Happily ever after...


Japp, jag blev kär i bikinin, och historien slutade lyckligt idag när jag tog stegen mot kassan med den här i handen. Oh, I'm so in love!
Skolan bestod av två nationella prov i engelska - skriftligt och muntligt - och sen var det massa flumma runt i skolan och gick hem för att byta kläder. Näst på listan var att gå ner till Norrtull för att träffa Lina, och någon timme senare är det jag, Stasse, Lina och Julia på McDonald's. Mysigt! Längesen vi träffades efter skolan och bara var. Egentligen skulle Agnes också med, men hon ville inte bli nådd eller något, för hon svarade inte i telefonen... Men då får vi ta det en annan dag! Om inte hade vi det mysigt, och jag kommer hem med X antal hundralappar mindre, ett linne, ett par byxor och en ny bikini. Och mat. Byxorna var till Grease - jag ska vara kille under danstävlingen - och ett rosa halternecklinne. Båda från secondhand. Bikinin är från Gina. Myys!
Nu är jag fullkomligt rastlös, så jag ska in i duschen och ta en riktig långdusch... Har egentligen så mycket jag borde göra för att hinna med i skolan, men jag orkar verkligen inte. Det är som om det bara har runnit av mig, jag orkar inte göra något alls. Har inte kraften kvar att försöka. Som när Stasse repade, och Lina, Julia och jag satt på skåres pratade vi om naturprovet vi fick tillbaka igår... Dom diskuterade lite poäng på vissa frågor, och vissa svar. Jag kommer inte ihåg något alls, bara att jag kollade på mitt totala resultat, bläddrade igenom en gång och såg de fel jag gjort, och sen lämnade jag in. Big deal? Ja! Det var jätteirriterande att jag inte kom ihåg vad jag gjort rätt och vad jag gjort fel. Jag orkade inte ens kolla vad jag gjort fel och rätt. Vad jag gjort lite rätt...
Långt inlägg, I know... Nu blir det duschen, yeeha!
Och smsa om ni saknar mig.

Puss<3
/Frida

"I'm standing here but all I want is to be over there"
- When there was me and you, Vanessa Hudgens.

Kommentarer
Akselagathe säger:

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

2011-02-08 | 10:55:20
Bloggadress: http://akselagathe.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback