Februariplaner.

Det skrämmer mig att jag kan vara en sån bitch ibland. Okej, det är bara mot dom som förtjänar det, men ändå. Ny månad. Nytt liv. Jag ska inte spendera så mycket tid vid datorn i framtiden, det vil säga mer tid till läxor, träning (och kanske jobb, vem vet?). Sen ska jag börja ta tag i saker. Jag har inget val - jag måste! Jag ska göra som i höstas med maten också. Och inte slänga ut mina pengar. Eller, det kanske inte är rätt tidpunkt att säga det, eftersom jag REDAN har bokat in två biobesök och två cafébesök... Haha, way to go!
Men - det ska bli en ny Frida. En uppdaterad version, typ. Bättre betyg, snyggare, smartare. Duktigare. Smidigare. Samlad. Erfaren. Vi får se vad för resultat det blir. Man vet ju aldrig. Vad sägs som något kilo lättare också?
Vi får se vad februari har att bjuda på. :)

Puss<3
/Frida

"jag tror nog, sa Karl Stranne,
att far min gått ut emot oss
jag litar på far"
- Balladen om Briggen Blue Bird av Hull, Imperiet.


Jag är starkare än du.

Måste ju göra lite reklam för min kära pojkvän...
Robin Sköneskog<3

Kommentera gärna vad ni tyckte!

Puss<3
/Frida

Morgon.

Tack vare att Andreas är så snäll vände han, Emmy och Elin igår så dom kunde skjutsa mig hem efter att dom varit på bio. Sara och jag hade varit på McDonalds och ätit lite... Hemma blev det popcorn (MYCKET!), och datorn. Te och vatten? Självklart! Senare blev det Grease som jag kollade på.. I love it! Men jag koncentrerade mig mest på vad man kan ha på sig, haha.
Jag vet inte vad jag ska göra idag, men jag hade tänkt mig träna lite (om jag någonsin kommer ur min lagom varma och sköna säng). Men eftersom att jag är vrålhungrig så får jag väl snart gå upp... Funderar på att göra sådana tomater som fanns i Egypten, dom i frukostbuffén? Åh, vad goda dom var!
Mamma ringde innan, och visst är det härligt när man tagit beslut och märker att man kan komma någonstans?! Jag har bestämt att jag ska sy min egna kjol till Grease, bad mamma kolla upp med morfar om han har någon kostym från 50-talet och sen ska jag fråga mormor om hon kan hjälpa mig med hur det ska vara, med smink, skor och frisyr med. :) Ska prata med pappa på onsdag om ett "extrajobb" också, jättehärligt! Jag menar, extra pengar är alltid bra?! ;)

Nu ska jag försöka kliva upp och fixa till dom grillade tomaterna. MUMS!

Puss<3
/Frida
 


Kultur!

Sjukt kul idag! Även om jag kände att jag inte hade så mycket kontakt med publiken som jag borde haft så gick det jättebra, och vi ska troligen ta en dag och åka ut till en skola och visa vår teater - härligt! Alltid kul med sånt, för då vet man att man gjort bra ifrån sig. Det var så sött; efteråt kom en mamma fram till mig och berättade för mig att hennes dotter tyckte jag var så söt, och hon ville ha en kram av mig om det var okej för mig? Så sött! Jag typ smälte... :) Hon fick kramen, den lilla blyga damen, och hon påminde lite om Leya. Gosh, så söt!
Men det gick bra: fixade smink och kläder i en timme (mellan 11-12) och sen körde vi igenom teatern i vårt kära N15. Jag fick bråttom iväg för att träffa Rob, och frös halvt ihjäl... När jag väl kom till biblioteket med Mickis var det en väldigt lång tid då man inte gjorde någonting, vilket kändes jobbigt, för då hade jag kunnat stanna längre med Em och Rob...
MEN! Det gick bra, som sagt. Och efter lite korttagning och kram med den lilla blyga damen gick jag och Em tillbaka till Norrtull och frös halvt ihjäl..
Adrenalin är guld värt! I love it! När man riktigt känner hur det pumpas ut i blodet, när man nästan spriker, skakar av det. Det är underbart. Jag älskar känslan!
Fick en ros av Robin (genom Em) idag.

Jag har verkligen den sötaste pojken!<3


Puss<3
/Frida

"This ain't a song for the broken-hearted"
- It's my life, Bon Jovi.


FREDAGSMYS!

Efter ett och annat sms, svenskaredovisning, fika och sagt hej till Sofia i stan idag sitter jag här. Framför datorn. En fredagskväll. Ikväll är det matte och kulturhistoria som gäller. Nu ska jag plugga - måste börja fokusera på läxorna och bli lite mer duktig. Sen måste jag läsa lite psykologi med. Jag kanske har för mycket krav på mig själv, jag vet inte riktigt... Men plugga måste jag lära mig att göra! Shit, jag klarade att få övervägande betyg till VG förra året, och nu ska jag höja ribban. Eller är det inte det man gör hela tiden? Vill visa sig bra? Visa sig vara duglig? Jag har kommit igång med träningen, nur är det plugget som ska igång med! Och kanske ta tag i saken och försöka hitta ett jobb? Eller något? Extra pengar är ju alltid bra!
Och imorgon är det kulturnatten som gäller - min syster kommer hit och ska sova över. Det gillar vi skarpt! Måste visa henne lite saker från att Andreas och jag bråkade. Jag orkar inte med honom. Emmy och jag ska äta ute och sen ska hon iväg på bio, tror jag. Men - som sagt, det kommer bli mysigt. :) 
Träffa Mickis, Rob, Klara, Em och alla underbara människor i storstadsdjungeln och barnteatern är det ju med! Kanske träna lite innan med? Näh - det får bli sovmorgon! Träna på söndag istället, haha. :)

Puss<3
/Frida

"My whole world is changing
I don't know where to turn"
- I'll try, Jesse McCartney.


Sårad.

Jag älskar smink! Skulle vara svinkul att gå en utbildning med sånt med någon dag - vem vet, det kanske är något för mig, haha.
Nejdå, men intressant vore det allt!


Bara lite slarvigt, men kul är det (som sagt)!

På sportlovet kommer min kära kusin hit! Och på lördag träffar jag nog kära Robin lite snabbt, åh vad jag längtar! Och sen kommer jag träffa kära Klara, med största säkerhet! 
Varför kan människor inte bara inse fakta och förstå lite lättare..?

Kinabuffé idag med Mickis istället för sushi i alla fall, härligt! Det var gott, men man slängde i sig maten och sen fick man ont i magen för hetsätning. Haha, lyckat, verkligen! men som sagt, det var gott i alla fall!
Dagen bestod av sång och dans - kul är det! Nu känner man att både Grease och Storstadsdjungeln har kommit igång, och jag är så taggad för det! Det kommer bli så kul!
Och barnteatern... Ja, det är riktigt bra med den just nu, kommer spela upp på biblioteket för (förhoppningsvis) många barn på lördag. Kommer bli så kul, och hur många har den chansen?! Ja, hur som helst, det kommer bli riktigt kul. Och sen ska Sara troligen sova över här.
SKOJS!

Puss<3
/Frida

"Darlin' you give love a bad name"
- You give love a bad name, Bon Jovi.

Lovely!

Jag älskar läxor!


Få se nu... Svenska. Kulturhistoria. Det är vad jag ska göra idag. Eller, kulturhistorian ska jag bara börja på. Åh. Det är min värsta mardröm. För tillfället i alla fall.
Lagom kul att man kan se sitt skrivbord..?

Puss<3
/Frida

Sushi and homeworks.

Träat idag; andra dagen på väldigt länge. Härligt. Man riktigt känner hur energin bara växer, och man känner sig mentalt starkare.
Ja, när alla kära elever på katte sover imorgon ska jag ha lektion från 9 och resten av dagen, typ.. Mickis och jag ska plugga svenska och äta sushi! Har aldrig ätit det innan, men man ska ju prova någon gång, right? Vi var lite lite aktiva idag och satt på biblioteket och började på svenskauppgiften, men jag förstår inte, den verkar väldigt flummig? Eller är det bara jag som tycker det?
Lite tankar om barnteatern vi ska ha på lördag; lite förberedelser och tankar. Det kommer bli så kul! NU KÖR VI! BIBLIOTEKET KL 14! BE THERE OR BE THERE! Sen är det reklam för Storstadsdjungeln kl 19.10, tror jag det var. KOM DIT! YOU'VE GOT NO CHOICE!
Härligt att det snart är lördag, jag är så pepp! Och sen kanske jag träffar Rob med, mihiiiiw! Jag längtar. Och nej, jag är fortfarande vid medvetandet, även om alla tror jag tappat fotfästet! Men Robin är bra, okej? :) Han är bäst! Och sötast. :)
Och saknad är inte kul.
Och alarmklockan är inte kul.
Och sojamjölk är inte gott.
Med fyra (ja, jag har tränat idag, ju!) rostade mackor i magen ska jag lägga mig nu.
Jag saknar dig...<3

Puss<3
/Frida

"Someone to count on, someone who cares
beside you wherever you go"
- Gift of a friend, Demi Lovato.

Reserverat!

Varför ska det vara så otroligt svårt för vissa?! Man ger dom klara tecken, klara besked, men lyssnar dom? Neej! Var har mänskligheten tagit vägen? Jag undrar det. Verkligen! Jag menar - varför ska allting vara så egotrippat nu för tiden? Varför har vi blivit å egofixerade? Åh.
Och varför är vissa så stängda, som en mussla, men ändå lägger sig i andras liv? Det är bara jobbigt.
Gosh.
Vilken värld vi lever i...

Puss<3
/Frida

"Du kräver ingen ska lägga sig i
Hur du väljer att leva ditt liv"
- Pissenisse, Nanne Grönwall.

Yrkesskada och övernattning.

Sitter uppkurad i min säng med datorn i knäet och Frida till höger om mig (hon är min högra hand, för tillfället, haha). Mysigt har vi det efter en kväll med snack, AVATAR och McDonald's-besök. Snart blir det att lägga sig, mysmys. Och imorgon är det onsdag - någon som tycker att idag har gått jättefort? Massa socker idag och jag känner mig mätt på det... Ingen skön känsla. -.-
Har kommit på att jag har en liten "yrkesskada", och det är att jag analyserar film och teatrar för mycket! Eller, ja, jag analyserar allting för mycket, men för tillfället koncentrerar jag mig på skådespelet, vad dom kan göra bättre, etc när jag kollar på något... Helt sjukt är det! :o
Nu är träningen igång i alla fall, och det är skönt med det! Träna imorgon med? GOSH vad jag ska börja träna mycket! Eller, ja, det planerar jag, men frågan är om det verkligen kommer BLI så?
Nu tar jag över dator under för lång tid.
Och jag har kommit på att vissa personer verkligen inte kan släppa taget.
Och det kan ta lång tid att säga godnatt.

Puss<3
/Frida

"I'm high on belivin'
that you're in love with me"
- Hooked on a feeling, Björn Skifs.

Singel?

Med fyra timmar minus i sömn går jag till skolan, till tek och ska ha psykologiprov. Jag fick behålla mitt G, och det är bra det. Gick faktiskt ganska bra på provet, tror jag. Efter provet var det två timmars väntan på katte, och ja... En del mingel, om man säger så. x)
Teatern gick super, efter att vi gjort raketen, det fick upp mitt humör och min energi. Kulturhistorian var händelserik, även om det kanske inte jobbades så mycket på lektionen. Men tack vare Mickis är jag icke singel anymore. Feels pretty good!<3
Menmen, jag var med Julia efter skolan, och sprang runt på stan. Jag köpte bara en mapp med flera filer, så jag sitter och leker med den nu, och fixar lite och Julia köpte en och annan sak. Mat på subway, why not? :)

I know you love it;
Imorgon:
~Sovmorgon.
~Träna lite gym efter skolan.
~Möta upp Frida vid skolan, gå på bio och kolla på Avatar.

Onsdag:
~Plugga svenska.

Torsdag:
~Studiedag...
~Men jag har storstadsdjungelrep under dagen.

Fredag:
~Svenskaredovisning i skolan om Samuel Beckett.
~Svenskaläxa.

Lördag:
~Spela barnteater i samband med kulturnatten.
~Ha pr för storstadsdjungeln i samband med kulturnatten.

Jag vill ha en ny parfym. Den luktar så sjukt gott. Att ha "min" parfym och den ståendes på parfymhyllan vore inte så dumt...

Puss<3
/Frida

Rob <3 Frida.:)


Grease is the word...

Har precis kommit hem från en helg med underbara greasers! Igår var det dansrep i 7 timmar, och sedan begav vi oss till vår fin-fina "sovsal" på kulturskolan.Efter dans, pizza och musik i bakgrunden så var vi alla ganska sega.... Det var en mysig stämning, inte lika crazy som förra gången, och Em och jag försökte plugga under natten. Men det gick inte så bra; jag höll på att somna. Vi gav upp efter en timme, och lade oss och sov typ en halvtimme i soffan. När vi kom (KOM!) ner till dom andra skulle som lägga sig för att sova, men jag låg vaken en stund, kanske till fem, och kunde inte sova. Det vill säga ca 3 timmars sömn. Men jag klarar mig! Nu är bara frågan hur jag kommer orka plugga och vakna imorgon för att gå till skolan? Och hur jag kommer orka att dra väskan från stationen och hem? BLÄ! Orkar inte just nu.
Menmen! Idag har det varit 3 timmars dans (och massa interna skämt av oss som sov över), och jag träffade min lilla kusin och min morbror med. Kul!
Orkar inte skriva mer just nu; mina ögonlock stängs hela tiden och jag funderar på att bädda sängen och sova lite? -Frida (HAHAHAHA).

Puss<3
/Frida

Jag vill ha en kram.

Svenskaredovisningar.

Inte mycket till fredagsmys; Morden i Midsomer och tacos... och jag börjar tröttna på tacos. Men det var min lillebror som fixat det, så det var förlåtligt. :)<3
Men nu, till sist ska jag sova. Jag ska vakna kl 6 imorgon; snygga till i rummet lite allmänt (nu när jag bara har kastat ut alla saker från väskan ligger allting överallt), duscha och packa. GOSH, det kommer bli SO FUN i helgen! Eller, ja, det hoppas jag på.
Imorgon är det alltså rep på danserna, allmänna nummer, i GreaseX antal timmar, och sen är det lördagsmyyyyyys på kulturskolan. När alla har lagt sig hade jag tänkt mig plugga lite. Psykologi och matte. Ska nog köpa energidrycker eller något, så jag orkar. Men vi får se. Dygna, maybe?
Ni får besked om hur hela helgen varit så fort jag kan (och orkar), I promise.
Vill bara tillägga att jag har världens mysigaste klass. Visst, vi har inte den "bästa" klassen, sammanhållningen eller något som är bäst och unikt för just min klass, men den är så lagom så att den helt enkelt är underbar. Redovisningen idag på svenskan; Bob Dylan för musikeleverna och Samuel Becket för teatereleverna. Det vill säga Blowin' in the wind och Knockin on heavens door till ackustiska gitarrer och små stycken ur Samuel Beckets I väntan på Gordot. Så otroligt mysigt!

Puss<3
/Frida

"How many times can a man turn his head,
Pretending he just doesn't see?"
- Blowin' in the wind, Bob Dylan.

Räsla.

Hur kan man vara så rädd för något?

Puss<3
/Frida


"Working 8 to 5..."

Åh, vad underbar dag! Allting är så positivt just nu, och jag är så... Lycklig, ni vet?! Riktigt lycklig i mitt hjärta, om man kan beskriva det så. Känns så bra, och jag ska sluta skjuta upp saker. Nu ska jag verkligen ta itu med mitt liv! Verkligen! Och det är inte som jag bara säger. Vissa saker vet jag, vissa andra saker inte.
Idag var det fyra timmars musikalrep. Åh, vad jag mår bra! Först lite sång (ny låt för min del), sen bar det ner till N15 (teatersalen) för att gå igenom lite. Kul! Jag satt där i två timmar och gjorde inget speciellt, men sen, vid halv 4, gick vi igenom dom första scenerna på musikalen. Amina och jag gick och köpte en budgetlunch - två frallor - på 88:an.. Var hemma vid kanske 10 över fem, wiie!
Det är så underbart med teater! Jag har kommit på det - jag mår verkligen bra i teatersalen. Som en stor svart låda med ett lönnfack bakom, ni vet?! Så underbart. I love it!
Två dagar kvar till Grease - jag kan inte bärga mig!

Puss<3
/Frida


God morgon!

Torsdag dag (äntligen!), men det KÄNNS inte som torsdag.. Haha typiskt mig.(y)
Skola idag, slutar vid 5, tror jag. But it's gonna be fun. Från halv ett är det musikalen som gäller, och innan dess är det teater, dans och engelska. Jag måste hitta min engelskabok, förresten!
Plugga idag:
- Matte
- I väntan på Gordot
- Grease
- Psykologi

Får ta tag i det nu!

Puss<3
/Frida

Dagen i bilder.

Eller, ja,det är inte så mycket bilder, men jag har hittat ett par jättefina pjäxor


och ett par skidor. Alltså, dom svarta i mitten; dom vita står precis till höger om dom. Oh, I'm in love!


Fika med Agnes var det med!<3 (Gud vad mycket jag fikat och hållt på i veckan... :s )


Innan vi skulle skiljas åt smög vi in på LAGERHAUSE och köpte lite söta saker. Till löste, kommer inte ihåg vad det heter, så smart som man är. ;)


Nu ska jag sova iaf!
Puss<3
/Frida

"My only weakness is you."

Rörd till tårar.

Kollade på Sherlock Holmes igår med Agnes. Sjukt kul att träffa dig igen. :) Och filmen var jättebra tycker jag, och jag rekommenderar den verkligen! När jag sedan hade sagt hejdå och godnatt till Agnes var klockan halv 12. Kändes konstigt; det var likadant ute som när vi hade gått in i biografen och varje gång jag vände mig om kände jag mig lika korkad; det fanns ingen där och det var samma sak som att gå ensam vid 8 på kvällen... Gatulysen och bilar. Same thing.
Min kusin sa till mig att jag skulle kolla in hennes blogg nu ikväll... Gissa vad som står där? Jo, ett inlägg om mig! Åh, jag blev jätterörd och helt tårögd... Jag är hennes förebild! Eller, ja, en del av en förebild i alla fall. Men det är det som överraskade mig mest är att hon är så mycket mer än mig; hon tar tag i saker och ting, hon är säker i sig själv, hon tar kloka beslut, hon jobbar extra, hon är en av dom snyggaste människor jag känner, hon är snäll rolig, ja, allting... Så jag blev så förvånad... :') Vi ska överlista dessa 15 mil en vacker dag, så vi kan ses jätteofta. :)<3

Puss<3
/Frida

"Ä. G. E. R.
Ingen knäcker dig, jag svär, du äger!"

Hörlurarna på.

Jag vaknade inatt och lyssnade igen. Varför är det så? Lyssnade. Tänkte. Bilder kom. Bilder försvann. Känslor flammade upp och falnade. Jag behöver inte titta längre, jag vet var jag har allting. Mobilen, glaset, lampan... Allt jag behöver. En gång lyssnade jag, och när jag såg upp igen stod jag framför badrumsspegeln. Jag visste vad jag gjorde, men jag tänkte inte. Jag kan inte tänka längre! Ingen fokus! Var har jag tagit vägen?
Eller så är det det som är felet; jag tänker för mycket. Önskar det kunde vara så också.
När bubblan spricker och jag får in luft i mina lungor känns det tjockt. Jag andas genom munnen och känner hur det tunga fyller min kropp.

Puss<3
/Frida

"Ordet är så avlägset
Även om jag vill ha det här hos mig.
Jag vill kunna använda ordet,
jag vill kunna säga det
utan konstiga blickar,
utan konstiga ord."

Samvete.

Varför ska det vara så svårt ibland? Jag vet inte, fingrarna bara flyger över tagenterna, låter mig inte tänka innan jag skriver. Men det är skönt. Bara knapprar. Och musik på i bakgrunden. Fint. Tankarna bara snurrar, jag ser framåt. Tror jag. 
Även om jag saknar det jag en gång hade kan jag inte se tillbaka på det och hoppas på att det kommer tillbaka. Frida; inse vad som är framför dig! ropar det inom mig. Men varför ska det vara så svårt att lyssna på den rösten? Varför ska det vara så svårt att förstå innebörden av orden? Det kan bli bra, om jag bara fokuserar. Det har jag nog alltid haft jobbigt för; att fokusera. Läskigt ord. Fokus. Fokusera. Det är det som står i vägen för mig. Fokusera Frida. Fokusera! hör jag. Men jag lyssnar inte på vad som egentligen sägs. Varför gör jag inte det?
Jag vet inte, varför lyssnar jag inte? Varför lyssnar jag inte på min alldeles egna Benjamin Syrsa som sitter bakom mitt öra?
Varför kan det inte bli lika lyckligt i sagorna man hörde? Dom sagor man trodde på; dom sagor man litade på?

Puss<3
/Frida


Millans.

Min hals är bättre! (y) Fungerade bra med Nithya idag med... (Hon är min roll - inget annat.) Efter typ fyra timmars hårt jobb med teatern är det impulsfika på stan med Mickis som gäller! Mickis, jag och Millans... Mer av det! Och det vi snackade om där, stannar där... hehe
Sovmorgon imrogon; har bara en lektion imorgon, så jag ska luncha med Mickis vid 11, det är den första tiden att passa...Och kanske ingen Sherlock Holmes heller, får se hur Frida mår... Krya<3
Men nu ska jag plugga - ciao!

Puss<3
/Frida

"Sometimes she wishes she was never born"
- Concrete angel, Martina McBride.


Sjukanmälning.

När jag vaknar idag gör det så ont när jag sväljer så jag grimaserar... Jag är lika hes som igår, jag känner det. Halsen behöver vila. Varför hade jag så bråttom? Jag kunde ha stannat hemma tills idag; jag behöver verkligen det. Varför har man så bråttom? Varför måste allting göras? Varför ska jag behöva prioritera skolan före hälsan? Jag vet inte, det går för fort för att vara sjuk, det är verkligen så. Men så är det. Jag gör verkligen det. Jag vet inte varför. Vill jag vara den duktigt flickan som aldrig gör fel? Den flickan som har prickfritt i frånvarolistan? En sån flicka som alltid kommer i tid och som gjort läxorna? En som är lojal och som alltid kommer när hon behövs, även om hälsan står på spel?!
Jag orkar inte vara den flickan mer. Idag ska jag i alla fall ta ett steg; jag har redan skickat mail till min psykologilärare, så nu ska jag stanna hemma till teatern börjar vid 10 i 12. Tills dess ska jag sova och dricka te. Inte alls krävande eller något... Bara vara. Men min hals kommer inte vara bra sen när jag ska till skolan. Den kommer vara krasslig, och det kommer göra ont när jag pratar. Men jag gör det för min teatergrupp (hör ni det?!). Men jag kan inte skrika. Knappt prata; måste spara på rösten. Jag vill inte förstöra rösten så jag inte kan prata på två veckor.
Idag är en lugn dag. Måste vara frisk imorgon.
Men jag undrar fortfarande varför jag sätter skolan före hälsan?!

Puss<3
/Frida

The end.

Mamma vill hålla mig hemma tills jag är 100% frisk - halsen är om inte värre idag. Nu är det mer hosta och så... Och jag är fortfarande hes. Blä. Men jag måste till skolan imorgon, vi har halva dagen som vi repar barnteatern och vi börjar på B-kursen på psykologin imrogon. Jag kan bara inte, det finns ingen tid att vara hemma! Funderar på att ta ett varmt bad sen, är ju bra när man är förkyld. Jag har gått igenom tre böcker med olika huskurer idag med, bara för att suga åt sig lite bra information, eller ett bra tips. Jag har ätit apelsin, druckit enchinaguard, ätit vitlöksklyftor, druckit c-viitaminbrus och till och med blandat ihop varm mjölk och mineralvatten! Sen, såklart äter jag halstabletter så mycket jag kan. Äter upp några Em köpte i Tyskland, några Sweiziska tabletter, består av örter och socker, typ... Så, jag får snällt hoppa på bussen senare även om jag vill eller inte.

Puss<3
/Frida

"Everybody want's a thrill"
- Don't stop belivin', Glee Cast.

Goda nyheter.

Det får avsluta min fin-fina lördag som har känts som mittdelen av en film - ni vet?
Morgon;
vill dra täcket över sig och sova igenom hela dagen för man känner sig så meningslös.
Middag;
känner sig tjock då man äter tons of food, känns det som.
Eftermiddag;
spelar tv-spel med Isak och kollar på film... Känner sig ännu tjockare.
Kväll;
Datorn och är otroligt uppåt, även om jag har diverse hostattacker.
Halsen är inte bättre... KUL! jag MÅSTE bli frisk till måndag! Nu gör det ont när jag dricker, äter. Och sen när jag andas blir jag så torr så jag måste dricka. Och om jag inte dricker måste jag hosta, vilket jag inte vill, så jag MÅSTE dricka, även om det gör ont. Hm.
1: Jag hade fel. Det är rätt. 2: Nästa helg är det teaterläger!
Godnatt nu.

Puss<3
/Frida


Lördag.

Jag blir alltid lika besviken när jag kommer på mig själv.

Puss<3
/Frida

Now it's too late.


Nu ska jag lyssna sönder låten ännu mer och lägga mig och typ... tänka.

Puss<3
/Frida


Svart måln..?

Varför ska man bli så lätt svartsjuk? Det räcker med att någon skämtar lagom lite om personen i fråga, och då är man sur. Man känner riktigt när all glädje rinner ur kroppen och ett stort, svart målat moln glider in över huvudet och övartar känslorna man har. Nästan som en sådant måln som finns i tecknade serier, ni vet? Ni vet såna moln man skrattade åt när man var lilten; när ett svart moln med blixtrar nästan hade slagit läger ovanför personen när den blev arg, och personen gjorde "roliga" miner.
Varför var det så kul då och så hemskt nu?

Puss<3
/Frida

"You are in pain
Take your life,
Take your life with cocaine"
- Cocaine, Nomy.

Friday report.

Sitter och lyssnar igenom massa inispelningar. Mysigt. Just nu lyssnar jag på schlager-medleyt vi hade i Halleluja moments. Kul! Halsen är lika snäll (?) idag som igår, menmen! Ikväll blir det kalas för min älskade sis som fyller 19 på måndag. Har packat klart (bara datorn som ska ner också) så nu ska jag fixa till naglarna lite och borsta tänderna igen (åt min fina mörka choklad nyss..). Nu är det helg! Wi!
Imorgon är det kanske en dagsutflykt till Mellby och fixa lite till i stugan, vem vet? Ska i alla fall mysa i helgen och öva lite Grease-låtar med Emmy, I think.. Och övningsköra måste jag göra... A-ja, anyway, jag uppdaterar så fort jag kan, och det vet ni!
Plugg på "Väntan på Gordot", det får jag inte glömma! Och lite Psykologi, maybe? Som sagt; vi får se...

Puss<3
/Frida

"Just nu vill jag leva,
Just nu
Just nu vill jag känna,
Just nu"
- Just nu, Tomas Ledin.

Rekord!

Haha rekord med inlägg under en dag nu, ju...
Imrogon ska jag hem. Skola, hem och packa, ner på stan, buss, hemma runt kl 18, fixa mig och sen ska hela tjocka släkten hem till oss för att min syster fyller 19 på måndag!
Nu måste jag sova så jag orkar.
Nästa vecka händer mycket. Eller, ja, det känns som det; träning, bio med Frida, barnteaterrep, träning, hem på fredagen, Grease under helgen (träffa Klara också!). Så mycket kul!

Så puss på det!<3
/Frida


Om jag hade pengar...

...skulle jag bland annat köpa dessa finfina smycken!

Chained Necklace M SEK 400, Cornelia - NELLY.COM Bracelet Nature Beads SEK 225, Hultquist - NELLY.COM
(Ge mig sommar och ge mig skorna..?)
Prague SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM Bogota SEK 200, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Alexandria SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM Ceduce You SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Pluto Leggings Denim SEK 249, Vila - NELLY.COM Allover Sequins Leggings SEK 249, Rare Fashion - NELLY.COM

Sunbeam Sunglasses SEK 650, Vasuma - NELLY.COM Guitar Hero Tee SEK 395, 10 Feet - NELLY.COM

Åh. Någon snäll, försenad tomte som kan ge mig? :)

Puss<3
/Frida

Att följa impulser.

Jag fick en impuls av att skriva ett inlägg, och så är jag så lagom kreativ och gör det också! Nu ska jag snart duscha, och fräscha upp mig lite, känner mig helt äcklig för tillfället. Nu är det snart fredag, det vill säga bara en vecka kvar till lägret! (OOOOJA, jag räknar ner!) Det vill säga några dagar till så är jag frisk. Det vill säga träning nästa vecka! Något pass på måndag, månne? Reklamen som jag var med i (skolprojektet) är klar nu. Elin skulle egentligen hämta den idag, fast hon glömde... Duktigt, haha! :) Jag har också ringt om sommarjobb - skulle skicka en lapp till dom med namn + nummer, så dom kan få tag i mig när det gäller... Så. Håll tummarna? Imorgon ska jag hem, men innan det ska jag på stan och köpa en liten sak först, hihi! Jag är hungrig; ska duscha nu, krämer och sånt och sen ska jag fixa te och knäckebröd. Mums!
Jag lyckades ned 7,5 kg på förra terminen, right? Jag ska försöka med ytterligare 3,5 kg nu! Jag ska klara det, helt enkelt. Sen kommer sommaren, och då ska jag börja springa igen! Den friska luften, gröna träd, steg mot grusvägar, havet, det salta vattnet, värmen... Ja, helt underbart kommer det bli!
Robin, jag tänker på dig varje gång jag hör den här låten. Mihi. :)
Nu ska jag duscha, sen ska jag ta itu med matte och göra några sidor till!

Puss<3
/Frida

"Det här är mitt liv, min tid, oh-oh-oh
Jag kan ha rutig soffa och prickig gardin
Jag klär mig som jag vill,
Äter vad jag vill
Och röjer natten lång och festar till"
- Pissenisse, Nanne Grönwall.

Sjukling.

Sitter här hemma, efter att ha spelat lite kort med Jelena och Göran efter en kopp te uppe hos henne... Gick hem efter teatern idag för att jag måste vila halsen. Jag kan inte dricka, äta eller någonting utan att det gör ont, och eftersom torsdagarna består av teater, dans, engelska och musikal så kändes det ganska onödigt att vara kvar i skolan när jag vet att jag kan vara hemma och vila upp mig å den blir bättre fortare. Imorgon ska jag till skolan igen, ju, ingen tvekan om saken! Jag är aldrig sjuk, jag tror detta är första gången sedan jag började här som jag gått hem eller är hemma på grund utav sjukdom (om man kan kalla detta för det..).
Men nu ska jag i alla fall plugga lite matte, så jag får det gjort till nästa vecka. Då ska vi ju vara klara med andragradsekvationer. Heja!
Hittat en jättebra sida som förklarar matte på et riktigt bra vis! MATTEGUIDEN, kallas den för. Klicka gärna in och kolla!

Puss<3
/Frida


Film.

Nu blir det film...
Och inte någon annan än...


...just det. Moulin Rouge.

Puss<3
/Frida

Matte på g!


Popcorn - check!
Mobilen - check!
Datorn - check!
Musik - check!
Nu blir det matte!

Puss<3
/Frida

"And every second I waste is more than I can take"
- Numb, Linkin Park.


Köld!

Jaha... Ingen träning idag. Vaknade idag, lock för mitt vänstra örat och ont i halsen, som känns helt svullen.
K-U-L!
Eller, nej, just det! Inte alls kul! Blev ingen frukost idag på morgonen här hemma; det skulle göra för ont att svälja, så det fick bli en kopp te. Funderade på om jag skulle ta och sjukanmäla mig idag, men jag gick till skolan. Om det blev för jobbigt skulle jag gå hem, bestämde jag mig för. Och nu sitter jag här, en hel dag avklarad. Det som inte dödar, det härdar, right? Så nu ska jag logga in på medley och avboka steppasset jag egentligen skulle på ikväll. Fuck! Varför just nu?!
Det roligaste är att jag misstänker att detta är bara början, det kommer bli en seg förkylning. Men jag kurerar mig med te. Och jag ska köpa lite extra te nu. Ska köpa popcorn-kärnor med, iih! Så sugen på det! Och det är mycket godare när man poppat i kastrull. Eller hur? Jag menar, om man ska tjocka sig kan man göra det med världens godaste; popcorn! Mums!
Som pricket över i:et har jag en roll i barnteatern där jag ryter till lite då och då, om man säger så... Det vill säga att jag kan inte repa den! Gah! Inte som halsen är just nu. Men vi får se imorgon. Det är bara två veckor kvar nu. Och jag har kommit på världens roligaste (ja, just det, ironi på hög nivå!) om två veckor har jag psykologiprov och veckan därpå har jag en stor fet uppsats i kulturhistoria som jag inte börjat på än och en redovisning om GMO. Samma vecka som det är det 3 (4?) föreställningar med barnteatern. Varför just vecka fem?!

Puss<3
/Frida

"Teach me how to see all that's beautiful"
- I see you, Leona Lewis (AVATAR soundtrack).


Hai bloggen..!

Ny dagbok; check! 2009 är borta; 2010 kommer bli ett nytt, bra, fräscht, underbart och roligt år!
Började träna idag; jag har träningsvärk i magen och kommer nog ha träningsvärk i armarna imorgon... Men träningsvärk är skönt, det gillar vi verkligen! Eller, ja, jag älskar det i alla fall...Och imorgon är det step. börjar få ont i halsen igen, så jag har druckit te nu, och gissa VAD jag åt till? Just det - knäckebröd med smör, hallonmarmelad och ost!
Kul att komma igång med träningen igen - nu ska det bli ännu mer, förhoppningsvis! När Stasse flyttat in hit till V blir det lättare för henne att hitta träningstider, och då kan vi peppa varandra. Jag gillar väldigt mycket! Och en annan sak jag längtar till är när Julia flyttar in hit! Visst, det kommer usstå ett och annat gräl, det är ju nästan helt säkert, men Det kommer bli awesome när du gör det!
Frida, jag (och Agnes?) ska kanske på Sherlock Holmes i nästa vecka, någon gång. Wiih!
Och lite planer om Hestra på sportlovet blev det allt idag, ja..

Imorgon:
- Naturvetenskap; gå igenom redovisningen vi ska ha nästa onsdag.
- Engelska; jag hittar inte min engelskabok. Och jag tappar aldrig bort saker, det är ett som är säkert! Inte till 100%, i alla fall, jag hittar alltid sakerna. Gah!
- Matte.
- Teater; försöka pussla ihop min roll så den blir hel.
- Plugga; blir väl matte...
- Ring MAXI.
- Step; åh, jag längtar!


Puss<3
/Frida

"come light the fire in my room,
I think I'm loosing all control now"
- Inside out, Kate Voegele.


Hugs in my heart.

Det är mysigt med kramar - det vet alla! Och det är ännu mysigare att krama en kompis man inte sett på lång tid. Underbart är det! På det stora hela har dagen som jag - på ett sätt - fruktat blivit jättebra! Psykologin var intressant, vi pratade om stress. Det vill säga att man kände igen sig och sög åt sig allting. Det vill säga att när jag har sovit jättedåligt och stressat till skolan var jag mer koncentrerad än jag någonsin varit under psykologin... Lite ironiskt tycker jag.^^
Menmen. På lunchen träffade man alla kompisar som INTE har psykologi, och det var otroligt kul. Mickis hoppade på mig, till och med, tyckte jag var lite kul, haha. :) men ja, det var härligt. Teatern var mer smärtfri än vad jag trodde den skulle bli, och jag pratade med Britten om min roll och att jag är i en svacka och behöver hjälp. Diskussioner, dessa eviga diskussioner. Följde med Sara till sjukan också, för jag är så snäll!
Min grupp hade ett extra rep efter skolan - vi gjorde en liten rollanalys angående Nithya, för jag har panik angående teatern. Jag skojar inte. Men, men. Nu är det lite klarare, och resten av gruppen vet var jag är och hur jag känner.
Jag ska söka jobb på MAXI i Mellby - tydligen behöver man inte vara 18 år för att jobba på lagret, WIHOO! Jag fick också reda på några saker jag kan göra för att tjäna extra pengar. Och det är ju alltid bra... (y)

Puss<3
/Frida

"This time, this place, this friend of mine"
- No way out, Phil Collins (Brother bear).

Bussdiss.

Imorgon är det skola igen. Skönt att komma in i vardagen igen! Men ja, det är ju det... Barnteatern. Jag har kommit på nu, för bara någon timme sedan, att jag har en vecka på mig att fixa upp den här knuten av frågor. Och jag ska rycka upp mig! En motgång är inte så farlig!
Mamma och pappa skjutsade in mig hit till V idag(, dissade bussen, kan man säga). Snällt, och väldigt kul. Lite mat (sallad för mig del - vad duktig jag är! Men dessvärre blev det glass efter... -.-) på McDonald's och sen bar det av till CityGross och Hemmakväll. Och när jag kom in hit hade hon som jag hyr av köpt en ny vägglampa till mig! Hihi vad sött. En lampa som alla personer har, men den är fortfarande fin. Faktiskt har jag funderat på att köpa en själv, men det har inte blivit, för jag har ingen plats för den, och sen har jag tillräckligt med lampor på mitt rum (alla får inte plats för tillfället), så det har inte blivit av.
Nu när skolan börjar räknar jag med att inte hinna med att sitta här varje dag, men vi får se hur det blir... För man vet ju aldrig.
Imorgon börjar det.. Håll tummarna för mig!

Puss<3
/Frida

"it's all your fault
you can't be beautiful"
- It's all your fault, P!nk.

Söndag.

In till Växjö idag.
Ångest.
Två veckor kvar till Lägret.
Längtan.
Träffa klassen imorgon.
Saknad.
Lägga i en högre växel.
Press.
Börja träna igen.
Drömmar.
Kolla igenom bilder.
Abstinens.

Puss<3
/Frida

"Forever I stay here this way"
- Forever, Sturm und Drang.

Meningslös.

...and you thought you would never see me cry?
Well.. You were wrong..


Nu ska jag sätta på Moulin Rouge och sen ska jag dra täcket över mig och sova.
Puss<3
/Frida

Lördagsplaneringar.

Kul med psykologiplugg på en lördag? Om jag ska vara ärlig är det helt okej. Måste få det gjort, och så är det ju alltid? Jag måste lära mig att inte skjuta upp saker!
Jag har lovat min lillebror att spela lite med honom sen, blir nog något James Bond-spel! Kul! Åh, jag ska skriva in massa saker i kalendern idag med, kommer peppa mig inför Storstadsdjungeln och Grease! Wii! Jag MÅSTE verkligen sluta svära nu! Gah, jag blir galen! Måste få in det i huvudet nu...
I vår ska jag:
- Träna mer, (åh, jag längtar till tisdag!)
- Plugga till körkortet.
- Bli blond.
- Låta håret växa.
- Höja mitt betyg i matte.
- Hitta sommarjobb.


...En liten att-göra lista behövs alltid, för ribban höjs hela tiden. I alla fall min. Mer press - mer smidighet, uthållighet, hastighet i det jag gör.
Nu måste jag börja plugga - I sak börjar bli otålig!

Puss<3
/Frida

"Inside we're all just maniacs"
- Let's dance, Linda Sundblad.

Bedtime!

Ett avsnitt Morden i Midsomer får mig alltd på bra humör. Nu ska jag sova (blir inte lika sent ssom inatt då jag lade mig vid 5... Frågan är bara hur snabbt jag kommer somna).
Mamma springer runt och manar på mig och Emmy att lägga oss, vilket vi ska nu, jag tror till och med att Emmy har somnat redan. Men sen frågar mamma också om "ljusen är släckta". Vilka ljus? ljusen jag hade tända innan släckte jag vid 9. Så, jo, dom är släckta... Jag tror mamma är lite rädd för att vi ska glömma eller något, men varför vet jag inte. Hon vet ju att jag är försiktig när det gäller ljus, att jag alltid släcker!
Menmen, nu ska jag sova, och vara dutig imorgon och ställa alarm på 9 så jag pluggar psykologi på morgonen och spelar lite spel med Isak innan vi åker på kalas. Jag ska!
Kvällen har spenderats vid tvn (Morden i Midsomer, remember..?) och här, vid datorn vid msn med Frida och Robin (jag lovade ju dig att du skulle nämnas här, haha), ni är för söta! Ni får mig på bättre humör, tack!

Puss på er! Nu ska jag sova!<3
/Frida

"You told me to call,
said you'd be there"
- Never alone, BarlowGirl.

Nere.

ÅH! Jag hatar svackor. HATAHATAHATAHATAHATAHATAAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHA!
Nu har jag mailat min teaterlärare och bett henne prata med mig om det på måndag. Jag behöver prata med någon om det! Någon som verkligen är insatt i manuset...

Varit med Frida idag, evigheter sedan! Får göras om!^^

Puss<3
/Frida

"Was hast du mit mir gemacht
Ich seh mich immer mehr verschwinden"
- Ich bin nicht ich, Tokio Hotel.


Jag börjar bli van nu.

Jag har börjat bli van nu. Men jag blir alltid lika förvänad när jag inser vad som händer. Varje gång jag känner hålet i bröstet, det är som ett frö man sår och när det har växt och blivit så stort så det inte får plats i bröstet längre känner man hur det blir större, äter mer och mer, och pressas i form av vatten ur kroppen som tårar. Salta tårar som rinner nerför kinden. Vad man har kvar av det som man sått är något som gör så ont.
Saknad.
Jag har börjat bli van nu, men alltid överraskar saknaden mig på något vis.

Träffade Sara idag. Åh, vad skönt att träffa dig! Du får mig att må bra, och vår vänskap kommer vara långvarig, känns det som. Sara, you can make me whole. :)
Simme hjärta Fridde, alltså.

Puss<3
/Frida


"There was a time you let me know
What's real and going on below
But now you never show it to me, do you?"
- Halleluja, Jeff Buckley.


Effektivitet av högsta grad.

Känns effektivt när man ställer klockan påd 9 och sen gå upp vid 11. Kanske ska jag in till Ä idag och träffa Sara, men jag vet inte. Om inte blir det att sitta hemma, och försöka komma igång med skolarbeten. Bland annat teatern.
Åh, jag är opepp just nu, men ja, jag måste ju göra det. Nu den här helgen blir det kalas och Växjö, nästa firar vi min syster som fyller år, och helgen efter det är det Grease-läger! Wiiiih, va jag ser fram emot det!
Idag är det test av ny hårgelé som gäller!

Puss<3
/Frida

"Skulle göra allt som stod i min makt,
och ge vad som helst just nu
men det jag vill nå,
det kan jag aldrig få."
- Finns ingen utväg, Björn Skifs (Björnbröder).

Framtidsplaner?

Egentligen skulle jag lägga mig tidigt för att sedan ta bussen till Ä imorgon och träffa Klara, men det blir ändrat. Men på fredag ska jag träffa Sara iaf. Nu börjar jag sakna alla kompisar i skolan och så.
Kollade precis på Soldat Bom. Är inte Eva Rydberg fantastisk?! Ända sedan jag såg Kärlek och Lavemang har hon varit en av de skådespelerskor jag skulle vilja spela ihop med en vacker dag... En sån människa! En sån utstrålning! Hon har "det". Glimten i ögat har alltid funnits där. Åh, jag vill vara som hon!


"Kärlek och lavemang".


"Den stora premiären".


Jag älskar hennes kroppsspråk! Helt underbart att kolla på - man vet inte om man ska skratta eller gråta... :)

Puss<3
/Frida

"How did we get so mean?
How do we just move on?"
- Mean, P!nk.

Lata dagar bli ännu latare.

...Blev nyss informerad om att det inte blir träning idag. ÅH! Blir galen!
Men då blir det mer tid hemma, det vill säga lyssna på musik.
Kate Voegele idag då, ja!
Oh, I love her voice!

Helt underbart, tycker ni inte?! :D

Puss<3
/Frida


Lata dagar.

Jaha... Sitter man här, som alltid... Men, vad annat ska jag göra? Jag funderar på att ta och kolla på den dokumentären som gick igår. Kommer inte ihåg om vad det heter, men jag spelade in den för att jag inte orkade kolla på den. Var riktigt trött i huvudet, men jag vet inte varför. Helt slut. Det är allmänt med planering och ska fixas med låttexter som jag ska lära mig, rollanalyser, psykologi som ska pluggas. Håhå, jaja. Tiden går fort, och om en vecka är det dags för skola igen. Jag kommer sakna dom lata dagarna. Men måste det göras så måste det, så är det ju?
Idag ska jag (äntligen) träna! Med Emmy! Friskis & Svettis, räddaren i nöden! Det negativa är att mamma bjudit hem en familj hit ikväll, så man kommer hem lagom svettig och mör... Härligt! (y) Men det ska vara härligt att få fart på fläsket nu!
Min dagbok är slut nu, kalendern har tagit slut och jag hittar inte den i bokhandeln! Ogilla! Fanns en helsvart som jag kunnat köpa, men den var inte fin och jag ska ha AURORAs kalender. Det är bara så.
Fick också reda på att det blir ett teaterläger i slutet av januari... Det fick upp mitt humör lite! Härligt!

Puss<3
/Frida


"I tink I'm losing all control now"
- Inside out, Kate Voegele.

Svackor...

Steg upp klockan 6 idag... Tidigt med stort T! Eller, ja, det tycker jag i alla fall... Menmen, ska det göras så ska det! Fyra timmar senare, vid typ tjugo minuter i 10, schasar jag ut några som övar fars ifrån teatersalen in till salen mitt emot. Sen kommer Madde och Jossan, men inte Evve.. I 5 timmar fixar vi med ljus, lite sceneri, snackar allmänt och äter i väntan på Evve. Vi kör igenom hela teatern en gång, och vid tre ringer vi till henne och undrar hur det går (hon var tvungen att fixa en sak...), och då kommer vi överens om en annan dag att repa. Varken Madde eller jag hade orken att gå igenom pjäsen ett par gånger till.
Jag kan verkligen inte! Jag har hamnat i gamla hjulspår, ni vet? Jag bara rabblar, vet varken in eller ut, och kan inte få grepp om min roll! Jag blir galen, alla skriker åt mig om vad jag ska göra, men jag vet inte hur jag ska göra i slutändan! Glad eller ledsen? Klok eller trög? Rädd eller modig? Åh, jag orkar inte med teaterproblem... Jag kan inte med min roll, jag har inte kunnat få grepp om den från första början, och nu har jag som sagt fastnat i gamla hjulspår som jag inte kommer ut från... Hjälp mig..? som sagt; jag orkar inte.
Jag vill ha en kram och göra något jag vet jag är bra på. ._.

Puss<3
/Frida

"without a thought, without a voice, without a soul;
don't let me die here"
- Bring me to life, Evanescence feat. Linkin Park.


Bilder, någon..?


Havet och sanddynor.


Min lillebror... En ofrivillig modell...


Grenar på stranden.:)


Stunder då man hittar såna här fina saker önskar man att man var duktig på foto.:)


Stugan... In project...


Sista bilden.

Vi jobbade på idag. :) Väldigt duktigt, tycker jag. (y) Men det är jobb kvar. :) Tänk vad kul om man jobbade med såna här saker! :D

Puss på er!<3
/Frida

Hooked on... sommarstugor?!


Operation sommarstuga har påbörjats, och jag ser ut som jag-vet-inte-vad... Men nu är vi i alla fall igång! Idag var det köket, ett antal lister och två innerväggar som åkte. Men pappa och Isak gjorde det mesta, jag fick knappt göra något, och hur kul är det på en skala? Menmen. Jag får trösta mig med att jag får nog måla allting som behöver målas sen. Vi träffade några grannar och var inne i några andra stugor. Detta kommer bli mysigt! Nu är det lite Robinson som gäller och sen hoppas jag på att jag (äntligen) tar mig i kragen och läser igenom lite psykologi och manus och börjar rensa ur lite kläder ur garderoben. Jag måste!
Kommer troligen något till blogginlägg med lite bilder. :)

Puss<3
/Frida

I can't stop this feeling
Deep inside of me.
- Hooked on a feeling, Björn Skifs.


Ändrade planer...

Skulle egentligen till mellbystrand idag... Men det blev ändrat; pappa var förkyld. Och inte lite heller. Han kureras just nu med c-vitamindrycker, frukter och halstabletter. Det blir imorgon istället.
Alltså; vi har köpt en sommarstuga där nere, och vi ska börja vårt lilla projekt nu, och första steget är att riva inne i stugan och ta bort lite buskar och sånt i trädgården... Liten och söt är den! Jag ser fram emot när vi ska börja bygga, kommer bli så kul! Litet kommer det bli, det räknar jag med, men det kommer bli ljust, fint och högt i tak. Vi ska ha loft, jovisst, men bara en bit, så det kommer vara högt i tak i "vardagsrummet". Det kommer bli mysigt! Och jag älskar projekt som detta som inkluderar mycket tänkande och logiska lösningar. I love it!
Men idag, då? Nu vet jag inte vad jag ska göra. Plugga låttexter till Grease, kanske? Städa ur garderoben? Plugga teatermanus? Plugga psykologi? Kolla igenom lite natur, kanske?
Hur det än blir ska jag gå en runda sen. Jag är sugen på att springa 5 km!
Och jag får inte glömma mitt nyårslöfte; att sluta svära!

Puss<3
/Frida


"You can do the maths a thousand ways,
but you can't erase the facts."
- I'm not dead, P!nk.


Tidsresa...

Jag går igenom min bilddagbok. Bilder från 2007, 2008 och 2009. Vad tänkte jag med innan? Vad gjorde jag egentligen? Vad har hänt, för det verkar bara så löjligt nu när jag kollar tillbaka. På varje bild påminner jag mig själv om att jag är ful, fet, och allt möjligt. Jag ljög så människor skulle tycka synd om mig, om att jag grät varje dag och så... Varför gjorde jag det? Är det för att jag ville att någon skulle lägga märke till mig? Varför? Och när jag skrev att jag var ful, var det för att jag ville ha bekräftelse?
Jag har aldrig tyckt jag är direkt ful - jag har alltid kunnat vara söt. Faktiskt. Och det kan jag säga att jag tycker. Men jag kan däremot lägga till att jag inte tycker jag är söt 24/7, och jag tycker inte jag är snygg. Inte alls, faktiskt. Jag är ju jag, liksom. Men jag gillar mina ögon, och det gör mycket. Ögonen är ju "jag", ögonen är själens spegel, säger vissa.
Men jag bara undrar, varför ska man vara så dum och skör att man suktar efter bekräftelse varje dag, att man ljuger om vem man egentligen är så man får uppmärksamhet? Varför? Är man verkligen så skör?
Ett exempel på inlägg jag kunde skriva var:

"Jag vet allvarligt inte poängen med att lägga ut denna, men iaf. Inget har ju endå en betydelse... Man kan lika väl ta livet av sig, det finns ingen anledning att leva."

Jag har aldrig, ALDRIG någonsin tänkt på det viset, så varför behövs så mycket uppmärksamhet?
Och jag hittade en text som jag fell in love with så for jag läste den nu.

"You are my first love.
My only love...
Even if we're reborn in another life, we'll find each other.
And then
we fall in love again..."

2007:
MEN! Sen hände något! jag slutade 9an, gick ner 5 kg och började estet-teater i V. Det vill säga att självförtroendet fick en knuff. En stor knuff!
2008:Jag kan inte säga mer än att jag tycker jag var jättesöt på (vissa) kort under -08, om man får säga att man själv är söt...

Men varför? Får man inte tycka om sig själv? Det är bara så jag undrar... Hur har det kunnat bli såhär?

Puss<3
/Frida


"I'm stronger than yesterday
it's nothing but my way
my loneliness ain't killing me no more"
- Stronger, Britney Spears.


Happy new year!

Nu är det 2010, mina vänner! 2009 har haft mycket, men 2010 kommer bli bättre. 2009 började jag ett nytt liv, och nu är det som en uppföljare. Till det bättre. Det känns som om jag kommer gå tillbaka och ta hand om kontakter. Det kommer handla om kompisar och jobb. Framtidsutsikter, drama och upplevelser. Musik, träning och återkopplingar. 2010 kommer ha allting.
Grattis till Adam som fyller 18 idag. 18 år. Shit. Jag kommer ihåg när vi lekte när vi var 6. Jag minns det som om det var igår, och du är en störtskön kille!
Grattis till Pontus som fyllde 17 igår! Hoppas du hade en trevlig kväll. Även om Emmy och jag ringde och tog upp några minuter. ;) Haha
Grattis också till Håkan, som OCKSÅ fyller år idag!

Massa att hålla koll på. Och vad måste jag göra idag? Jo, jag måste plugga egentligen... -.- Men först ska headern upp (hoppas jag på)!

Puss<3
/Frida


"It's the end of a decade
In another ten years time
who can say what we'll find
what lies waiting down the line"
- Happy new year, ABBA.