdelen är att jag får börja om från noll i år igen. Jag ska hålla igång i höst också, och i vinter! För ni vet väl vad som händer nästa år?!

Puss<3
/Frida


Monday.

Efter att ha varit ganska duktig idag - om jag får säga det själv - sitter jag här med en kopp kaffe och har precis ätit två knäckebröd. Och efter x antal uppätna wafers blir det nu naturplugg.
Dagen började ganska uselt, faktiskt. Jag var vaken mellan halv 7 och 7, men sen vaknar jag av ett ryck, kollar på klockan och förfäras av siffrorna. 07:38. AAARGH! Försenad! Sprang upp, klädde på mig och sprang till den sista psykologilektionen. Vi kollade på Rain man, och hade betygsnack. Jag får vg, wiiiiiih! :D
Lunchen var ganska lång, kändes det som i alla fall. Vi slängde i oss maten, så vi hann sticka innan matkriget, så det blev en lunch på 10 minuter... Gick till stan med Lina och Julia för att fixa en sak, och sen var det dags för teater. Det visade sig vara ingenting alls, vi skulle bara skriva lite frågor till Mary Lou Ward som kommer till oss på onsdag. Vi var klara på - låt oss säga - 20 minuter, och då följer jag självklart med Elin och Mickis när dom ska äta. Så, efter en lång bilfärd med Elin, Mickis och Erik har dom fixat mat och vi är påväg tillbaka till N15 för att ha Vija i röst och rörelse. Trodde vi. Vi var inne i salen någon minut, och sen stack vi till skåres för att fika. Vija bjöd. ;)
Nu, efter köpte jag blekning, slingor, till mitt hår och nya tights. Smarrigt!

Kollade också på ny piercing; funderar på att köpa ring till näsan... Vad tror ni om det? men eftersom jag inte tänkt ha ring först sitter min piercing ganska högt, så jag måste ha en större ring, och frågan är om det kommer bli så bra då... Men vi får se. ;)
Var också inne på scorett och önskade att jag hade några tusen, för det var otroligt många snygga skor nu!
Tillbaka till skolan, där musikeleverna fortfarande hade kör, och satte mig utanför och fortsatte läsa i The client en stund. När de slutade gick jag med Annie hem, och vi gick ut med hennes hundar. Åh, jag vill med ha! Så sugen på att skaffa en Collie eller Border collie senare när man har tid och pengar till det.
Nu ska en naturuppgift skrivas!

Puss<3
/Frida

Lonely.

Söndag.
Imorgon är det sista psykologilekitonen. Jag vill inte! jag vill fortsätta med det, det är så otroligt intressant! Jag börjar fundera på om jag ska studera, och sen söka jobb inom psykiatrin... Men jag vet inte. Det är så mycket jag vill göra!
Lumpen, psykiatrin, flygvärdinna, skådespelerska, krim, spanare, reseguide... Listan kan göras lång! Otroligt lång!
Men nu ska jag packa upp allting, och sen måste jag lite mer ut The client. Kändes så konstigt när jag satt i bussen idag, och kom på att nästa gång jag åker söndags-bussen så är det också den sista.
Och jag har en sån otrolig lust att bränna pengar!
Imrogon ska jag köpa blekning till håret, och sen ska jag köpa nya tights, och lite smått och gott, tror jag... Vi får se, helt enkelt.
Naturkunskapen ska bli gjord imorgon också. Super!

Puss<3
/Frida


Take care.

Jag hittade nyss några lappar. Det var låttexter på. Jag kommer ihåg när jag skrev dom; jag lyssnade och skrev av när saknaden av dig var som värst.
Det var flera år sedan, och jag kommer ihåg hur illa jag kände mig. Efter hur du behandlade mig.

Visst har vi alla haft en liten fjortiscrush, när man tror på ödet, och när man fantiserar om hur många gånger man kan berätta historien om hur man träffades, och när man gissar på hur många år man kommer hålla ihop? Jag kommer ihåg den känslan i alla fall, och jag kommer också ihåg känslan efter att du lämnade mig, utan att vända dig om. Tårarna rann, men det kommer du inte ihåg, eller hur? Du hade annat att tänka på; för vi var ändå ingenting. Lite... tidsfördriv. Kul grej. Ingenting.  
Känns som om jag varit med om det för mycket.
Kanske därför jag är så rädd nu?

Puss<3
/Frida

"this is how I feel inside;
a little fragile"
- Fragile, Delta Goodrem.

Rör på påkarna!

Efter en supergod middag hos farmor är det lite mellantid, och jag sprang in hit lite snabbt för att uppdatera och kolla lite.
Vi åt mat, som alltid är lika god, och sen försvann ungerfär halva gruppen för att kolla på kläder lite snabbt, och snart blir det alltså efterrätt. Jag är mätt!
Det blir dags för att åka tillbaka till V ikväll igen. Med buss. Blä. Skulle egentligen åka med Emmy in, eftersom hon skulle träffa en kompis. Men kompisen fick förhinder, så... Det blir buss. Yeeha!
Tänkte röra på mig nu lite, så jag ska ut och hjälpa mamma och pappa att göra iordning till Emmys student nu! Ciao!

Puss<3
/Frida

Mamma.

Även om det verkar lite skumt att välja just den här låten så är det den jag valde.
Den feta texten är meningarna som gjorde att jag valde just den här låten. Jag skulle inte kunna beskriva det bättre själv.
Mamma, detta är till dig:


"Mamma
You gave life to me
Turned a baby into a lady

Mamma
All you had to offer
Was the promise of a lifetime of love

Now I know
There is no other
Love like a mother's love for her child

And I know
A love so complete
Someday must leave
Must say goodbye

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

Mamma
You gave love to me
Turned a young one into a woman

Mamma
All I ever needed
Was a guarantee of you loving me

'Cause I know
There is no other
Love like a mother's love for her child

And it hurts so
That something so strong
Someday will be gone, must say goodbye

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

But the love you gave me will always live
You'll always be there every time I fall
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you 'til forever comes

And when you need me
I'll be there for you always
I'll be there your whole life through
I'll be there this I promise you, Mamma

Mamma, I'll be
I'll be your beacon through the darkest nights
I'll be the wings that guide your broken flight
I'll be your shelter through the raging storm
And I will love you 'till forever comes

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

'Till we meet again...
Until then...
Goodbye"


Jag älskar dig.
Puss<3
/Frida


Cleaning lady.

Vaknade vid halv 8, av att Emmy kommer in på mitt rum och säger att vi ska gå ner och äta frukost med resten av familjen. Just det. Mors dag.
Grattis mamma på mors dag, kan man nog säga då. Jag är grymt trött, men jag uppskattar och tycker om dig.
Jag älskar dig, mamma<3

Jag har haft jätteskumma drömmar i natt, och man kan säga att jag var med i en hemsk uppgörelse, blev kär, blev mördad av min pojkväns "riktiga" flickvän, och sen gifte dom sig. Typ. Låter bara töntigt, men man kan inte beskriva drömmar. Man måste se och uppleva själv.
Jag har lagrat upp med massa gamla cd-skivor för att fixa klart mitt rum idag. Ska sätta igång nu, med dammtrasan i handen, fönstret öppet och inställd på att genera Isak när hans kompis är här genom att sjunga på mitt rum...
Så; nu ska jag städa, sen ska jag duscha och göra mig iordning tills vi ska till farmor och farfar på middag. Mysigt! Det blir helt aaaaaaaaaaaawesome på mitt rum! I like it!

Puss<3
/Frida

Felsteg.

Vet inte riktigt vad jag ska tro. Vad är det jag gör? Jag vill bara gråta, gå härifrån, lämna min kropp. Lämna mig själv. Jag vill inte nu! Är så jävla trött på mitt sätt! Jag vill inte längre, ta mig tillbaka då jag valde min identitet, vem jag ville vara. Jag vill ha en trygg famn att krypa upp i, och stanna där.
Nu ska jag stänga in mig på mitt rum och städa. Grundligt. Och tänka igenom saker.

Puss<3
/Frida

Moron!

Du tar fram dåliga minnen. Men dina försök får mig att bli ännu med lycklig eftersom det är så retligt att du inte förstår. ;)
Triumf, på något vis.
Lyssnar igenom Niklas Strömstedt skiva för tredje gången nu. Texterna är guld!<3

Puss<3
/Frida

Fixare!

Efter att ha försökt fixa något gott i köket, badat Melissa och städat lite är klockan för mycket. Ska fixa mitt rum, dammsuga och torka golven, gå en runa med Melissa och sen tvätta lite, hade jag tänkt mig... Får se hur det blir.
Isak hoppas också på att jag får en tid över, så jag kan spela med honom.
Funderar på vad jag ska göra nu till lunch, bara... Funderar på någon pastasallad, om jag orkar.
Under dagen har det varit Niklas Strömstedt och Jill Johnson som jag lyssnat på. Alltid lika kul att sätta på gamla skivor där man kan alla låtarna, och fulsjunger till - jag älskar att göra det när jag är hemma! Eller ja, ensam hemma eller ensam på nedervåningen i alla fall.
Nu är Melissa nästan helt torr i pälsen, och jag får börja borsta henne nu, så ciao! Och önska mig lycka till med pastasalladen!
Och behöver jag ens nämna att jag är så sjukt lycklig nu? Jag vet inte hur jag kan det, men på något sätt lyckas jag stänga ute oron som jag känner, och tar fram det positiva. Underbart att kunna göra det, en sortes flykt, liksom.

Puss<3
/Frida

"Jag såg mig i spegeln och såg någon annan"
- Förlorad igen, Niklas Strömstedt.

Friday morning.

Godmorgon! Seg morgon idag; hade tydligen råkat stänga av alarmet och sen soma om... Så trekvart efter står jag i duschen. Duktigt, verkligen! Men jag har sovmorgon idag - börjar först vid 10 idag, så... Det är okej. ;)
Jag ska bara platta håret nu, och sen blir det kaffe och rostade mackor. Mums!
I skolan är det idrott och svenska som gäller. Detta är min sista fredag i skolan innan lovet, för nästa vecka är jag ledig på grund av Emmys student, lalalala!
Nu ska jag se till att få lite gjort, och kanske läsa lite. Antingen körteori eller The client, vi får se vad jag hinner med... ;)
Och efter skolan kommer mamma, och då ska vi kolla på tapeter till stugan! Wiih! Det vill säga att jag åker med dom hem, och jag kommer i tid till Ä för att kolla Grease! Yeah, vad bra det löste sig! Kommer bli så kul att träffa människorna! Hoppas-hoppas jag har pengar till filmen nu, bara...

På tal om stugan... Ni har ju inte fått någon bild ännu... Men här får ni några; har inte mycket tid. Och för att det ska bli så mycket surprise som möjligt när det väl är klart får ni dessa bilder:Pappas hemmasnickrade stol.

Nu ska jag fixa håret, sen blir det mysfrukost!

Puss<3
/Frida


Experiment.

Jag har börjat skriva.
Jag vet inte vad det blir, eller hur lång den blir. Men det blir en liten berättelse. Min berättelse. Jag ska berätta historien som jag uppfattar den, så detaljerad som möjligt.
Bloggen är allmän. Inget som är riktigt personligt här, och om jag berättade allting som jag skriver i det dokumentet blir nog många förvirrade. Dagboken... Ja, det är bara en sida, och det är lättare om jag har allting i en löpande text. Och tro mig - jag skriver massa annat i min dagbok! (För tillfället för jag mat-och träningsdagbok, eftersom det har blivit så mycket onyttigheter nu på sista tiden, och socker. Så nu ska jag få koll igen!)
Men, som sagt. Jag ska börja skriva historien, och läsa den om och om igen. Tvivelaktigt om någon mer än jag någonsin får läsa den. 
På tal om att läsa - jag sitter och räknar timmarna tills jag får se Petra - Emmys projektarbete. En bok, som jag var testläsare för. Jag avundas min syster. Att kunna skriva så är helt otroligt! Fängslande, intressant, gripande, spännande, romantiskt... You name it. Jag har bara läst början dock, men jag tvivlar verkligen inte på at resten av boken är lika bra. Jag kan nästan svära på att hon kommer bli en känd författare en vacker dag.

Puss<3
/Frida

Två i en? Nej, fem!

Gårdagen kändes som tre dagar. Eller, nej, fyra. Eller fem. Många, helt enkelt. Många sociala händelser, eller vad man nu ska säga... Bjuder på lite bilder från rugbymatchen, och en bild på fina kören som gjorde ett jättebra framträdande igår! Lite synd att inte alla kan plockas fram i rampljuset, bara...


Litet gäng som bänkat upp sig för rugby...
Fr. vänster är det Alexandra, Sara, Jacob, Davve och Julia. Sen står Oskar bakom. :)


Teknikumspelarna på planen, och katedralelever vid sidan om... SUPPORTERS!


Björn var taggad!


Kören.
Och det ser ut som om det är mindre antal personer än vad det var... Bara så ni vet. ;)

Funderar på att göra lite avakadoröra nu... Yummie! Och efter det, med nymålade naglar och avakadoröra ska jag ta itu med naturuppgiften som ska vara klar om en vecka. Inget stort arbete, men jag vill göra klart det, så jag inte behöver skriva ihop något i ren panik senare...  Det är den näst-sista uppgiften jag har i skolan nu innan sommarlovet. Känns bra! Den andra är en bokredovisning jag har nästa torsdag. Bokredovisning av The client som skrivits av John Grisham.
Två veckor kvar i skolan, kommer bli ett helt unerbart lov. Har planerat massa saker jag ska göra, och detta året ska jag verkligen göra det! Emmy och jag har såklart skrivit ihop en galen lista på saker vi ska göra i sommar, som den vi hae förra året. Men vad som står på listan är ej officiellt. ;)
Nu ska jag fixa ihop röran, sätta mig och fixa naturen och sen skriva lite, tror jag.

Puss<3
/Frida

"A distant memory flashes over me"
- Stop loving you, Toto.
 

Oh, ah, katedral; säg OH, AH KATEDRAL!

Goda nyheter! Katedral vann (såklart), och vi hejade på. ;)
För tillfället är jag i skolan och väntar med några av mina kompisar som ska vara med i vårshowen på att klockan ska bli halv 7... och eftersom jag måste se hur bra mina kära kompisar jobbar så får jag ju inte svika dom genom att inte kolla.
Kaffekaffekaffe! jag har blivit smått kaffeberoende på sista tiden, och det blev MUMS med kaffe innan på McDonalds! I'm in love!<3
Och jag fick VG på matte nationella! Är jag stolt, eller är jag stolt?!
Nu ska jag sminka över mitt röda face(book). CC och Madde (nästan) tvingade mig till att ha två röda sträck under ögonen till rugbyn, så jag var en riktig support!
Men, som sagt, jag måste sminka mig nu så jag inte ser för hemsk ut...

Puss<3
/Frida

Skola.

Nu bär det av till skolan!
Idag är det rugby, och katedral får visa var skåpet ska stå genom en vinst, som förra året. ;)
"Oh-ah, katedral! Säg oh-ah, katedral!"Puss<3
/Frida

Rise and shine!

Sovmorgon idag. Eller nej, inte bokstavligen... Jag börjar först vid 9 idag, och jag gick upp tidigare (notera att jag gick upp vid 20 över 6 idag, 40 minuter tidigare än vanligt) idag för att hinna duscha och läsa lite teori innan jag går till skolan. Dusch? Check! Nu ska jag fixa lite kaffe och en rostad macka, kanske? Eller vad sägs? 
Efter en lektion engelska, och en matte, så är det dags för vårt sista uppspel i teatern som vi har under tvåan. Och eftersom Sara ska sova över här ikväll ska jag kolla på vårkonserten ikväll. Mysigt!
Inget skolarbete kvar, i princip. Jag har körteorin och sen är det bara en liten uppsats i natur där vi ska jämföra värden i två sjöar. Inget stort.
Nu ska jag platta mitt hår, och sen ska jag fixa frukost. Yummie!

Puss<3
/Frida


Envishet.

Du försöker. Verkligen. Vad patetisk du är. Tror du jag skulle accepterat det? Tror du? Efter det som hänt. Jag tror du inte väntade dig att jag skulle göra som jag gör nu. Du trodde jag skulle ge efter när du verkar vara som vanligt. Men är du det? Jag tror inte du är vanlig, inte normal. Inte på ett ställe. Du vet om vad jag tycker, varför försöker du då?! Envis.
Men ändå tror jag inte du bryr dig så mycket. Kanske blev din stolthet skadad, vad vet jag?
Vi ses en vacker dag, och då kommer du inte våga möta min blick. Jag är starkare än du, och du vet om det.

Puss<3
/Frida

Relax.

Nu blir det Dirty dancing, men jag är ändå sugen på att göra något crazy med smink. Var så längesen nu! Kanske ska jag försöka bemästra ögonskuggor?! Jag kan ingenting, ju! Haha, ganska patetiskt ändå... x)
Min lillebror frågade Emmy och mig i lördags varför det är så viktigt med smink för oss tjejer... Och när vi försökte förklara för honom så lät det bara dumt. Så jag undrar bara; varför använder vi det? Egentligen? Kan någon svara mig på den frågan?!


Fri som en fågel.

Tillbaka från en dag med teater i huvudet i princip hela dagen. Hade betygsnack med Vija idag, och hon tycker att Uffe (alltså, min nya teaterlärare) ska vara på mig nästa år, så jag får mvg. Men jag kommer troligen bli helt knäckt... Som under tiden med barnteatern. Jag förväntar mig det. Motgångar kan vara bra i slutändan. Jag har klarat mitt mål för det här året, så något händer ju i alla fall innanför N15s väggar. Mer fokus var det, och det tycker jag också själv att jag förbättrat. Det hände något vid barnteatern, när jag bröt ihop. Det blev ett bra slut på det hela, liksom. Och jag hoppas jag får ett lyckligt slut på nästa år också, även om det är hemskt att vara i en sån situation. Men man klarar det, av stödet man får. Människor tror på mig.
Teatern idag gick bra - hela vår grupp var fylld av energi tycker jag! Jag såg bara Dear Dolly också, men efter vad jag hörde efteråt gick det bra för oss alla. Vad stolt jag är över teatergruppen!
Jag ser fram emot nästa år! Då ska jag klippa av allting - inga spärrar!

Puss<3
/Frida

"I'm never sure just what to feel when you're around"
- The silence
, Alexandra Burke.

Omtanke.

Det är konstigt, vad mycket vi tänker. Eller... Vi? Jag tänker för mycket i alla fall. Mycket som inte borde uppta tankarna. Som hur konstiga vi människor är. Hur komplicerade vi egentligen är.
När jag åkte med bussen in till V idag pratade jag och en kompis om allt. Vissa bra saker, vissa dåliga saker. Hans syn på mig ändrades nog. Jag tycker inte det är något, men det var tydligen något... Speciellt med det jag sa. Men det fick mig att förstå att det ändå finns människor som det finns hopp för, människor som bryr sig. Det är såna människor som är speciella. Som kommer finnas kvar i hjärtat, ni vet? Det är dom man kommer komma ihåg, för att det brydde sig. Det var inte bara sig själva. Det var mer än så. Och de släpper in människor i sitt liv. Jag kan inte göra det, men jag avundas människor som kan det. Jag kan inte det. Men samtidigt så kan jag inte släppa det. Jag behöver det, för att skydda mig själv. Jag har lärt av egna erfarenheter, och det är det man ska, eller hur? Människor är olika, och det finns en spärr för alla. Visst är det så?
Med de orden säger jag godnatt, stänger av min dator och lägger mig ner och sover. Jag behöver det.
Sömn är tryggt. Sömn är frihet.

Puss<3
/Frida

"And the truth is baby you're all I need"
- Bed of roses, Bon Jovi.

Givin' up.

Ger upp nu, efter 6 frågor besvarade. Känner att även om jag inte gjort allting så måste jag sova nu. Jag prioterar teatern framför det andra. Det är bättre att ha koncentration imorgon, och inte gjort kulturhistoria, än att ha noll koncentration och prestera mindre än vad som är okej men att ha gjort kulturhistorian.
Jag ger upp, även om jag inte vill. "Jag borde klara det i alla fall! Kom igen! Vad dålig jag är!" 

Puss<3
/Frida

Music and homeworks.

Lyssnar på lite avslappninngsmusik, och ska försöka komma underfund med hur jag ska klara av att göra läxan nu ikväll. Frågorna är jobbiga, och jag måste analysera. Tänka.
Helgen har varit nästan helt perfekt. I fredags var jag med Emmy och Isak, och dom sov över här. Syskonkväll. Så mysigt så det inte var sant. Hade kul och skrattade, men blev även smått irriterade på varandra... Eller var det bara jag som var irriterad? Kanske det var... Emmy och jag åt thai och Isak åt pizza. YUMMIE!
Var hos Klara från igår tills idag, och det var otroligt härligt. Jag blir alltid lika förvånad över att vi inte träffas oftare, för jag mår så bra när jag är med dig! You make me happy. Du är en av mina bästa vänner. Efter snack om killar, Sex and the city och skola så drog vi ut på en cykeltur. Första gången jag gick barfota i sand - nu är det sommar!
Aja, lika bra att komma igång med läxan...

Puss<3
/Frida

"Close but still too far
Show me who you are
In these seven lives"
- Seven lives, Enigma.


Ensamhet.

Jag skulle så gärna vilja stanna här. Musiken. Det är allt jag behöver just nu. Jag vill somna med den, vakna med den. Det är nästan som på riktigt. Minnen. Känslor. Dofter. Intryck.
Jag vill fly verkligheten. Allting som har med den att göra. Fick en sån längtan, sådan önskan. "Om jag bara..." Det är aldrig tillräckligt bra, aldrig tillräckligt så jag kan bli nöjd. Eller. Nöjd är jag, men som Vija säger; "man blir aldrig klar". Det finns alltid något fel, alltid något som inte stämmer. Perfektionister blir aldrig nöjda.
Ingenting är perfekt. Ingen är perfekt. Men stämmer det? Gör det? Finns det någon person som lever ett perfekt liv? Det finns alltid något under ytan. Något som fräter, som förstör.
Jag flyter. Musiken tar över, och drar med mig. Neråt. Jag andas, men får inget syre. Det kväver mig. Jag vill så gärna berätta! Kippar efter syre, men fortsätter dras neråt. Jag drunknar.
Jag vill fly, men något håller mig kvar. Musiken. Den försvinner. Mina ögonlock sluts, jag pressar ihop dom, och ber en bön för mitt liv, för att orka. För att inte stöta bort alla. För allting. För allt jag har. Och inte har.
Medvetslösheten tar till, och jag kan inte kontrollera mig själv längre.

Puss<3
/Frida

Trött.

När man känner att man inte orkar mer, ska man låta bägaren rinna över?
Det är inte okej. Det är inte okej.
Martin och Sara underhåller mig, tack för det, mina fina! Åh vad jag längtar tills jag träffar Martin igen, så sjukt längesen! Säkert två år, väl?! Och Sara, vi får försöka snacka imorgon... ;) Vad skulle jag göra utan er?!
Men, när det är något som irriterar så sjukt mycket för tillfället är det sjukt sönt att kunna ha möjlighet att klaga lite. Förlåt om jag varit en bitch den här veckan. I've got a lot of stuff goin' on, I guess... Men det ordnar sig. Hakuna matata.
Tack för att ni ta er tid. Läser. Lyssnar. Pay some attention...
Imorgon kommer mina kära syskon och ska sova här, sen ska bästaste Klara komma hit. MYYS!

Musik i öronen. Helt isolerad från omvärlden. Nu ska jag sova. Stänga ner. The end.

Puss<3
/Frida

...någonstans i Småland.

Nu åskar det. Så mysigt! Sitter uppkurad i sängen och lyssnar på det. Läser Fröken Julie en gång till också. Får blir ett kort inlägg.
Ny frisyr!
Vad tycker ni? Min hårfärg är dum för tillfället, men jag ska fixa så jag blir blond. Så det är liksom en "mellanfärg". Men frisyren ser ni i alla fall på bilden;

Vad tycker ni?

Puss<3
/Frida

"Maybe it's time I let you know"
- Secret, The Veronicas.

Just dance.

Vad nyss på en dansshow - åh vad bra dom var! Jag vill med kunna dansa!
Men nu, efter att ha handlat, ätit pastasallad och uppdaterat här (just for you guys) så ska jag lägga mig och läsa Fröken Julie en gång till. Sen blir det troligen Dirty dancing 2, och ni vet vad det betyder? POPCORN!
Kanske blir det att läsa lite i The client, men det beror på om jag orkar.
Nationella provet i matte avklarat i alla fall - jag tror jag klarade ett G! Det kändes som om det gick bra i alla fall...

Tack Frida, för att du ville med på dansshowen! Jag uppskattar det, verkligen. :) Vi får se till att träffas oftare. Tycker jag i alla fall.
Imorgon är det klippa mig som gäller. Och på torsdag ska jag träna. Gå eller springa runt sjön med Stasse? I alla fall ska jag träna, och sen får vi se om Emmy kommer in hit på fredag.
Ni får bild på torsdag - vet inte säkert om jag hinner imorgon! Men OM jag gör det får ni självklart en på min nya frisyr, om ni vill ha? ;)

Puss<3
/Frida

Efter regn kommer solsken.

Duktigt av mig att göra vad jag hade tänkt... (Ja, ironi!) Men det var så fint väder idag! Blev att sitta i solen med några kompisar, och så. Mys!
Men usch, vad jag känner mig dum. Jag har snart sommarlov, och måste börja med teorifrågorna på körskolan, och börja övningsköra. Like, now! Inget slött här, inte! Men det känns lite smått idiotiskt att inte ha varit där på x antal månader... Menmen! Det ordnar sig väl till slut.
Imorgon ska jag hem-hem och klippa mig. Hoppas det blir bra! Håll tummarna!

Måste bara säga hur mysigt regn är. Eller, ja, om man är räd om hur man ser ut är det inte så kul, men det är så skönt att känna vattnet mot kinden, se hur det landar mot marken. När det ösregnar, och blöter ner hela håret, kläderna. Jag vet inte varför, men det är lungt. Rofyllt. Regn och åska är så... Härligt. Eller, jag vet inte, jag har alltid sett på det som ett magiskt väder. Allting bara släpper, och börjar om på nytt.

Ska på dansshow med Frida idag.
Sara skulle egentligen sova hos mig, men det blev ändrade planer... Så jag blir ensam ikväll igen... Usch, vad jag känner mig lämnad. :o

Puss<3
/Frida

Duschen kallar!

Tränade för första gången idag på tre veckor. Skönt att fylla vattenflaskan, sätta upp håret och gå in i gymmet. Musiken, lukten, värmen. Skönt!
Tränade inte länge alls - men efter att ha sprungit och gjort x antal övningar orkade jag inte. För mycket folk för min smak... Så jag stack, efter en timmes träning. Nu ska jag ta mig i kragen och bli flitig igen! Och sen blir det löpning i sommar. I like!
Efter att ha ätit ägg så ska jag in i duschen nu! Imorgon blir det att träna med Emmerlina och göra lite teori, tror jag. Och teaterrep. WIH!

Puss<3
/Frida

I'm scared for what's coming.

Tillbaka i mitt rum. Allting går så fort nu. Och jag har kommit på att jag vill inte att det ska bli sommarlov. Nej, jag tycker inte det. Det kommer inte bli som jag vill, jag känner det på mig. Men samtidigt säger en del av mig att jag är för dum. Analyserar för mycket.
Men jag vågar inte lyssnar, vågar inte tro på sidan som hejar på mig. På oss. Jag vet hur känslan varit innan. Men det här är inte som förut. Detta är något annat. It'll break me down if it doesn't work out. Jag vill hoppa, men jag kan inte. Jag vill ge mig ut, men jag har inte styrkan. Jag vill kunna öppna mig, berätta allting för dig. Att krama dig, sitta i ditt knä, känna dina händer om mig och hålla din hand samtidigt som jag berättar historien som ingen annan hört den. Jag vill att du ska höra den. Jag litar på dig.
Jag blir konstig. Jag säger konstiga saker. Idiotiska saker. Det är på grund av dig, du är så svår för mig att hantera. Svår att avläsa. Svår att förstå. Min koncentration, hela jag stänger av när du är i närheten. Jag vill inte att det ska bli så! Min kontroll försvinner, jag drunknar, precis som pojken i en av Emmys noveller. Skillnaden är att jag överlever.
Jag ska klippa mig på onsdag. New, fresh look. Imorgon ska jag börja träna igen, och bli duktig. Lika duktig som innan.

Puss<3
/Frida

"Everyone deserves the chance to fly!"
- Defying gravity, Idina Menzel.

Seriöst.

YEEEHA!
Nu vet jag hur jag ska klippa mig. Tror jag. Vad tror ni om den frisyren? Jag är 100% seriös, så vad tycker ni?!
Kommentera!


Nu ska jag plugga och fixa lite... Får se när jag kommer till V idag, funderar på att ta den tidiga bussen. Men sen får jag se när jag blir klar och så.
Igår var det först hem till Andreas och umgås, men runt 12 kom vi på att vi skulle hem till Emmy och mig och kolla på film. Runt halv 6 hade vi alla somnat, tror jag, och efter några timmars sömn vaknade vi. Ett tag funderade vi på att hålla oss vakna, för att det kändes så onödigt att sova. 
Nu är Emmy och jag ensamma hemma igen, och jag måste sätta mig och gå igenom lite matte. Packa. Hitta fotografier. Ta med till monologen. Sen ska jag sova! ...tror jag...

Puss<3
/Frida

I väntan på...

...ett telefonsamtal. Emmy ska ringa mig, så jag är klar tills dom kommer hem... och tills vi ska åka. Guess what - jag är redan klar! Tunikan jag tänkte haft idag var för stor över rumpan (!), så den satt inte alls snyggt... Så det blev en nödlösning betående av ett svart linne och katedral-koftan.


Kvällen blir säkert bra, och imorgon bär det in till V igen. Sen ska jag klippa mig på onsdag...
För tillfället låter jag nog luggen växa... Får tänka på det tills frisören. ;D
Men det är klart nu; jag ska klippa av håret, men jag vet inte hur kort ännu! Någon med förslag?! Jag behöver något nytt nu alltså. Ny färg (förhoppningsvis), annan frisyr, nya kläder, ny personlighet... Ska börja finjustera på mig själv i sommar.
Nu ska vi se om det blir matte eller att plattta håret tills dom kommer hem...

Puss era fina läsare så länge!<3
/Frida


Lördag.

Nu har Emmy åkt iväg med sina kompisar och jag, Melissa och Kitty är ensamma hemma. Jag ska göra lite fix, läxor och planering inför monologen som jag ska framföras på måndag. IH! Nervöst! Men vi hoppas på att det kommer bli bra... För idag ska jag knäcka allting! Planera rekvisita, kläder, analysera och sånt. Kul! Sen måste jag plugga matte...
Men först av allt måste jag duscha nu. Skrubba bort allting.
Och imorgon blir det in till V med den tidiga bussen, tror jag.
Ja, nu ska jag bli lite mer effektiv! Blir säkert något mer inlägg senare... Och bilder från stugan. ;)
Jag är sugen på en makeover. Så kanske blir det kort hår i alla fall. Shit, vad svårt det ska vara att välja!

Puss<3
/Frida

Ändrade planer.

Känner mig lagom smart när jag kollar igenom programbladet till Laholms Kulturfestival och i princip skriker när jag ser att Calle Kristiansson ska vara där. Min tanke var att jag absolut INTE fick missa det! Gud, varför skulle jag missa det?!När jag kollar på datumet så förstörs allting... Den fjärde juni. DEN FJÄRDE JUNI! EMMYS STUDENT! GAAAAH! Jag dör!
Jag missar att se en av Sveriges mest underbara artister pga min systers student... :/
Okej, jag ändrar mig, det är inte Emmys fel. Det är skolans!
Nu ska jag äta frukost och sen göra lite saker.

Puss på er<3
/Frida

Systerskap.

Hemma med Emmy, efter några dagar vid havet. Ni får lite bilder sen, men det kommer inte "riktiga" bilder förrens det är klart! 
Var och kollade kläder med mormor och Emmy igår, och efter att ha tiggt till sig lite lånepengar av Emmy och lite rotande i en REA-låda kom jag hem med några nya underkläder.
Emmy körde hem idag, våra bilturer är helt enkelt sjuka - att sitta i en bil och sjunga dansbandslåtar... Men kul hade vi... ;)
Imorgon är jag ensam hemma, och på kvällen ska jag med Emmy till hennes kompis Andreas på filmkvällen. Kul!
Funderar på att vara feg och behålla längden på håret och klippa upp. Får se om jag hinner ändra mig eller hur det blir... Haha^^
Lekte lite i paint innan, vilket resulterade i att lite minnen kom upp till ytan igen. Hemska minnen, mest. Hjälplöshet. Tacksamhet. Sårbarhet. Lycka. Allting på en och samma gång. Svek. Ensamhet. Glädje. Saknad. Jag kan inte förklara för någon vad som hände, eftersom jag inte vet vad jag kände. Allting bara hände. Två år. Minnerna finns kvar. Printat; musiken, dofterna, filmerna, färgerna.
Nu ska jag poppa popcorn för att sätta mig framför tvn med datorn och få fram glädjen igen genom att kolla på American Pie med Emmy.
Har jag sagt att jag älskar min syster?
Nu har vi satt ihop en lista som vi ska beta igenom under sommaren, som en att-göra-lista. Vi hade en förra sommaren också och jag gjorde nog typ tre av... femton, kanske. Nu är det en annan sak - nu har Emmy körkort. ;) Haha
Nu kan det bli av! Och jag ska ringa om somarjobb på måndag. Ska försöka EN gång till.


Puss<3
/Frida

"Det bara brast. Inuti mig."


Havet!

Tillbaka nere vid stugan nu då... Isak ligger och sover redan, tror jag. Åh, vad söt han är!
Eftersom mitt bredband är helt kasst här nere blir det inte så ycket bloggande, tror jag inte. Och därför får ni mer än gärna smsa! Tillbaka hem på lördag, så då ses vi på internet igen. ;) 
Åh gud. Ögonlocken är så tunga nu, jag ska sova så fort jag kan! Eftersom vi fortfarande håller på att renovera stugan lånar vi lite utrymme hos mormor och morfar, men sju stycken i deras stuga är inte så skönt... I alla fall inte när man ska sova, så Isak och jag har lånat en av grannarnas stuga - helskön kille som inte är här.
jag har köpt klänningen idag, så nu har jag bara 66 kronor kvar av studiebidraget... Kul! (Och dra till med ganska mycket ironi nu, så stämmer det in!) Imorgon ska jag plugga och kanske hjälpa till med att bygga? Hoppas jag på i alla fall!
Var med Julia efter skolan. Jag försov mig en timme idag, (OJ!), så jag missade engelskan och hade bara matte och teater idag. Direkt när vi slutat var det utvecklingssamtal för min del, och det gick såklart bra... Har aldrig haft något speciellt problem i skolan med varken lärare eller ämnen och det är jag tacksam för! Menmen, Julia följde med mig hem, och vi snackade lite och bara umgicks lite på stan. Jag köpte ett nytt nagellack, ljusblått, och klänningen. Mums! Skönt att kunna prata med henne i alla fall, och jag längtar så tills hon flyttar in! Iiih, kommer bli så kul! Så, efter att ha varit med Julia, packat, köpt kläder och så blev det att snällt hoppa in i bussen och åka hem. Emmy väntade vid bussen och körde hem mig, för att sedan åka ner hit. Kul för er att veta? Nja, vet jag inte, men om det inte har hänt något speciellt, så why not?!
Nu ska jag sova - brr, kallt!
Glöm inte - smsa! NU!

Puss<3
/Frida

Freakin'.

Yes - dagen i bilder! Det gillar ni, va? ;)


Frukost... Yummie!<3
Okej, det roliga är internt - kan man nog säga - mellan mig, Sara och Mickis. Men sjukt kul var det! 


Ja, "mina" tjejer är ju inte direkt normala... Mickis och Sara på Donken. Helt underbart. ;)

Det bar av till BG's, där det var härligt umgänge och skön musik. En gång till, kanske? Ska vi göra det en tredje gång?! Fast nästa gång får vi dra ut på fest efter, tycker jag!
Nu ska jag lägga mig och kolla på en del av typ Moulin rouge, tror jag... Eller Dirty dancing II. Vi får se. Eller så sover jag direkt, helt enkelt!
Börjar vid 9 imorgon, eftersom vår naturlärare skulle sitta vakt vid ett nationellt prov. Det gillas! Imorgon bär det av till havet med la familia, så ni kanske inte hör av mig förrens på lördag. Det beror på om jag tar med datorn eller inte. Troligen blir det första doppet i havet och första rundan i spåret i år. Härligt!

Puss<3
/Frida

"Undrar hur många psykopater det finns..?"

Var med Lina och Julia på stan idag... Vi diskuterade bland annat psykopater, depressioner och anorexia, så nu behöver Lina inte plugga SÅ otroligt mycket på psykologin... haha :D 

Jag blev så otroligt sugen på att köpa massa nya kläder och uppdatera min stil helt fullkomligt!
Jag ska bland annat köpa den här klänningen imorgon... om den finns kvar, det vill säga:


Och sen hittade jag en skjorta som typ alla har. Men jag tycker den är fin, okej?!


Jag hade tänkt fixa klipptid idag också, förresten. JAG VET FORTFARANDE INTE VAD JAG VILL GÖRA?!
Nu ska jag tänka över saken med en dusch, och fixa med hårinpackningar och stuff. Mys. :) Sen ska jag ner till stationen för att möta upp Sara, Mickis och andra människor för att bege oss till BG's och lyssna på KSMV. Mys. :) haha^^
Jag känner mig så kärleksfull idag!

Puss<3
/Frida

"I will forgive. But never forget."


Inspiration.

Nu har jag läst klart Fröken Julie... Och är jag uppslukad eller?! Jag vill så gärna se den!


Blir man inspirerad eller?!
Nu ska jag sova - börjar vid 20 i 12 imorgon. Åh, jag är helt uppspelt! Jag blev helt fylld av inspiration nu! Härligt, härligt! Och jag håller med - vilken drömroll!

Puss<3
/Frida

It's your time to fly.

Hemma efter en sväng till affären. Sen är frågan vad det blir att äta nu då... Jag ska i alla fall byta om, för det är så fruktansvärt kallt nu!
Jag ska fixa lite gott te och sen lite knäckebröd med gurka och mums.
Sen ska jag läsa, och kanske kolla på Moulin Rouge? Blev så fruktansvärt sugen på att se den nu... Var så längesen! Eller kanske en komedi..? Vi får se. :)
Nu ska jag fixa mat! HUNGRY!

Puss<3
/Frida

Oh, happy day!

Åh, vad glad jag är! Dagens plan är att gå till hemköp och handla gurka, äpple och lite choklad. Mums! Det är fint väder och skolan gick super idag, faktiskt, och jag är så sugen på att börja läsa i August Strindbergs drama Fröken Julie som vi ska läsa nu i kulturhistorian. Sitter och målar naglarna, som jag valat göra nu i säkert två veckor. Sen ska jag fixa klipptid snart! Frågan är HUR jag ska klippa mig! Jag vet fortfarande inte! Gaaaah! 
Hade tänkt fixa ett träningsschema till mig själv också. Ja, det är kul tycker jag!
Back on the track... Två dagar till helg nu, och jag måste arbeta på med min monolog till nästa måndag!

Puss<3
/Frida

A dream is a wish your heart makes.

Klockan 22:22, och jag knackar. Tre gånger, som jag lärt mig en gång. Jag viskar min önskan, och upprepar den i huvudet. Blundar. Ber om att min önskan, för en gångs skull, kunde gå i uppfyllelse.
Imorgon är det måndag igen. Klockan 4:30 ska jag vakna, och packa, äta, städa lite här hemma och sen ska jag plugga på bussen. Psykologi. Och kulturhistoria.
Stäng inne det negativa. Öppna dörrarna för det positiva! Jag öppnar ögonen nu. Jag lovar. Imorgon är det som vanligt igen.

Puss<3
/Frida


Omstart.

Jag ska skärpa mig nu! Jag vill tillbaka!
Inget mer depp - hakuna matata!

Jag klarar allt.

Puss<3
/Frida

Pushin'.

Att det kan vara så svårt. I've given up. Jag tror inte någon i min närhet vet hur det är just nu. Jag har inte orkat berätta allting. Alla detaljer. Det skulle ta för lång tid, för det är så förbannat mycket! Men, å andra sidan, vem sa att det någonsin skulle vara lätt? För tillfället är jag så förvirrad, så osäker. Jag vill att ni ska förstå, jag vill verkligen det. Men jag vet inte hur jag ska förklara, hur jag ska berätta. Säkert en timme av snack från bara mig. Allting. Jag vet inte vad jag känner längre. Jo, jag vet. En känsla vet jag. Sen är det bara tomt. Jag vet inte vad det är för något. Vet inte varför.
Det är det enda jag fokuserar på, men samtidigt är det det som får mig att tveka, att tvivla så otroligt mycket. Jag känner mig orkeslös, och orkar inte med att hålla reda på mig själv längre. Jag ska skärpa mig. Hoppas jag. Jag längtar tills jag vet, jag längtar tills jag kan planera och genomföra allting igen.
Känslan jag har just nu är sån att jag vill helst spendera alla dagar i sängen och bara dra täcket över huvudet. När man sover behövöer man inte tänka, när jag sover behöver jag inte tänka på det. Drömmar visar inte verkligheten. En bok tar slut, likaså en film. Men drömmarna finns alltid kvar, och den källan är outtömlig.
Jag är trött, orkeslös, förvirrad och osäker.
Skolan kan ta sig någonstans. Jag orkar inte. Jag säger det hela tiden, jag vet. Men jag menar det.
Jag är bitter. Förlåt mig.

Puss<3
/Frida

"Jag drömmer bara i svartvitt, aldrig i färg.
Varför är det så?"
- Jinx.


Only almost here.

...så sitter man här nu igen.
Låten beskriver mest känslan.

ALMOST HERE
Delta Goodrem feat. Brian McFadden


"Did I hear you right
'cause I thought you said
Let's think it over
You have been my life
And I never planned
Growing old without you

Shadows bleeding through the light
Where the love once shined so bright
Came without a reason
Don't let go on us tonight
Love's not always black and white
Haven't I always loved you?

But when I need you
You're almost here
And I know that's not enough
And when I'm with you
I'm close to tears
'cause your only almost here

I would change the world
If I had a chance
Oh won't you let me
Treat me like a child
Throw your arms around me
Oh please protect me

Bruised and battered by your words
Dazed and shattered now it hurts
Haven't I always loved you

But when I need you
You're almost here
And I know that's not enough
And when I'm with you
I'm close to tears
'cause your only almost here

Bruised and battered by your words
Dazed and shattered now it hurts
Haven't I always loved you

But when I need you
You're almost here
Well I never knew how far behind I'd left you
And when I hold you your almost here
Well I'm sorry that I took our love for granted
And now I'm with you I'm close to tears
'cause I know I'm almost here
Only almost here"

Fin låt som jag fastnat helt för... Delta Goodrem för tillfället, alltså. Mys!
Nu ska jag snart sova, så godnatt alla fina pojkar och flickor! Grease idag var helt klart super! Filmade också, vilket var väldigt lyckat tycker jag! Imrogon är den sista föreställningen, lite crycry* kommer det bli... Men sen efter det är det måndag igen. Skola. Läxor. Mycket att göra. BRR! JAG VILL INTE!

Puss<3
/Frida


Frånvarande.

Jag VET att jag inte bloggat på några dagar nu, men jag har helt fullkomligt rätt till det!

Varför? Jo:
- onsdag var det genper inför Grease. La mig i sängen vid halv 11 för att vakna halv 5 nästa morgon.
- torsdagen var det Grease igen efter skolan. PREMIÄR! Kom hem vid halv 11, och var tvungen att jobba med ett svenskaarbete. Somnade runt halv 1, tror jag...
- fredag. Helg! Yes, efter fyra timmars sömn, två nationella och Greaseande i lilla Ä var det dags för mig att skriva klart svenskan. Jag var klar ungefär kvart över 1, och somnade runt halv 1. TRÖTT!
- lördagen har ju en VÄLDIGT bra början... Skulle kolla om mitt mail verkligen skickades igår med arbetet, och så funkar inte min mail! GAAH! Usch vad sur jag blev!

Jag sa till min svenskalärare att jag kanske inte skulle hinna skicka in arbetet i tid pga Grease, och hon sa att det skulle vara klart igår i alla fall. No escapes, typ. Men nu är det inte mitt fel! TACK för all den här jävla teknologin som inte kan fungera när man VILL att det ska det!

Ja - jag är irriterad. Nu ska jag trycka i mig kakor och sörja mina svarta strumpbyxor som försvann under Grease igår, och sen ska Emmy och jag bege oss dit om en halvtimme, ca. Ses vi ikväll? Om vi gör så lovar jag att mitt humör kommer vara på topp igen! Nu ska jag småstäda/packa och ner till köket för att göra lite mat.

Puss<3
/Frida

"I want my own dream so bad I wanna scream"
- Scream, Zac Efron.


Sömn!

Jag som hade tänkt lägga mig tidigt och läsa lite i The client som ska läsas i engelska nu...
Men, men! Jag är ju så duktig och skjuter upp saker... Fiffigt Frida, fiffigt! (y)
Imorgon ska jag till Älmhult för att Greasa lite - inget bloggande vad jag vet... kanske ett litet snabbt inlägg innan jag stupar i sängen, jag vet inte riktigt.
Det vill säga: sjöundersökning imorgon i typ en och en halv timme. Sen är det en lektion till (matte) sen slutar jag! Wihoooou! Egentligen är det frilufsdag på eftermiddagen, men jag ska inte vara med pga förkylningen. Vill inte anstränga mig mer än vad jag behöver, det är ju premiär om två dagar, come on! Give me a break!
Jag saknar att träna, har inte gjort det på väldigt lång tid, känns det som... Buhu, typ...
Men nästa vecka (om jag är frisk då) kör vi på igen!
Nu ska jag sova - godnatt! Ha det bäst, sötnosar!
Och imorgon ska jag strosa runt i Ä med min nyvunna kärlek - katedraltröjan!

Puss<3
/Frida

Must be funny in a rich man's world.

Nu har jag kollat upp priser till att klippa och försöka börja slinga ner mitt hår... På ett ställe tog dom 1.000 kr, vilket inte precis är i min prisklass, men då var det också avfärgning (eller det kanske var toning...) så det blir jämnt med utväxten innan jag slingar. På det andra stället var det 700 kr, men då var det "bara" att slinga. Vad är det bästa? Jag får fundera på det, men det lutar åt det billigare för tillfället. Vi får se! :)
Dagens inköp var en hoodie (de nya Katedral-kläderna som jag för övrigt tycker är sjukt snygga), en ny foundation och tre par nya tights.
Så nu har jag bränt pengar - men det behövdes! Skulle egentligen köpa ett nytt svart linne, eftersom mitt svarta är helt förstört längst ner. Ska sy upp den, men jag behöver ett långt!

Dagens inköp:


Det blir felvänt pga spegeln, men ja... Ni förstår konceptet... ;)
Tröjan framifrån:


Nu ska jag fixa lite, och läsa på lite svenska... Tror jag... Sen måste jag fundera på hur jag gör med väskorna imrogon! Aj, aj... Blir troligen ingen idrottsdag för mig imorgon, på grund av förkylningen som tagit över för tillfället. KUL!
Fick inget jobb heller, så nu får vi se vad jag ska göra under sommaren... Barnpassning och hundskötare, kanske?

Puss<3
/Frida

Förkylning... Igen...

Plattar håret och förbereder mig inför en ny dag i skolan... Och det är tisdag - vilket innebär en lektion! Jag vill vill vill packa min träningsväska så jag kan träna efter det extra teaterrepet idag, men jag håller på att bli förkyld... Inte kul, inte kul! De betyder ingen träning där, inte! Och ingen idrottsdag imorgon för min del... Får bara hoppas jag överlever Grease, eller iaf danstävlingen. *Haha*
Sitter med plattången i handen, en kopp te och ett knäckebröd, så I gotta go! Jag menar, så jag blir klar. hade håret uppsatt i hästsvans i princip hela dagen igår, så jag måste ju göra något så det inte ser för hemskt ut...
Ska kanske boka klipptid idag?
Ja, detta eviga tjatet om frisyr, färg osv... Men här är min kusins förslag på hur jag ska göra:

Vad tror ni om det? Skulle jag passa i det?

Nej, jag vill egentligen inte klippa av håret, men jag hade ju tänkt klippa av det till sommaren, pga att det är för slitet nu, och sen köra en "fresh start", ni vet? Men skulle jag passa i någon sån frisyr? Eller den här:

Personligen gillar jag den sista bäst, men vi får se. Har ju en stund på mig att bestämma. ;) Och om det blir som jag tänkt kommer jag vara blond i sommar. Just so you know.
Om ni inte tycker jag ska göra någon av dom, så kan ni väl kommentera och säga vad ni tycker? :)

Nej, nu ska jag börja sminka mig - känner mig lite duktig som äter, plattar håret OCH bloggar samtidigt!

Puss<3
/Frida

Just so you know...

Jag börjar undra när du inte förstår.
Är det nu jag ska börja bli rädd? Är det nu du vill jag ska gripas av panik? Well, think again. Du snackar med fel brud. Just so you know.
Och med de orden ska jag nu lägga mig och sova! Börjar 11.40 imorgon, lovely!

Puss<3
/Frida

"Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel nothing at all"
- Fragile, Delta Goodrem.

Betygsglädje!

Hade tänkt mig att plugga riktigt mycket nu idag. Men efter en timme hemma har jag inte satt igång... Well, I better start! Funderar på att poppa en skål popcorn bara för att det är gott. Kanske. Vi får se.
Ska plugga psykologi - betygsnack idag och gissa vem som ligger på VG- ? Oh, I'm so happy! Haha visst, inget speciellt, men det var inte väntat eftersom jag fick G i A-kursen... Så det är ju kul! Drämmer jag till med ett VG nu på måndag betyder ett fett VG till mig. YEHA!

Så - nu ska jag bege mig ut till köket för att poppa (yes, det blir så), and make some tea.

Puss<3
/Frida

"We will find a way to erase the past"
- In my arms, Dead by April.


Leya.

Tycker jag har varit väldigt duktig i helgen och bloggat, och därför får ni nu en väldigt charmig bild på mig (helt 100% utan smink) och min söta kusin. Hon hade ont i handen idag, aj, aj... Stackaren<3
Men söt är hon i alla fall!


Erkänn, charmigt! Haha
Nu ska jag gå igenom två kapitel psykologi och ta en kopp te innan jag ska sova.

Puss<3
/Frida

Jag är starkare än du!

Du tror du skrämmer mig. Då känner du inte mig. Verkligen inte. Av allt det du sagt och gjort, och fortfarande hävdar, är det inget av det som skrämmer mig. Innan var det en annan sak. Jag var vettskrämd. Jag var chockad. Men nu är det en annan sak. Nu är jag beredd. Du kan inte göra något mot mig. Ingenting. Hör du det?
Människan är så skör. Så skör.
Men just nu är jag starkare än dig. Jag har övertag. Det vet du. Är det därför du gör så? Är det därför du försöker vara någon du inte är? Är det därför du försöker leka med mig, min rädsla? Försöker. Du lyckas inte. Försöker.
Men jag ska berätta en sak för dig, och det är att nära skjuter ingen hare. Du har inte mig, och du kommer aldrig få mig. You've had me once. Men det var så längesen. För längesen.
Du är patetisk.
Förstå.
Försök förstå, och lär precis på det viset som jag lärt av dig.
Du skrämmer inte mig. There's nothing to be afraid of.

Puss<3
/Frida


Vädret...

Jag måste få klaga lite.
Kul att när jag sitter på mitt rum, och vänder mig till datorn glider min blick ut genom fönstret, till dammen. Jag vill dit. Vill vara ensa, få frisk luft, kunna tänka klart. Men jag kan inte tänka klart hur jag än gör. Vad händer egentligen? Can't focus.
Det stilla vattnet, gröna gräset runt om, fåglarna som kvittrar... Landet är inte bra när man ska plugga! Solen lyser in genom mina fönster och lyser upp de orkideér som står i vägen för strålarna. Lyser upp allting. Varför kan man inte vara ute en sån här dag? Varför har man inte tiden? Och om jag hade haft tiden skulle jag ändå inte gå till dammen, för det är fullt av grodor där nu. I hate it. Jag får panik och kan inte andas. Det är det värsta av allt; jag kan inte gå dit utan att få panik! Bara tannken får mitt hjärta att slå fortare. 
Jag saknar havet.
Sommar, kom!

Puss<3
/Frida


It goes round and round...

Söndag. Underbart väder. Men vad gör jag? Jo, jag sitter inne på rummet och ska plugga. Och städa. Kul? Nej! Men mitt rum behöver städas... Jag tycker inte om när det är så som det är nu! jag menar, kolla;

Och om man tänker att det bara är halva rummet och att det ligger massa saker på golvet också blir det väldigt mycket...

Min Greaseklänning är klar, förresten! ni får en bild här, dock väldigt suddig:


Senare ska Emmy, Isak och jag ta hand om vår kusin. Sötaste tjejen i hela världen. Jag skojar inte!

Puss<3
/Frida

Saturday.

Hemma först nu. Jag kände mig ju lagom smart när jag satt på stationen och väntade på bussen... Men sen kom jag på; det är helgdag idag! Kul!
Upp med busstidstabellen, som visade att jag var tvungen att vänta tre timmar för nästa buss. Tre timmar! Duktigt! Riktigt duktigt! Det blev frukost bestående av hamburgare... Inte så gott som frukost kanske, men det fungerade. Det är ju huvudsaken. Åh, jag måste skärpa mig igen! Snart sommar!

Men nu är jag hemma i alla fall, och har små funderingar på om jag håller på att bli sjuk eller något liknande. Jag vet inte riktigt, fryser i principp hela tiden, men det kan ju vara för att det är så mycket som händer nu också.
Jag och Isak ska koka lite korv nu (notera att man säger koRv - inte kåv!). Jag är inte så hungrig, men gott i alla fall ju! Funderar på att mixa ihop lite chokladmousse sen också, för det är så otroligt gott! Eller så blir det bara popcorn. Yummie!
Film med Isak sen? Någon gammal med Stefan och Krister blir det säkert... Vi är ju som vi är, Isak och jag. Seriöst, jag undrar varför Isak är en så underbar lillebror?!

Puss<3
/Frida


Förvirrad.

"At least I tried. Think I'm gonna give this up. Just a thought. Nothing more."

Morgon. Lördag. Hur kommer det vara idag då?
Jag vet inte vad jag vill längre. Håller jag på att bli galen? Jag tappar mitt fotfäste, går i cirklar och vill bara skrika! Men jag håller emot, kväver skriket. Spelar. Allting är bra, no harm done. Några få ord kan göra mycket, och det är dom jag håller fast vid, det är dom jag får näring av, konstigt nog. Det som får mig förvirrad är också lösningen. Finns det någon logik i det? Som om solljuset ger liv, men samtidigt död.
Jag vet hur jag kommer klara mig, men jag vet inte hur jag kommer klara mig lättast. Hur det kommer göra minst ont.
Morgon. Lördag. Ny dag.
När jag slänger benen över sängkanten åker min mask på; you can't get me.
Men det är det som är felet. You already got me.
Jag vill inte, men samtidigt är det allt jag vill ha. 
Förlåt mig. 

Puss<3
/Frida

"I guess I should've known better, to believe that my luck could change."
Walk away, Vanessa Hudgens.