Jaha, gott folk...

...gott nytt år på er! Kvällens planer blev ändrade, nyår kommer bli firat hemma med Emmy & co, men det kommer säkert bli lika bra det. Snart har jullovet gått, men vad har jag gjort? Jag vet inte, känns som om jag varit hemma hela tiden, helt otroligt. Men nu den sista veckan ska man kanske pressa in lite till? Träffa kompisar, försöka fixa tjejfesten här i Ä, lägga in ett till rep på barnteatern och plugg. Gosh, varför ska jag skjuta upp allting till sista minuten?!
Headern har fortfarande inte kommit upp, jag vet, men jag ska försöka komma ihåg det. ;)
Nu ropar dom på mig där nere, mamma skulle göra pannkakssmet och jag skulle grädda! Svarta pannkakor till lunch? Jag får försöka träna upp mina skillz inom matlagning nu...

Puss<3
/Frida

"I owe it all to you."
- Time of my life, Bill Medley & JenniferWarnes.


Klara, färdiga...

Klänningen är på, skärpet är knäppt, håret är fixat, vattenflaskan är fylld och jag är sminkad! Om en halvtimme åker jag till Ä för att kolla på revy som min morbror är med i. Kommer bli kul! Och utöver det träffar jag Hanna, Emma och Robin. Någon mer? Jag vet inte, vi får helt enkelt se. Men kul kommer det bli!
Nu ska jag ner och putsa skorna så jag är klar tills vi ska åka...Puss<3
/Frida


"Won't somebody help me chase the shadows away."
- Gimme, gimme, gimme, ABBA.

Planer inför imorgon.

Dagen har spenderats i sängen. Eller, ja, halva dagen i alla fall...
Efter att jag masat mig upp kollade jag på SALLY med min lillebror - den nya humorn här i huset!

Efter en runda i Ä med Emmy blev det också en runda med mamma. Skönt att byta luften i lungorna. Ut med mamma och gå, andas, se och känna. Känna den friska luften. Emmy och jag skulle egentligen på Friskis & Svettis igår, men det blev inte något, för Emmy kände sig inte så bra i halsen. Inte så bra. Men jag känner att jag behöver jag behöver göra något snart, alltså ut och springa eller något...

Imorgon ska jag kolla på genrepet på revyn i Ä, vilket komer bli väldigt kul! Eller, ja, det hoppas jag på. Min kusin och några kompisar ska dit också, jättekul!
Nu väntar ett fullt julbord till kvällsmat.

Puss<3
/Frida


"Nothing we say is gonna save us from the fallout."
- Breathe, Taylor Swift feat. Colbie Caillat.

Eko.

Jag är så jävla rädd. Jag vill inte att tanken ska fastna, att den ska eka i mitt huvud hela tiden. BORT! Jag vill verkligen inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill INTE! Och ändå kan jag inte låta bli att tänka den farliga tanken. Den bara kommer, jag hinner inte spärra den. Jag har låtit den passera mina stängsel för så länge nu, så plötsligt finns den bara där. Där, i mitt huvud, och försöker gripa tag om mig, försöker dra med mig. Men nej, jag ska inte! Inte!
Men tanken finns kvar, vad jag än gör.
"...vad sägs som att gå ner ytterligare 4 kg? Kanske banta? Äta mindre och träna mer?"
Tanken ska inte finnas där! Nej! Bort!

Jag har aldrig gjort det, men tanken finns där. Varför?

Puss<3
/Frida


Bryllépudding.

Åh, vad jag är stolt över min lillebror! Egentligen är det inte något speciellt, men det är något visst att se den personen man (kanske) bryr sig mest om i hela världen vara på isen och spela ishockey. Stolt som en tupp, ja! Det är jag! Jag vill ju det bästa för min lillebror, så det är klart man är det! Och det är i sådana tillfällen som jag får insikt om hur elak jag kan vara mot honom. Att jag vill att han ska få det bra (låter som om jag är hans mamma här, hehe), men jag är onödigt elak ibland... Det är vid sådana tillfällen man förstår det.
Men! Nu ska jag gå ner och göra lite bryllépudding, för att det är gott och Emmy och jag är jättessugna på det! Emmy kan inte göra det själv, för hon skriver på Petra; hennes projektarbete som ska bli en bok. Jag hoppas hon lyckas, för hon är riktigt bra på att skriva! Det griper tag i mig varje gång jag läser det. Jag vet inte hur många gånnger jag läst Petra än så länge, men varje gång är lika bra. Hon har det lilla extra i sina historier, ni vet? Ni måste läsa den när den är klar, det är inget snack om saken!
Äta frukost snart?

Puss<3
/Frida

"Of all the things I've hid from you
I can not hid the shame
And I pray someone
something will come to take away the pain"
- No way out, Phil Collins (Brother Bear).

Balders? -Jo, tack bra!

Var ett tag sen nu, men jag har helt enkelt inte orkat. ;)
Funderar faktiskt på att vara uppe ett tag till, men om man tänker på att jag ska supporta min lillebror i ishallen imorgon vid 10 får jag väl lägga mig snart. Och jag ska träffa Frida imorgon? Men jag orkar inte lägga mig! Känner att jag kan dygna, om jag vill.

Är ju kul att man börjar få lite kommentarer av människor runt om mig att dom läser mig blogg - alltid kul! Det får mig ju att fortsätta. Eller nej, inte bara. Men det peppar mig, eftersom det jag har hört från dom är att dom gillar min blogg, men det är klart dom gör. ;) Haha
Läser Kissies blogg just nu - jag har inget speciellt mot henne. Och hon är inte så elak som jag hade för mig att hon var... Det är ju bra!

Igår vad jag på balders, kul!
Förfesten var hos Lina E, dit kom ochså Lina, Hanna, Sofia, Anna, Annie och Sara. Det var väldigt lungt och trevligt, men annat blev det när vi kom till balders! Där var det köträngsel! Aj, aj! Jag hade mina svarta pumps, och det var inte lätt att stå i kön med dom! Jag och Sara smet ut, stod och väntade på att den monstruösa kön skulle minska, men icke! Tårna frös halvt ihjäl, men vi träffade mycket människor och snackade med alla möjliga typer. Efter en timmes väntan försökte vi igen och träffade en kompis från psykologikursen - Amanda. Vi stod med henne, flörtade till oss hos en vakt så vi kunde komma in i den kortaste kön. Amanda hade väldigt urringat (ge mig dom brösten! O.o ), så vad mer kan man vänta sig?
När vi kom in; kö till garderoben... TOPPEN! Men vid 12, två och en halv timme efter att vi hade kommit dit, stod vi på dansgolvet. Härligt! Träffade gamla kompisar, några som jag inte ens kände, några från skolan och några från min förra klass. Wonderful!
Sara var precis som jag; dansade lagom mycket, men satt aldrig ner. Vi typ 'minglade', gick till nya människor som vi känner hela tiden och vi gick ut lite då och då. Tjejerna från förfesten träffade jag bara två (?) gånger inne i balders; dom stannade kvar i kön när vi gick ur den och vi delades... Sist av allt dansade vi med några killar från min förra klass - galna! När jag kom hem hade ett nummer tillagt i mobilen, ojoj. Mycket kan hända, vet ni. ;)

Puss<3
/Frida

"I don't wanna se
see us apart
I just wanna tell you straight from my heart;
I miss you."
- I miss you, Basshunter.


Ville bara säga...

...GOD JUL!

Jag fick bla en svart mössa, så nu ser jag ut som en gangster! :D
Tack för ikväll, nice time, alltså!

Puss<3
/Frida

Viktchock.

I vanliga fall brukar jag sucka när jag ställer mig på vågen, men idag? Först suckade jag - såg den sista siffran och decimalen, vilet visade att jag gått upp 7 kg.
*SUUUUCK!*
Men! Det var något som inte stämde, så jag ställde mig där igen och kollade på riktigt nu.
Jaså?
Chock!
Det visade att jag gått ner 7,5 kg på 4 månader.
Oj, då!
Hur har jag lyckats med detta??


Puss<3
/Frida

"I am changing"
- I am changing, Dreamgirls soundtrack.


Jaha, då var vi här igen...

Dagen före dopparedagen... I år igen!
Igår tyckte jag att mina naglar var för tråkiga, så jag satt och fixade dom. Inget bloggande, det vill säga. Det tog tre timmar att få dom klara, men jag blev nöjd i alla fall. Eller, ja, dom är okej. Bättre än dom jag gjort tidigare. Men frågan är hur länge dom kommer hålla, för jag hade inget gel...
Här är resultatet iaf;

Tyckte det kunde vara lite juligt med vita tippar och resten rött. Ni får tycka vad ni vill, men jag tycker den här sortens "manikyr" passar bäst nu i juletider!

Det blev också att slå in två av julklapparna också;


Nu idag skulle jag egentligen städa, sa mamma. "Ingen dator!" sa hon, men nu har hon stuckit iväg för att handla och jag vet inte vad jag ska göra mer exakt... Så... Ja.
Har spelat flöjt i kanske en halvtimme nu, och så kul det är! Men man märker att jag inte spelar längre; jag har inte samma "flyt" i spelandet nu som jag hade innan. Synd. Jag vill spela, men ja. Egentligen vet jag inte varför jag låter bli att ta lektioner. Det känns bara så konstigt att börja i V , helt på nytt, när jag ändå känner alla på kulturskolan i Ä. Känns bara konstigt om jag skulle börja där, jag skulle nog bara sitta och vänta på att min gamla lärare kommer dit, eller mina spelkompisar. Jag vet, det kommer bli samma sak där om jag börjar i V, men det skulle kännas fel, förstår ni vad jag menar?

Så, idag ska jag:
-Städa.
-Hjälpa Emmy med naglarna (?).
-Hjälpa mamma med naglarna (?).
-Kolla upp kläder till imorgon och den 25e (HJÄLP!).
-Duscha.
...Inte så mycket, med andra ord.

Puss<3
/Frida


"Maybe I was naive,
got lost in you're eyes;
I never really had a chance."
- White horse, Taylor Swift.

Vinnarskalle.

Dagens fångst:


Klänning från tradera. Underbar, tycker ni inte?! :D

Puss<3
/Frida


Orkeslös.

Nu är jag hemma. Blev inget teaterrep idag, min hals var inte bättre idag på morgonen. En sån timing, alltså! Helt sjukt! Varför?! Nu ikväll är det dags för att packa upp - två kassar med kläder och en sista julklapp.
Orkar inte. Dagen har varit bra - men det är något, liksom. Jag vet inte vad. Något som inte stämmer nu, så jag orkar inte.
Lovet kommer vara skönt i alla fall.

Puss<3
/Frida.

"Nimm meine Hand,
wir fang nochmal an."
- Spring Nicht, Tokio Hotel.

Naturkunskap.

Läser läxor. Nu är det naturkunskap som gäller. Jag gillar orden, det är lite kul tycker jag:
- GMO (Genmodofierade Organismer)
- Förädling.
- Urvalsförädling.
- Korsningsförädling.
- Arvsmassa.
- Genom.
- DNA (Deoxyribo Nucleic Acid = Desoxiribonukleinsyra)
- Replikation.
- Mutation.
- Positiv mutation.
- Negativ mutation.
- Spontant uppkommen mutation.
- Kemiska mutantgener.
- Hybrid-DNA-molekyl.
- Genteknik.

Jag vet, jag vet. Många vet man vad det betyder. Men ofta det finns något som heter Hybrid-DNA-molekyl? Haha
Kul med ord. (y)

Puss<3
/Frida

"Det blir aldrig samma sak"
- Snön föll, Peter Jöback.

Fjärde förkylda advent.

Fjärde advent. Redan? Var har tiden tagit vägen?
Efter tjejkvällen har jag varit allmänt hes, men NU, idag på morgonen! Då kom allting, och jag är dunderförkyld. Inte kul! Ska försöka dricka så mycket te jag kan idag, och kurera. Jag måste vara frisk i halsen imorgon, eller i alla fall bättre, för då ska jag och min grupp öva barnteater. MÅSTE BLI FRISK! Om jag inte är frisk vågar jag inte gå dit, vill inte slita ut rösten. Vill vila så mycket jag kan nu innan jul, vill vara frisk! Att vara sjuk på julafton, det går bara inte! :o Och samtidigt är min näsa jätteelak och det är krig mellan min näsa och mig nu.
Dagen ser ut som så att jag ska plugga och packa.
Plugga psykologi, som jag har prov i två veckor efter att skolan börjat. Kan tillägga att det är fyra kapitel vi ska kunna; om kriser, stress och utbrändhet, perception och minne.
Naturkunskap har vi redovisning veckan efter att skolan börjat. Om GMO; Genmodifierade Organismer.
Plus att jag måste göra en rollanalys och lite allmänt jobba med min roll i barnteatern.
Jag får börja nu, så jag är klar med det sen.

Puss<3
/Frida

"Vi har alltid nog med tid,
bara vi använder den rätt."
- Goethe.

Header?

Emma, min kompis, har bidragit med att hjälpa mig med en header. . . Jag kommer lägga ut dessa alternativ på min bilddagbok, så får ni välja vilken ni tycker är snyggast.
Så, snälla, gör det.
Kolla upp vilka bilder det är! Kommentera / "rösta" vad ni tycker. Bilderna hittar ni under den 20e december. Om ni har andra alternativ är det självklart bra.^^
Tack Emma! :)

Puss<3
/Frida


Idag: mys.

Har precis kommit hem nu från Agnes. Vi hade kul igår! Eller, ja, jag vet i alla fall att jag hade kul (jag vet ju inte vad dom andra tyckte. . . )!
Det var riktigt mysigt att träffa alla - speciellt Agnes - igen. Alltså, alla samlade utanför skolan. Det är en annan sak. Det blev en och annan "jag har aldrig"-fråga, men sen övergick det till långa diskussioner om åsikter och fakta, kan man nog säga. Ja, men det var mys.
Jag stannar här i V till måndag, då ska jag, Madde, Jossan och Eve ha teaterrep och min sis kommer in hit för att köpa julklappar. Hon skulle egentligen komma in hit idag, men det blev inte. Synd. Men, ja, det gör mig inget, för vi sov typ bara 4-5 timmar inatt. Ja, för mig är det lite, jag sover alltid 7-8 timmar annars. Mina planer om imorgon är nog att gymma och plugga. Idag orkar jag inte, jag ska sitta framför datorn och kolla på film. Synd bara att man är helt själv. En hel mysdag helt själv. Sorgligt. Men, men!
Vi får se vad som händer.

Puss<3
/Frida

"I waited for you today
but you didn't show,
oh no, no.
I needed you today
but where did you go?"
- Never alone, BarlowGirl.


Låten säger mest hur jag känner just nu.

"Greetings From Space
I am lost without a trace
Without a face, number or name
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane

It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around

So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go

Peel off my skin
I don't need anything
I've lost your ring
But, honey, It's just a thing
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane

It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around

So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when i said
I was happy
If you love me
please, let me go

So tell my guitar
I won't be coming home tonight
Feels kind of pointless
when there's no one around"
- Greetings from space, Amanda Jenssen.

Puss<3
/Frida


Öppna ögonen - vi behöver andas.

När jag var på väg hem innan lade jag märke till hur vacker vintern kan vara. Ni vet, när snön ligger tjock, inga skrapade vägar, sanden är nertrampad i den hårt packade snön på vägarna. . .
Och det bästa av allt, det är den vackra kontrasten mellan den tjocka, mörka, nästan svarta vattnet i sjön mot den fina, ljusa, lätta snön. Det är så fint.

Tar ni er tid att andas i vardagen? Tar ni er tid att öppna ögonen och se vad som finns? Det behövs ibland. Stanna upp, andas. Tänk på nuet och lägg märke till små detaljer.
Jag har börjat göra det.
Det är skönt.
Känns som om man rensar. Slänger det som man inte behöver. Nästan som när man dammar sitt rum. Fast lättare.

Puss<3
/Frida

"Come on baby,
why don't we paint the town"
- All that jazz, Edurne.


Julklappsförslag. . . och träning.

"Agera grönt för att få en vit jul
- ge bort en tidningsprenumeration


I år önskar vi alla en grön jul! Allers förlag och Blogg.se har gett sex av Sveriges mest populära bloggande kändisar i uppdrag att skriva var sin ny julsaga - för klimatet. För varje prenumeration som beställs går 10 kronor till klimatändamål. Till vilket klimatändamål avgör du.

Julens bästa klapp är enkel att ge och gör den du vill överraska glad långt in på det nya året. Och du hittar lätt en tidning som passar perfekt. Välj bland 33 tidningar, endast
159 kr per prenumeration. Eller ge bort ett presentkort och låt mottagaren välja själv!"

Vore väl lagom nu till julen - då man ska vara snäll och allt?
Och vore det inte underbart om det blev en vit jul?! Vad härligt det skulle vara. Igår täcktes ju allt av ett vitt, tjockt snötäcke. Men idag, då blir det tungt och börjar smälta bort. NEJ!
När jag var på väg till gymmet gick jag utmed sjön. Den var svart. Jag kom att tänka på pojken i "vasstrået", Emmy. Sjön såg så svart och hemsk ut. Bilden bara kom upp.
Den vita snön mot det svarta. Fint.

Ska springa iväg på step vid 17. Jag och Emilia ska dit. KUL! Och planer inför lovet går bara bra, men jag behöver pengar. . . Exempel för snabba pengar?

Puss<3
/Frida

Hold my hand and never let me go
- Higher, Erik Grönwall.


IDOL gjorde ett misstag som inte valde Calle.

Jag kan inte få nog! Gåshud? Ja. Rysningar? Ja.
Helt klart underbart!Puss<3
/Frida


"Hey, I'm a beliver"
- Higher, Erik Grönwall.

Ljuva 50-tal. . .

Åh, vad 50-talet verkar härligt! Eftersom jag ska fixa egna klänningar till Grease sitter jag nu och kollar lite olika klänningar. Jag har troligen hittat den klänning jag ska ha, men jag vet inte riktigt. . . Rosa eller blå? Hmm. . .
Och sen vill jag sy en egen kjol, en röd, som jag kan ha. Men då bara måste jag köpa en röd-prickig scarf till! Så ünderbart söt!
I helgen är det manusplugg som gäller!

Och, gosh! Jag är så stolt över "mina" musikare! Mina klasskompisar är del av luciatåget som ska visas i tv. Så kul! Och jag är som en stolt tupp, men jag kan inte låta bli, för dom är så duktiga! :D Jag måste tillägga att jag satt i publiken när dom spelade in. Jag kommer nog inte synas, men det är ju coolt ändå! Jag menar, hur många chanser får man i V?! Inte många, kan jag meddela.
Nu ska jag hoppa iväg och klä på mig andra kläder, för min morbrors fru (och min förra teaterledare) ska bli firad idag!

Puss<3
/Frida.

"Allt är stilla, allt är bra"
- Min astrakan, Kristina från Duvemåla.


A.L.V.

Ja, A.L.V ville inte ha mig. ÅH! Jag ville verkligen detta, ju. Var ska jag nu jobba? Nästan så man blir gråtfärdig. . . Och så lyckosam som jag är så fyller jag såklart år på hösten! 17 är verkligen en mellanålder. . . -.-'
Idag är alltså ingen bra dag.
Teatern gick skit idag. Ingen dans. Engelskan kollade vi på film, kollade klart på slumdog millionare. På sceniska var vi bara typ fem pers, och jag fick en text att lära in till måndag då vi ska vara med på lucköppningen här i V, för att hon som egentligen ville (eller orkade) inte göra det.
WHAAAAAT?
När jag är på stan glömmer jag kolla julklappar! Sen, när jag kommit hem igen har jag såklart fått mail om att jag inte får en auition till A.L.V. . . Sen blir der inte att Andreas kommer hit imorgon. Åh, ja, just det, min träning var inställd idag med.
Vad är det som INTE har gått snett idag?!
Ja, ja. . . Det är väl att bara att se framåt iaf.

Puss<3
/Frida.


"Vi ska ta dig till en plats där du får stanna,
du ska snart få komma hem."
- Hemma, Kristina från Duvemåla.


Teaterläxa.

Imorgon är det teater som gäller direkt på morgonen. Och då ska min grupp ha bestämt vilka ord som är huvudord och ska ha tänkt ut undertexter till replikerna. Jag har gjort det med huvudord, men inte med undertext, så nu får jag ta fram pennan och gå igenom det!
Och nu ska A.L.V börja skicka ut mail om man har kommit med eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas! (Håll tummarna för mig!)
Imorgon ska jag på yoga, så se upp!
Nu ska jag bege mig bort till köket för att göra lite popcorn.

Puss<3
/Frida

"Those magic changes my heart arranges
A melody that's never the same
It begs you please, come back to me
Please, return to me, don't go away again"
- Those magic changes, Sha-Na-Na.


I väntan på. . . step.

Klockan är 15:36. Nu sitter jag och lyssnar på Peter Jöbacks skiva "jag kommer hem igen till jul", så nu är det jul! Leker med datorn fram till klockan är 17, då jag ska ner till simhallen och träffa en kompis. Vi ska på step idag. Jodå, här går det bara bra! (y)
Kommer bli så KUL! :D
Nu är det snart jul. När jag tar fram Peter Jöback i december ÄR det jul.

Puss<3
/Frida.


Köp år 2010...

...kommer troligen bli denna urmysiga kalendern från AURORA. Me want!


Blev en runda på stan idag också och då hittade jag en så söt klädrulle på LAGERHAUS som jag bara var tvungen att ha (dock blev det en liten besvikelse nu när jag kommit hem och tagit bort det översta lagret, då resten var helt vitt och "vanligt". Funderar på att ha kvar den lappen och sätta dit, bara för att den var så söt)!


Åh, jag tycker den är söt!

Puss<3
/Frida

Håltimme.

Klockan är 10.06. Jag har håltimme och ligger hemma och halvsover. Skönt! Om typ en halvtimme blir det att gå till skolan igen, har lovar Mickis att vi ska äta lunch ihop. Då är det bara engelska som vi ska ha sen slutar jag för dagen. Sen ska jag och Rebecca gå och gymma. Härligt att röra lite på sig!
Nu är det - som ni vet - snart lucia, vilket innebär att musikeleverna har en projektvecka, eftersom dom ska vara med i tvn i år. Det resulterar i att vi var typ åtta personer på matten idag, och jag gillar det! Skönt att vara få, för en gångs skull. Nu menar jag inte att jag inte tycker om musikarna, jag tycker om dom lika mycket som teatrarna. Det är bara det att det är mysigare när man är få. Och man får tid att lära sig bättre, att ta för sig.
Nyttighetsvecka nu då, ja.
Och hon som jag hyr av är så söt. Tydligen gräddar hon pannkakor nu, och hon erbjöd sig att sätta in det på mitt rum sen så jag ska äta det ikväll. :)

Puss<3
/Frida

"I don't know why,
but with you I dance."
- Fearless, Taylor Swift.

Vintertrött.

Jag är helt slut och orkeslös. Jag orkar inte med att göra något idag, så är det bara. . . Jag tror att jag ska lägga mig och kolla på Pettson och Findus - del 7 - och sen ska jag nog kolla på Hallelulja Moments. Förra årets revy.
När jag kom hem från skolan idag åt jag först lite mat. Nudlar, I love it! Sen, så fort jag kommit in på mitt rum och kommit underfund med att jag ska göra lite matte och börjar lyssna på musiken och sätter mig ner blir jag alldeles matt. Jag orkar inte. Hade tänkt duscha idag med, men jag gör det imorgon på morgonen, så vaknar jag tidigare. Jag orkar inte ens duscha?! Hur illa är inte det?!
Men nu är det ju som det är.
Jag orkar inte göra något vettigt, så därför går jag och lägger mig och kollar på Pettson och Findus nu. . .

Puss<3
/Frida

"Alltså. Jag vill vara kär.
Riktigt så kär, att hela kroppen är upp och ner,
när ingenting längre gör nytta för att
det enda man gör är att tänka på personen.
När man möter personens blick och känner
hur han tar in dig med blicken och ser dig."
- Min dagbok.


Jullovsplanering.

Nu har jag kommit på mitt nyårslöfte! Jag ska sluta svära! Det är så onödigt.
Andra advent idag! Nästa vecka kommer systra mi hem igen. Wii. Fem veckor är inte lite heller. :)
Har hjälpt mamma att skriva ett julbrev till våra släktingar i Chicago idag också. Kul! Jag gillar engelska.
Jaha, okej, nu är det ny vecka. Det vill säga två veckor kvar tills det är jullov. Vad händer på jullovet? Jag ska träffa Sara (min kära "Simon", haha internskämt på hög nivå!), helt klart! Sen ska jag träffa gamla kompisar och ha ett underbart nyår, har jag bestämt mig för. Umgås med familjen och ta det lungt får jag självklart göra.
Får se om det tillkommer mycket sen.
Men det får vi ta då!

Puss<3
/Frida.


"What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?"
- Dear Mr. President, P!nk.


Te och nyårslöften.Dricker mint-te och funderar på vad jag ska göra. Blir nog lite matte, dans och Pettson och Findus. Det är ju den 3e idag. . . Är det bara jag som märkte en väldig skillnad i vädret? Tror ni moder jord hade en kalender som visade när det blev den första december? Blev minusgrader då, ju!

Ska ni ha nyårslöften i år? Jag sitter och försöker fundera ut  det också.
- Sluta äta godis? Jag äter sällan godis.
- Gå ner X antal kilo? Already in progress.
- Öka betygen? Jobbar på det.
- Att röra på mig mer? Gymkort ftw!
- Bli den människa jag vill vara? I det stora hela känner jag mig ganska bra.
So, what's left? Inte så väldigt mycket.
Tog vaccinet igår mot svininfluensan. Jag förstår inte själva grejen; det är en spruta som inte känns alls. En mygga känns värre! Jag ville egentligen inte ta den, men eftersom jag inte är myndig så var jag illa tvungen (mamma och pappa ville att jag skulle ta det). Det bästa av allt är att jag är frisk som en nötkärna! Och min förkylning är snart över, tror jag. SKÖNT!
I helgen ska jag hem. Utvecklingssamtal imorgon, det vill säga att jag slipper bussen. Gillar gillar gillar!

Puss<3
/Frida

"If you wanna make the world
a better place,
take a look at yourself
and make a change"
- Man in the mirror, Michael Jackson.


Julkalendrar.

Nu ska jag bli nostalgisk och kolla på Pettson och Findus - tomtemaskinen. Istället för att kolla på de julkalendrarna som går nu - varför inte kolla på de som redan har varit? Personligen tycker jag att de nya är helt förskräckliga. Var har all fantasi till det tagit vägen?!

Puss<3
/Frida